20.03.06
03:47
Много отдавна не съм влизал в форума и май още по отдавна в фитнеса! :D
Но ми е интересно какви стероиди и подобни продават все още по аптеките?Главно ме интересуват оралните.
П.С.Ще помоля само без остроумия кое как да правя и т.н.. просто какво се предлага “свободно” на пазара, смятам, че и на други ще е интересно.
20.03.06
09:46
От оралните стероиди не можеш да намериш нищо - просто няма или аз не съм срещал. От интрамускулните можеш да намериш Ретаболил, Омнадрен и тестостерон.
20.03.06
10:34
какъв тетостерон има?освен омнадрен и сустанон и в редки случай ундестор не съм срештал скоро друг вид тестостерон-пропионат от около 2 годии ниама в аптеките:(
орални не съм чувал и виждал да има в аптеките.освен ако не броим за стероид DHEA-та
Аз не съм взимал стероиди от близо 2 години, и вообще нз кое къде се продава, май верно има само DHEA, CLenbuterol и в една по богата аптека при нас Бионабол, ама само от 2мг :(
20.03.06
14:32
Бионабол не съм виждал от към 1 година. Имаше слухове, че ще подновят производството, но явно бяха само слухове.
Еми, преди 3 месеца имаше ама вече може да си прав и дя няма.
А мнгоо ми е интересно от къде намират тези дето предлагат по нета!
21.03.06
09:59
Ами отговорите може да са два - или контрабанден внос което е по-добрия вариант за ползващите ги или имитация в някое мазе :? .
Е къде бе Као, аз освен некви пишлемета по интернет другаде не съм видял.
P.S.(признавам че не съм търсил супер усилено но търсих)
ретаболил в аптеките.малко скъпо и се инжектира, но поне е относително сигурно какво купуваш