10.02.06
12:43
Значи токущо се обадих в ХЕИ и ми казаха , че изследванията са готови....
Проблемът е следният, преди да го дам доста хора ми казаха , че ще участват , но сега всички се покриха, а междувременно доста хора ме питат какво стана с резултатите :evil:
Аз за себе си съм решил, че повече няма да го купувам, каквото и да покажат резултатите, но за да задоволя любопитството си бих дал 5-10лв но не по-вече, така че ако има заинтересовани нека пишат, но тука в темата , а не лични писма!
Изследванията още не са платени, плаща се при получаването 40лв засега сме само 2ма.....
Ами тези които писаха в старата тема в която ти питаше кои иска да участва в проекта да си пишат имената...
Това само при условие че си държат на думата де... ;)
10.02.06
13:30
Аз съм от София и също ползвам Pro Gold-а, и съм доста заинтересуван от резултатите...ако има някакъв начин съм готов да помогна с около 5лв.
.:От доста времем не съм ровил из форума,може ли на кратко за кво става дума:.
За изследване на Про голд за процентно съдържание на белтъчини.
10.02.06
14:38
Значи и аз съм в кюпа. Дано се съберем.
Какво са 5 лв. по пощата?! :?
10.02.06
14:41
Ми какво си играете толкова време, Ред дай си имена и адрес и другите да пращат пощенски запис. Това е! Резултатите ги пращай на лични съобщения.
Така първо искам да се съберем общо 7-8 човека не по-вече и тогава ще си дам адреса, а не всеки да праща пари, и второ не искам да печеля от това и след като взема резултатите ще ги постна тук.
Засега сме 4, няма ли да се намерят още 4 човека да прежалят 5лв.
10.02.06
18:28
аз сам 5тия ;)
13.02.06
13:51
Аиде бе хора...к`во ви става, вие за 5лв. ли сте? :evil: .Знам че монго от вас ползват PRO 90 GOLD, без да имат представа какво съдържа...Аиде най-накрая да изясним този въпрос, а не да си даваме парите на сляпо
13.02.06
14:04
Може едно копие от иследванията да им пуснете на майла на Нутрим, ще му се зарадват :D
Мислиш ли ,че им пука ,винаги ще има наивници да го купуват , понеже е евтин , всеки си мисли че ако не пие “нещо” след тренировка няма да има полза , а истината е друга , даже е обратното , точно след тренировка когато мускулите имат най-много нужда от белтъчини вие си пиете протеина менте и сте доволни , и ядете след 2-3 часа и какво става , през това време мускулите ви са на “празна ясла” Ако нямате пари за хубав сур. протеин по- добре си хапвайте здраво след тренировка.
Чак сега видях темата. И аз се включвам. Само, че незнам как ще имам време да пращам пари понеже съм на работа и предпочитам да се видиме вечер да пийнем по бира.
ЕДИТ: Изследванията само за процентното съдържание на белтъци ли са или и за произхода им? Защото ако си е 90%, но разстителен това също е измама.
13.02.06
19:54
Така е.... какво се скрънзите за 5 лева... и аз искам да разбера дали е качествен (което доста ме съмнява)... но имам няколко приятели, които ми казаха, че са го ползвали и нямат лоши впечатления от него... От мен също 5 лева...
13.02.06
21:24
и на мен ми е много интересно какво ще покажат резултатите защото и аз сам пил малко от него.В краина сметка може да се окаже добър нищо не се знае
[quote author=”Чукундур”]Чак сега видях темата. И аз се включвам. Само, че незнам как ще имам време да пращам пари понеже съм на работа и предпочитам да се видиме вечер да пийнем по бира.
ЕДИТ: Изследванията само за процентното съдържание на белтъци ли са или и за произхода им? Защото ако си е 90%, но разстителен това също е измама.
Ами няма проблем за бирата , ако си от Варна......
А колкото за изследванията, и аз исках да ми направят и за произхода на белтъчините , но в от ХЕИ ми казаха , че не могат да
направят такъв анализ..........
[quote author=“diavolo_vam”]Така е.... какво се скрънзите за 5 лева... и аз искам да разбера дали е качествен (което доста ме съмнява)... но имам няколко приятели, които ми казаха, че са го ползвали и нямат лоши впечатления от него... От мен също 5 лева...
Значи досега сме около 5-6 човека , явно че другите ще заемат изчаквателна позиция :evil: , така че тези които не са от Варна моля да изпратят по 5 лв на адрес : Варна Централна поща п.к. 530, а тези които са от Варна могат да се свържат с мен ако искат.
И честит ви празник на всички! :)
[quote author=“red”]Значи досега сме около 5-6 човека , явно че другите ще заемат изчаквателна позиция :evil: , така че тези които не са от Варна моля да изпратят по 5 лв на адрес : Варна Централна поща п.к. 530, а тези които са от Варна могат да се свържат с мен ако искат.
И честит ви празник на всички! :)
Въй, това ще ми създаде малко трудности с времето, но ще намеря начин.
14.02.06
17:21
Имате и от мен 5 лв.
14.02.06
20:55
Немога да разбера защо пак давате Про голд за изследване след като в предишната тема за нощния протеин [quote author=“XaMaLLa”][quote author=“red”][quote author=“M16”]
Искаш аргументи, ами не усещаш ли соята ,като го пиеш и ти дразни гърлото. Нутрим са мошеници! Дай го за изследвания на състава и ще видиш.
При мен няма такива проблеми но твоето мение определено ме заинтересува с това твърдение. Къде става проверката В ХЕИ?... А за цена можеш ли да ми кажеш... Питам те защото по думите ти излиза, че знаеш със сигурност :lol:
Изследванията са 40 лв , ние вече сме го дали.
По-добре пробвайте продават насипен казеин за около 20лв и там няма гаранция , но е по-добре от този боклук на Нутрим , който няма как да струва просто 16-18лв килото ако не е пълен със соя и други боклуци, не се връзвайте на лъскавите опаковки.
Давали сме про голд в ХЕИ - на биологичен анализ - 57 % белтък а не 90 пълна лъжа , пълен с НИШЕСТЕ -друго нямам какво да кажа...
откъдето се разбира какъв е резултата или просто на XaMaLLa не му се доверяваме ли какво ли незнам
Аз лично също бих дал пари но не за да разбера кой производител е мошеник а кой предлага качествена стока. Затова мисля, че първо трябва да се съберат парите (в случея от Red) след това да се реши кой продукт ще дадем за анализ и накрая резултатите с подписите и печатите да се сканират и да се качът във форума а може и на сайта
[quote author=“guBak”]Немога да разбера защо пак давате Про голд за изследване след като в предишната тема за нощния протеин [quote author=“XaMaLLa”][quote author=“red”][quote author=“M16”]
Искаш аргументи, ами не усещаш ли соята ,като го пиеш и ти дразни гърлото. Нутрим са мошеници! Дай го за изследвания на състава и ще видиш.
При мен няма такива проблеми но твоето мение определено ме заинтересува с това твърдение. Къде става проверката В ХЕИ?... А за цена можеш ли да ми кажеш... Питам те защото по думите ти излиза, че знаеш със сигурност :lol:
Изследванията са 40 лв , ние вече сме го дали.
По-добре пробвайте продават насипен казеин за около 20лв и там няма гаранция , но е по-добре от този боклук на Нутрим , който няма как да струва просто 16-18лв килото ако не е пълен със соя и други боклуци, не се връзвайте на лъскавите опаковки.
Давали сме про голд в ХЕИ - на биологичен анализ - 57 % белтък а не 90 пълна лъжа , пълен с НИШЕСТЕ -друго нямам какво да кажа...
откъдето се разбира какъв е резултата или просто на XaMaLLa не му се доверяваме ли какво ли незнам
Аз лично също бих дал пари но не за да разбера кой производител е мошеник а кой предлага качествена стока. Затова мисля, че първо трябва да се съберат парите (в случея от Red) след това да се реши кой продукт ще дадем за анализ и накрая резултатите с подписите и печатите да се сканират и да се качът във форума а може и на сайта
Точно това смятам да направя , ще ги сканирам и ще ги кача в нета, за да няма никакви съмнения, а не само голи думи. Ами и аз мога да кажа , че съм взел изследванията и Про голда има примерно 85%......... А колкото за доверието....... ами да постне човека резултата .
След като постна резултата за Про голда , се наемам и при достатъчно интерес към някой друг продукт да съберем пари и да го дадем и него за изследване. Аз вече съм си набелязал суроватъчния на Нутрим и на П&В :twisted: ! Все пак сме доста хора в този форум и можем да направим и нещо полезно за себе си , а не само да си чешем езиците!
П.П. Не мислите ли ,че след като сме решили да проверим продуктите им съответните фирми не биха направили някои корекции ....... :wink:
16.02.06
00:27
red, днес бях в пощата, но имаше много хора, а нямах време да чакам, но взех бланка за пощенски запис, но в нея се иска и името на получателя. Ти пращал ли си пощенски запис и с инфото от пощата достатъчно ли е? Ако някой друг също знае за записите да пише, защото ми е проблемно ходенето и нямам възможност по няколко пъти да ходя.
[quote author=“Sportex”]red, днес бях в пощата, но имаше много хора, а нямах време да чакам, но взех бланка за пощенски запис, но в нея се иска и името на получателя. Ти пращал ли си пощенски запис и с инфото от пощата достатъчно ли е? Ако някой друг също знае за записите да пише, защото ми е проблемно ходенето и нямам възможност по няколко пъти да ходя.
Както вече казах по-лесно ще стане като просто го пратиш по пощата като писмо , просто сложи парите в един бял плик и ги прати на адреса Варна Централна поща п.к. 530.
Вече ми писна да обяснявам и е смешно да се разправяме за едни смешни 5лв, така че утре отивам да взема изследванията и ако никой не е пратил пари просто няма и да постна резултата ,защото явно никой не се интересува от това :evil: :evil: !
16.02.06
13:31
[quote author=“red”][quote author=“Sportex”]red, днес бях в пощата, но имаше много хора, а нямах време да чакам, но взех бланка за пощенски запис, но в нея се иска и името на получателя. Ти пращал ли си пощенски запис и с инфото от пощата достатъчно ли е? Ако някой друг също знае за записите да пише, защото ми е проблемно ходенето и нямам възможност по няколко пъти да ходя.
Както вече казах по-лесно ще стане като просто го пратиш по пощата като писмо , просто сложи парите в един бял плик и ги прати на адреса Варна Централна поща п.к. 530.
Вече ми писна да обяснявам и е смешно да се разправяме за едни смешни 5лв, така че утре отивам да взема изследванията и ако никой не е пратил пари просто няма и да постна резултата ,защото явно никой не се интересува от това :evil: :evil: !
Извинявай не съм разбрал... много съжелявам, ще ги пратя днес или утре. :(
[quote author=“Sportex”][quote author=“red”][quote author=“Sportex”]red, днес бях в пощата, но имаше много хора, а нямах време да чакам, но взех бланка за пощенски запис, но в нея се иска и името на получателя. Ти пращал ли си пощенски запис и с инфото от пощата достатъчно ли е? Ако някой друг също знае за записите да пише, защото ми е проблемно ходенето и нямам възможност по няколко пъти да ходя.
Извинявай не съм разбрал... много съжелявам, ще ги пратя днес или утре. :(
Аз не визирах теб лично, а по принцип ,че вече станахме смешни с тез 5 лв :lol: .
26.02.06
00:59
Някъв прогрес с изследванията ?
До 5 лева да е ! :]
Искам числа и изследвания!
[quote author=”Аdmin”]Някъв прогрес с изследванията ?
До 5 лева да е ! :]
Искам числа и изследвания!
Ти хубаво искаш, но първо прати тези 5лв на адреса виж горе.