19.03.06
18:11
Пия комплексни витамини Центрум пия по 1 на ден както пише, но хсе чуда да увелича ли дозата примерно по 2 :roll:
[quote author=“wwrree”]Пия комплексни витамини Центрум пия по 1 на ден както пише, но хсе чуда да увелича ли дозата примерно по 2 :roll:
Според мен недей,щото ги пиеш всеки ден и се храниш доста.По едно хапче стига.
19.03.06
18:41
[quote author=“wwrree”]Пия комплексни витамини Центрум пия по 1 на ден както пише, но хсе чуда да увелича ли дозата примерно по 2 :roll:
не не увеличавай - те са по американските стандарти за дневните дози, а те са си доста високи по принцип.
Ако искаш след това си вземи витамини на Universal примерно ще останеш доволен.
19.03.06
20:03
ако искаш да взимаш “спортна” доза може и да увеличиш. Примерно в анимал пак има доста повече витамини отколкото в центрума. Ако се чувстваш добре недей да я увеличаваш
Недей.
И да ти се струва нужно, надали ще си прав, тъй акто много субективно преценяваш.
Хипервитаминозата не е за подценяване.
[quote author=“tpd”]Недей.
И да ти се струва нужно, надали ще си прав, тъй акто много субективно преценяваш.
Хипервитаминозата не е за подценяване.
до какви последствия може да доведе хипервитаминозата?Аз не пия витамини обаче темата ми стана интересна
19.03.06
23:04
направо пуснете нова тема, защото е много интересно наистина
По принцип дозите са за нормални (нетрениращи) хора при спортистите са други нещата, мисля че може да се увеличи на 2, но и предозирането е вредно