19.03.06
14:01
Значи имам да смъквам 1-2кг мазнини от корема и от задните части. По корема мазното е много малко, но по задните части е направо грозно. Мисля, че за 2 най-много 3 седмици ще ги сваля, но се чудя кога да го правя това чистене. Дали още април месец и после да си продължа с качването на маса имам и креатин за 1 месец или да оставя чистенето за след креатина...може би за началото на юни. Не мисля, че пак ще се омъзня защото не качвам много лесно мазнини тези по г*за са ми отдавна и много ме дразнят.
Не искам диети знам какво да правя просто не знам кога ще е по-удачно...
Я сподели как правиш попринцип, че да не ти трябват диети за орелефяване ?
Интересно ще е да чуем и твоята теория
Относно темата - Ако сваляш лесно - към началото на май месец трябва да се ориентираш към по-малко въглехидрати и т.н. тъй че до към средата на май вече да следиш храната и кардиото и мисля че до края на юни ще си бръснач
[quote author=“SpiRTeR”]Я сподели как правиш попринцип, че да не ти трябват диети за орелефяване ?
Интересно ще е да чуем и твоята теория
Относно темата - Ако сваляш лесно - към началото на май месец трябва да се ориентираш към по-малко въглехидрати и т.н. тъй че до към средата на май вече да следиш храната и кардиото и мисля че до края на юни ще си бръснач
Ти изобщо не си прочел какво съм написал ве! Казах, че не искам да ми казвате диета, защото си имам такава, а не че без диета свалям. офф няма такива хора честно..