Л-карнитин в нетренировачните дни.

KO

18.02.06
19:19

Значи искам да ви попитам същтата доза л-карнитин ли да пия в дните когато не тренирам или може да е понамалена.Аз в момента пия http://www.powernutra.com/images/84auction.jpg този вид л-карнитин въпреки че на упътването пише 1 капсула 2-3 пъти дневно аз когато тренирам пия 2 пъти по 4.Едните преди тренировка другите преди лягане ,но в дните когато не тренирам пия само 2 -пъти по 2 от които единят път преди лягане а другия през деня на гладно.Мислите ли че така е удачно или трябва да пия и в нетренировачните дни пак по колкото пия в тренировачните  :roll:  :?: Защото сам чувъл че няма смисал да пия в нетренировачните по много защото когато не тренираш не варши толкова добра работа Л-карнитина и не гори толкова мазнини както в дните когато тренираш .

VI

20.02.06
00:41

Много вэимаш. Мисля че в тренировъчните дни 2гр дневен прием са достатъчни 1гр-2капс. преди эакуска половин час и пак 1гр преди тренировка. Когато не тренираш спокойно можеш да пиеш по 1гр-2капс преди эакуска. Истина е че карнитина иэраэява действието предимно при фиэическо натоварване било анаеробно или аеробно. Можеш да пробваш и някой бърнер който освен карнитин съдържа и холин, иноэитол и метионин, эа да эадвижиш в правилна посока и метаболиэма си. Ако има и добавки с термо ефект става чудесно. Вэеми си някой такъв продукт по натам. Эа предпочитане е само пред карнитина

KO

20.02.06
06:51

Не знам дали си обърнал внимание обаче на опаковката пише че 2 капсули са 500мг.А това значи ,че го взимам точно както ти казваш.Значи сам ОК.Мерси за отговора.Между другото какво мислиш за фирмата производител мисля че е от САЩ.

EN

20.02.06
10:06

Струва ми се че е малко множко 2х4 капсоли(щом са от 500мг),мойто скромно мнение е,че е по добре да пиеш 3х2,2 сутрин на гладно,2 преди тренировка и 2 преди лягане,мисля че няма смисъл от повече!Когато не тренираш сутрин на гладно 2 кап. и 2 преди лягане!

20.02.06
23:26

Вие не четете ли че капсулите са от 250мг ?!?

Когато не тренирам бих пил 2 капсули сутрин и 2 преди лягане..
Всъщност и да пиеш повече само по добре.. стига да можеш да си го позволиш.

20.03.06
12:03

Според мен няма смисъл , защото ти не тренираш през този ден.
Аз пия само Л-карнитин (Нутримския) в дните който правя кардио тренировка 30минутна.Тоест 3 дена пия само Л-карнитин.Сутринта ставам и на гладно пия 3 хапа и преди лягане пия 1 хап.

GU

20.03.06
12:22

[quote author=“sUkI”]Според мен няма смисъл , защото ти не тренираш през този ден.
Аз пия само Л-карнитин (Нутримския) в дните който правя кардио тренировка 30минутна.Тоест 3 дена пия само Л-карнитин.Сутринта ставам и на гладно пия 3 хапа и преди лягане пия 1 хап.

И как е? Някакъв видим резултат има ли? Щото аз вече като чуя Нутрим и съм меко казано резервиран

20.03.06
18:38

[quote author=“guBak”][quote author=“sUkI”]Според мен няма смисъл , защото ти не тренираш през този ден.

И как е? Някакъв видим резултат има ли? Щото аз вече като чуя Нутрим и съм меко казано резервиран

Ами чесно казано аз от 1 седмица не го пия , защото бях болен може да се каже ,че има ефект , но не супер голям...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1