15.02.19
13:44
Добър ден на всички.Бих искал да попитам следното.Купих си фет бърнър,на Биотика с гарциния камбоджа е.Също така амино и протеин на марката МуПротеин.Това което искам е да разбера всяка от добавките по кое време на деня и преди или след тренировка е хубаво да ги вземам.Всмисъл да си направя някакъв режим на взимснето им.Тренировката ми мога само сутрин да я правя.Целта ми е отслабване.187см 107кг 32год.Благодаря на всеки изказал мненив по въпроса.Започвам НВД и съответно тренировки и кардио тренировки.
16.02.19
12:37
Здравей!
Ползвай търсачката във форума по ключови думи за всяка от добавките и ще намериш отговори на въпросите си. Писано е и по трите теми под формата на статии.
И малко встрани от конкретния ти въпрос, но ако искаш да отслабваш почни да си пишеш и смяташ калориите. С гълтане на някакви прахчета нищо няма да стане ако не си в калориен дефицит.
17.02.19
21:38
Добър Вечер.Използвах търсачката преди да си нспиша въпроса.Никъде не намерих примерно сабуждам се закусвам и отивам да тренирам.Кога е най добре фет бърнъра и най вече разстоянието му във времето спрямо амино или протеин.трябва ли да има примерно 40мин разлика между приемите на двете добсвки или не затова ако мога да помоля някой само да ми напише как е желателно да ми протича приема на добавките в един такъв ден със сутрошна тренировка и в ден без тренировка ще съм много благодарен.Просто да бъде ксто график за деня.Кое след кое и кога.Бщагодаря много предварително.