Екдистен

24.07.04
17:12

Кой го е пробвал?
Какво му действието и ефектът?
На коя фирма сте ползвали и на каква цена.

П.С. т.к аз ще купувам сега пак НОКС който е 110 лв си мислех че руският екдистен дето го внасят Мусаши за 90лв може също да е добро и се чудя за кое да вложа парите си...

27.07.04
15:21

Vanisher вече имаше постната същата тема в този раздел и там бяха писали няколко човека.

27.07.04
18:45

ima 2 temi daje no nishto konkretno i koeto da me interesuva

PA

28.07.04
09:07

Здр,

Значи аз съм пробвал с 2 опаковки. Цената беше 18 долара на опаковка (1 познат от Москва ми ги прати). Същият беше като този дет го има на сайта на Мусаши (имам предвид същата кутия и визия) - от там института по ......
За действието е наистина интересен въпрос. Значи при мен при липса на хранителен режим качване на кг нямаше, но за сметка на това силата се увеличи в периода на вземане. При мен беше 20 кг на големи групи, 10 на малките. Сега при теб как ще е...незнам. Обаче преди да си поръчаш или купиш виж в сайта
www.bodybuilding.com
там има доста интересна статия за екдистена и по-специално за приеманото количество. Там се говореше за някакви минимални (по спомен) дози от по 100 - 300 мг, което е 20 - 60 таблетки на ден (в 1 опаковка има 100) :D :D :D
Сега доколко тва е вярно незнам. Иначе съм си избрал да пробвам Мстака на Юнивърсал (в 1 стакче, освен другите там работи има и 100 мг екдистен!!!Което си е далаверка ако го изчислиш на кутия спрямо Мусаши).

28.07.04
14:31

10х
а то като е стероид с ефект подобен ан бионабол не е ли основното му действие качване на маса  ?!?!

28.07.04
15:39

Никъде не е сравнен Екдистен-а с Бионабол. По-скоро го оприличават с дека и с прохормона метандриол

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1