Vip Brother

Темата е заключена.
Прескочи до:

16.03.06
21:51

Е нее направо ме разбихте съня бил важе, пил това с онова не знам си кво си, те хората не са отишли там да тренират нон стоп,а са отишли да си правят кефа тва е :idea: Че онова дето храната било загуба на време говори простотии да си прави реклама елементарно е и всеки с малко мозък ще го схване и който има малка представа от фитнес тренировките като цяло,така че какво толкова го обсъждате това?Че Киро е пулен позиор такъв е (не го познавам лично,но като са го давали по телевизията и съм го виждал на живо как се държи) винаги иска да си покаже колко пари има и т.н. (няколко примера мога да дам).Константин бил мазен ,няма релеф ми човека да е казвал,че иска да е културист или изобщо да е казал,че иска да е някъв релефен,просто пича явно попринцип си тренира за кондиция и т.н.

16.03.06
22:57

Бе незнам как кара на добавки само обаче снощи как нагъваше един хляб.И тъпче само хляб.ХА ха

Определено това предаване е най-хубавото от сичките брадъровци, хората са готини и става смях.

17.03.06
04:48

А ве Киро така кат го гледате да има нещо общо с фитнеса и културизма осен че праи кинти от тва май друго няма и кво ми зарибява децата там с тея протеини :x
Например щях се изкефа максимално ако Христомир Христов беше влезнал поне той щеше да направи реклама на самия спорт което вече наистина си заслужава 8)

[quote author=”Питона”] защото познавам нещата от кухнята и ви внесох малко аромат от там

Те всички така казват и всички винаги са прави.Иначе Киро да е състезател не е да е велик културист не е да е бил шампион някакъв не е той има тялото което повечето момчета от форума биха искали да имат.Човека си взима добавки щото го кефи, пие си щото го кефи пуши си щото го кефи не го кефи да стане като някой монах без забавления и без да се отпуска на нормални удоволствия само за да  има хубаво тяло.И не му пука колко му е мазна ръчичката.Аз лично не си спомням досега в предаването да е говорил за едините или за другите добавки.Ако го е правил поне не съм видял да са го показали този разговор по телевизията най малко защото не  би бил зрелищен и сензационен на фона на шоуто.Така, че какво и колко взимал само ние тука във форума си се чудим  другите два милиона човека все им е тая.Демек ако някой е учил нещо за реклама това не би било ползотворна реклама дори и да я имаше.Най малко защото не е ориентирана към правилния кръг от потребители.Ама нейсе.Нямам спомен някой от феновете на спорта в къщата да е парадирал с тялото си и да се прави на интересен както твърдиш.Нито да  е парадирал с важността на определена марка добавки.Много от нас само може да им завиждат за телата който имат и то без да се напъват както други хора от форума и не само от него.

[quote author=“Azrod”] ако Христомир Христов беше влезнал поне той щеше да направи реклама на самия спорт

Дам щеше да направи реклама на културизма, но истинските фенове на спорта нямат нужда от такава.Хората(онези два милиона) имат нужда от реклама на фитнеса, но не и на културизма.Разликата е огрооомна.И това не би се понравило на никой нормален продуцент.
Благодаря за вниманието.

RE

17.03.06
13:41

Демек ако някой е учил нещо за реклама това не би било ползотворна реклама дори и да я имаше.Най малко защото не е ориентирана към правилния кръг от потребители.

За това специално не съм съгласен,защото добре видях как преди 2 дни камрата поне 3 пъти показа и задържа за 5-10 секунди Super Carbo Charger na Genesis Nutrition на цял екран на ТV.Каквото и да си говорим както и да го представяте това си е реклама.Предаването е с много голяма аудитория и със сигурнос има много билдери, koito гледат шоуто.

Иван Шишманов е напълно прав. Аз за Кирил Вълчев чух поне 3-4 мнения тип - аааа толкова мускули е грозно, не ми харесва! Преставям си Ицо ако беше влязъл  :twisted:

[quote author=“realityman”]

Демек ако някой е учил нещо за реклама това не би било ползотворна реклама дори и да я имаше.Най малко защото не е ориентирана към правилния кръг от потребители.

За това специално не съм съгласен,защото добре видях как преди 2 дни камрата поне 3 пъти показа и задържа за 5-10 секунди Super Carbo Charger na Genesis Nutrition на цял екран на ТV.Каквото и да си говорим както и да го представяте това си е реклама.Предаването е с много голяма аудитория и със сигурнос има много билдери, koito гледат шоуто.

Дам и сега типично по български ти ще кажеш, че Киро си е платил за това, че има голяма конспирация и са замесени международни политически интереси които ще сринат демокрацията из основи.Осъзнаваш ли подобна реклама колко скъпа и неефективна би била?!?Все едно да рекламираш Лап топи в Сомалия.

Благодаря за вниманието.

17.03.06
15:33

Ицо в къщата??!?!?! Дали щеше да бъде интересен на някого?? Нищо против човека, но вътре са вкарали певци, певици и модели просто културист няма място там. Вкарали са един писател, който да контрастира на тези, но и той е грешка според мен. Просто такъв тип спортисти не са много ‘ВИП’ в България спорта им не е толкова известен.

А до колкото тези изказвания, че били мазни...имат много по-добри тела от много хора тук, от мен вкючително и за това не съм тръгнал и да ги храня и да им търся недостатъци в нездравословния за един билдър живот.

RE

17.03.06
15:49

[quote author=“ivan.shishmanov”][quote author=“realityman”]

Дам и сега типично по български ти ще кажеш, че Киро си е платил за това, че има голяма конспирация и са замесени международни политически интереси които ще сринат демокрацията из основи.Благодаря за вниманието.

Не разбира се ,че не  твърдя изобщо такова нещо,че си е платил.Просто ако си забелязал в много предавания при излъяване на репортажи надписите на фирми,които са обект на случаино заснене се скриват от операторите с лента,някава линия или нещо подобно за да не се прави реклама,а тук продукта спокоино си стои и всеки може да го види.аз примерно до сега не бях чувал за такъв продукт на Genesis,но именно от това че го показаха и вече го знам.Ще се заинтерспвам,ще пусна Search в някои търсачка или ще влязя директно в саита на Genesis,a покрай това мога да се заинтересувам и да си харесам някои друг техен продукт ,но вече са ми дали насоката и са ми провокирали интерса,а именно какво взема Киро.Това е естествено една от многото му добавки които приема.За това ставаше дума.

Хех абе кви са тия неща ленти които скривали незнам си какво.Виждал съм ленти които скриват голи части от тела но не съм видял в никое предаване особенно риалити такова да крият нещо си.Не съм видял и в нито едно списание по културизъм по снимките да крият огромните рекламни винили поставени зад състезателите не го видях и на диска от на момчил състезанието не го видях и от репортажите по канал три(ако не се лъжа).Не съм виждал и по Евроспорт да крият екипировката на състезателите.Все едно да дават някой с червена блуза по телевизора и ние да го изкараме, че прави реклама на ЦСКА.Да не говорим, че половината се чудят какво е това, другата половина като по интелигентни са го изкарали химия а третата половина изообщо им е все тая(аз съм от третата половина).Освен това я се замисли защо продуцентите показват нещо за което не взимат пари.

RE

17.03.06
16:34

Ок,както и да е.
За мен си е реклама ,за теб не е .Всеки си казва мнението.
Между другото някой виждал ли е фитнес залата която е в къщата.Аз следя предаването но не мога да хвана точно тази част,когато тренира.Изобщо снимат ли ги като тренират?

17.03.06
18:49

Нужно ли е да коментираме поредната глупост на Кирил Вълчев?
Мотивът за присъствието му в къщата е само една - Реклама на частният му бизнес. Стефан Ботев е основен акционер в Мусаши България, Вълчев е просто момче за поръчки 8)

17.03.06
18:57

[quote author=“realityman”]Ок,както и да е.
За мен си е реклама ,за теб не е .Всеки си казва мнението.
Между другото някой виждал ли е фитнес залата която е в къщата.Аз следя предаването но не мога да хвана точно тази част,когато тренира.Изобщо снимат ли ги като тренират?

Ми да ги е*а изобщо не показват там аз само знам че има две пътечки другото още не сам го видял пък и той Киро само тях ползва :?
А относно Христомир реално погледнато не му и тряаа да ходи там просто щеше да е кеф ако е там ама реалноста е друго нещо :wink:

17.03.06
22:08

Искам да кажа на тези които харесват тялото на “скалата” да го видят сега какъв е омазан

17.03.06
22:09

[quote author=“realityman”][quote author=“realityman”]Vip Brother Коментари за  учасниците и най-вече за Киро Скалата и Константин,който също тренира.Някой знае ли данни за тях като размери на ръката,тегло,ръст,гр.кош и др.

Никой ли не знае за някви техни данни, размери, тегло.?Даже и Дичо можем да включим към билдерите.

За Константин - бивш атлет и трибоец, лежанка месец преди да влезе 150кг, ръка мисля,че 45см, за кг ще излъжа ,иначе момчето си тренира , но не редовно преди беше по чист, сега наистина е малко мазничък.

17.03.06
22:38

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Искам да кажа на тези които харесват тялото на “скалата” да го видят сега какъв е омазан

да бееее,днес захванах малко от предаването,ми той по  слаб от мен

OM

18.03.06
01:08

Не ги ли чухте точно като влизаха, Константин вика на Скалата: “Какво си носиш” или нещо от сорта беше, Скалата какво отговори не можах да чуя, а после Коцето му казва: ”Аз съм взел малко винстролче”. Много ясно се чу това.

Който не вярва, да си дръпне първото предаване и да слуша внимателно. Точно в момента, в който влезе вторият от двамата (не си спомням кой беше) се заприказваха.

Иначе и двамата са мазни, Коцето повече де, но е смешно да се критикуват за формата им. Все пак тренират хората, а и размери имат добри.

18.03.06
21:50

[quote author=“Static”] 10 яйца или ще пийнеш две лъжици протеин все тая

Да ти кажа не е все тая по хубаво е да си набавяш веществата с твърда храна и добавките са измислени,ако не ти стига само от храната някое вещество да речем протейн гълташ 1 доза или ако приемаш по-малко протейн може и повече дози да ти трябват.

18.03.06
21:54

[quote author=“Omni”]Не ги ли чухте точно като влизаха, Константин вика на Скалата: “Какво си носиш” или нещо от сорта беше, Скалата какво отговори не можах да чуя, а после Коцето му казва: ”Аз съм взел малко винстролче”. Много ясно се чу това.

Който не вярва, да си дръпне първото предаване и да слуша внимателно. Точно в момента, в който влезе вторият от двамата (не си спомням кой беше) се заприказваха.

Иначе и двамата са мазни, Коцето повече де, но е смешно да се критикуват за формата им. Все пак тренират хората, а и размери имат добри.

Не се и съмнявам и в двамата

ZW

19.03.06
00:10

Да, наистина го каза това за винстролчето, сега си го пуснах този момент, бях го пропуснал. :) А “Скалата” му отвръща, “Бате ,аз съм земал един чувал с хапчета”  .... така че ето как ще доказва възможностите на продуктите на Genesis :)

AN

19.03.06
12:43

Той се бъзика бе хорааа, как ще пие винстрол в къщата. Да сте го видели да пие хапчета?

B_

19.03.06
19:24

Абе тоя киро ми е много смешен майна .... само на добавки щял да кара!!!!Това са ДОБАВКИ ... добавка към храната!!!Тва е се едно без бензин само на добавки да караш!!! :lol:  :lol:  :lol: Иначе в тялото е нищо особено!!!Даже слаба работа!!! :arrow:

SO

19.03.06
20:21

За мъж на 38 години който спи по 4 часа на ден,пуши,пие има добра физика и наистина изглежда добре,а за това че не яде явно се шегува защото аз като го гледам бая си хапва и доста се зарадва на свинските пържоли  :wink:

19.03.06
20:59

[quote author=“B_Ball_P”]Абе тоя киро ми е много смешен майна .... само на добавки щял да кара!!!!Това са ДОБАВКИ ... добавка към храната!!!Тва е се едно без бензин само на добавки да караш!!! :lol:  :lol:  :lol: Иначе в тялото е нищо особено!!!Даже слаба работа!!! :arrow:

Това за безнзина изречението няма никакъв смисъл. А не ми се вярва да работиш колкото него и изобщо да имаш по-добро тяло от неговото.

19.03.06
21:03

[quote author=“Sourcemag”]За мъж на 38 години който спи по 4 часа на ден,пуши,пие има добра физика и наистина изглежда добре,а за това че не яде явно се шегува защото аз като го гледам бая си хапва и доста се зарадва на свинските пържоли  :wink:

35 години е, а някой да знае колко е висок и той и Константин?

19.03.06
22:14

[quote author=“toblerone”][quote author=“Sourcemag”]За мъж на 38 години който спи по 4 часа на ден,пуши,пие има добра физика и наистина изглежда добре,а за това че не яде явно се шегува защото аз като го гледам бая си хапва и доста се зарадва на свинските пържоли  :wink:

35 години е, а някой да знае колко е висок и той и Константин?

Скалата съм го виждал и според мен е около 180(най-много 182). Аз съм 177 той е малко по-висок от мен. Коцето незнам колко е ама е по висок от Скалата.

NO

20.03.06
00:25

Това за безнзина изречението няма никакъв смисъл. А не ми се вярва да работиш колкото него и изобщо да имаш по-добро тяло от неговото.

Това за бензина си имаше смисъл ама ти явно си малък и не знаеш, че и за горивото има добавки :)
За мен Кирил Вълчев има много добро тяло, за разлика от Константин... Ама като гледам бая си пийва, имайки предвид, че се изказа, че не пие в началото. А за пушенето... това са пури и е по-различно от цигарите.

20.03.06
02:47

Който каквото и да говори Киро има много добро тяло и е суепр трудно да го поддържа с неговия начин на живот, за което шапка му свалям. Константин също има добре изградено тяло, а това че не е изчистен никога не е и претендирал с тяло или с нещо такова, тренирал е за удоволствие. А и все пак сме в сезона за маса, ще го видим лятото :)

20.03.06
08:36

[quote author=“noble”]

Това за бензина си имаше смисъл ама ти явно си малък и не знаеш, че и за горивото има добавки :)
За мен Кирил Вълчев има много добро тяло, за разлика от Константин... Ама като гледам бая си пийва, имайки предвид, че се изказа, че не пие в началото. А за пушенето... това са пури и е по-различно от цигарите.

това за бензина абсолютно няма място за сравнение,защото ако по твойта логика добавките за бензин можеха да се съпоставят с тези за храна,то тези добавки щяха да са бензин!ти интересувал си  се от какво са съставени хранителните добавки,явно не!както писах и по-горе те са концентрирана храна за да не се налага да ядеш по 2 кг месо,10 яйца,2 хляба,2 л. мляко и т.н. на ден,а да си ядеш почти нормално и да снабдяваш организма с допълнително нужните му хранителни вещества без да е нужно да ядеш повече от малка група немски туристи!Чат?

AN

20.03.06
09:07

[quote author=“Static”][quote author=“noble”]

това за бензина абсолютно няма място за сравнение,защото ако по твойта логика добавките за бензин можеха да се съпоставят с тези за храна,то тези добавки щяха да са бензин!ти интересувал си  се от какво са съставени хранителните добавки,явно не!както писах и по-горе те са концентрирана храна за да не се налага да ядеш по 2 кг месо,10 яйца,2 хляба,2 л. мляко и т.н. на ден,а да си ядеш почти нормално и да снабдяваш организма с допълнително нужните му хранителни вещества без да е нужно да ядеш повече от малка група немски туристи!Чат?

Спорът ви е безсмислен. Ти си прав, но се задълбаваш много навътре в подрбности, човека просто търсеше по-интересен начин да се изрази.

За Киро искам да кажя, че ако вземем предвид този начин на живот, тогава наистина е много добре.

[quote author=“Animal”]
За Киро искам да кажя, че ако вземем предвид този начин на живот, тогава наистина е много добре.

И аз това се опитвах да кажа.

ZW

20.03.06
10:39

Еми сега ги гледах “по гащи” и Константин и Дичо.... значи този малкия не мога да повярвам че въобще е тренирал някога. За Константин мога да си представя, че е любител, но не се занимава сериозно, той не е просто мазен, той е дебел. Има големи ръце обаче, има потенциал за развитие. “Скалата” ... Не знам, личи си че тренира, но колкото да не кажеш, че е начинаещ. Аз ако имах неограничен достъп до всякакви видове добавки със сигурност нямаше да съм на неговото ниво.

RE

20.03.06
10:49

Kиро не е нито на 38, нито на 35, а на 32години.
Снощи малко Киро се поизложи,ама все пак една бутилка уиски не е малко.
Според вас има ли някаква отрицателна реакция между хапчетат кадето пие и алкохола?
Митио Пищова твърди,че хапчетата кадето му е дал Киро са го даржали буден 5 дни и са го накарали да е агресивен.

20.03.06
17:38

Ба гюлето се оправдава ся кат пу*ка с тея хапчета :lol: Той просто си е бедна душица и лесно се пали :idea:

[quote author=“realityman”]Kиро не е нито на 38, нито на 35, а на 32години.

Грешиш най-малкото прочети:
http://vip.bigbrother.bg/player_profile.pcgi?player_id=8

Спомням си, че 33-тия му РД беше отпразнуван с голямо парти в луксозно софииско заведение.
Някой да не каже сега, че това е било реклама на ....картофи.
Благодаря за вниманието.

RE

21.03.06
00:25

[quote author=“ivan.shishmanov”][quote author=“realityman”]Kиро не е нито на 38, нито на 35, а на 32години.

Спомням си, че 33-тия му РД беше отпразнуван с голямо парти в луксозно софииско заведение.
Благодаря за вниманието.

Ok,бяха казали в едно предване 32 и явно сам запомнил оттам.

[quote author=“realityman”][quote author=“ivan.shishmanov”][quote author=“realityman”]Kиро не е нито на 38, нито на 35, а на 32години.

Благодаря за вниманието.

Ok,бяха казали в едно предване 32 и явно сам запомнил оттам.

Невярвай на предавания който са гости в едно друго предаване на едни господари включително и биг брадър :)

SO

21.03.06
08:58

Аз реших че е на 38 защото там разпвяха че тренирал от 24 години и започнал първата си фитнес програма на 14 затова така реших ама явно са се престарали с тея 24 :)

ZW

21.03.06
10:10

име: Киро
възраст: 35 г.
роден град: София
професия: Бизнесмен

От сайта на Вип Брадър  :)  Да не се чудите още.

21.03.06
10:41

[quote author=“realityman”]
Снощи малко Киро се поизложи,ама все пак една бутилка уиски не е малко.

Не само снощи :wink:  :wink:  :wink:  Бих казал, че е един палячо нищо друго!!!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1