05.11.05
22:57
7 часа:
Протеин Junior Nutrim 30gr. 100 г овесени ядки ,прясно мляко;
11 часа:
сандвич с пилешко/пуешко месо (100 г)
и 50г сирене или кашкавал, всичко в две
филийки пълнозърнест хляб
2 часа:
телешка/пилешка пържола; сварени картофи;
зеленчуци
5 часа:
100-150г макарони или друга паста; 100г сирене
или извара;
6.Фитнес 30гр. протен Junior Nutrim след тренировка
8 часа:
150 г месо и 100г варен ориз
10:00 часа:
Плодове
Така та искам да знам дали това е хубава програма и дали ште има ефект.Протеина така ли да го пия .А ако може да препръчате и някъв креатин като съм на 15 год . 45 кг 1.60 .....Мерси предварително :wink:
05.11.05
23:19
ами според мен /пък и други хора ас ми казвали/ закуската трябва да е най-обилна /и при мене е така/.Ти имаш само 100 г овесни ядки и мляко
06.11.05
11:41
[quote author=“Pinturicchio”]ами според мен /пък и други хора ас ми казвали/ закуската трябва да е най-обилна /и при мене е така/.Ти имаш само 100 г овесни ядки и мляко
може ! Сигорно е така но аз немога да ям на закуска много ..... а някои ште ми отговори ли на въпроса ? :roll:
ако винаги си казваш не мога до никъде няма да стигнеш дори да не ти се яде яж
06.11.05
20:14
[quote author=“wolf_”]ако винаги си казваш не мога до никъде няма да стигнеш дори да не ти се яде яж
ok ! А на въпроса някои щте ми отговори ли ?
07.11.05
22:20
ми на пръв поглед не изглежда лоша.Пробвай я тази програма на хранене и ако си доволен значи е добра :P
Според мен трябва да похапваш малко по-големи количества.Иначе добре си го направил.
Протеина си е точно на мястото , само вечер преди лягане тея плодове ги махай - трябват ти храни които са бавно разградими докато спиш.Препоръчвам ти задължително извара , може мляко кашкавал белтъци...УСПЕХ
13.11.05
20:29
ОК ! Мерси за вниманието :wink: Но само да ви питам като пия в момента протейн ,, Junior - Nutrim ‘’С какъв креатин да го съчетая и кога да ги пия .......... :lol:
14.11.05
20:44
[quote author=“Marto007”]pi4aga ,ne razbiram za6to ne napravi6 hraneniqta to4no prez 3 4asa,su6to taka ne razbrah koga trenira6 ,ve4er vne misli6 li 4e e po-dobre da hapva6 riba a?
tiq plodove predi lqgane spored mene ne im e tam mqstoto az primerno malko predi lqgane piq protein i vzimam i edin banan a i da iskam ne moga da poema ne6to pove4e za6toto ve4e prez denq sum ql predostatu4no i ve4erta kato izpiq proteina i trugna da qm banana mi se povdiga !Kreatrin si vzemi kakuvto iska6 ako ima6 pari gledai da ne e bulgarski ,ako vse pak re6i6 da e (ne 4e naistina toq to4no e de)si kupi na JK az sum go pil i sum mnogo dovolen daje ne otkrivam osobenna razlika s vnosnite (osven psihi4eskata naglasa).
Ako te interesuva napi6i mi otgovor 6e ti dam moq hranitelen rejim s koito moga da ti kaja 4e sum super dovolen i za 2 sedmici sum ka4il okolo 5,6 kg 4ista masa,kato dobavkite sa mi to4no protein i kreatin !
Are uspeh ti jelaq
мерси , мерси пич ...... Ако ми дадеш твоята програма (^ кила за 2 седмици :shock: ) щте е перфекно ... и шти бъда мн. благодарен .... значи аз тренирам къде 6.00 - 6.30 до къде 7-8 часа протеина ми е жуниор на нутрим ....пия го 30 гр. преди и 30гр. след тренирофка аве вобще ми напиши моля те хр. ти програма вобщте сичко ко праиш свъарзано с фитнеса щтом толкова си доволен :wink: щти бъда вечно благодарен !!! Ааа ако може в кой дни тренираш , почифките ти аве с една дума сичко....НО САМО АКО ИМА РЕЗУЛТАТ !!! ,,поне така казваш ‘’ :lol:
18.11.05
16:45
еееее 6 кила чиста маса за 2 седмици?????То тогава аз да го почвам твоя режим и след 1 година ще съм мистър олимпия бре.Газаре мойто момче не ги слушай тея батковци дето тренират от години и са се побъркали на тая тема което не е чак толкова лошо но понякога забравят че дават акъл на 15-годишни деца на които нечовешките дози протеин и други подобни не се отразяват добре и вредят на здравето.Вярно че са естествени вещества и са полезни но до определена степен.И без сол не можем ама не сме тръгнали да ядем по 2 кила на ден.Аз като не чак толкова надъхан ще те светна.Спри с тоя гаден протеин дето ти уврежда бъбреците.Ти си само на 15!!!!Не ти казвам да спреш да тренираш тренирай си умерено ,хапвай си здравословно давайки на тялото си това от което се нуждае,наспивай се ,след 5-6 години когато си на 20 години и пак ще си супер млад ще имаш тяло на римски бог и ако към тялото приложиш своята обаятелност момичетата ще се редят на опашка за теб и околните ще ти се възхищават.От мен да знаеш не е важна огромната маса а красивия релеф и естествената пропорционалност.Онова страшилище Колман не заслужава възхищение,той е просто резултат от човешката жажда за зрелища и скоро ще започне да си плаща за това.Мислиш че той е здрав и ще бъде така вечно?Помни че анабола прави вола.Подобно количество мускули не е присъщо за човека направено е по неестествен начин природата не го приема.като е толкова силен и здрав защо не спшре разните там хапченца>тогава веднага ще започне да намалява именно защото не е естествено за организма и само хапченцатата не позволяват на природата да реши нещата.Така че забрави илюзорните си мечти да станеш некъв изрод.Големите успехи струват адски скъпо!Ти си още новак и именно затова не слушай какво ти говорят другите.Когато ти говорят те не мислят за теб а просто разказват как те тренират , а всеки човек е индивидуален и това което е сработило при тях най вероятно няма да сработи при теб.Затова пак казвам спортувай умерено за предпочитане нещо което изисква и други способности като футбол ,плуване и др. и ти обещавам че след 5 години ще имаш съзнанието на спортист и ще знаеш сам какво да правиш с тялото си а не механично да слушаш съветите на другите.
19.11.05
16:51
[quote author=“Marto007”]pi4aga ,ne razbiram za6to ne napravi6 hraneniqta to4no prez 3 4asa,su6to taka ne razbrah koga trenira6 ,ve4er vne misli6 li 4e e po-dobre da hapva6 riba a?
tiq plodove predi lqgane spored mene ne im e tam mqstoto az primerno malko predi lqgane piq protein i vzimam i edin banan a i da iskam ne moga da poema ne6to pove4e za6toto ve4e prez denq sum ql predostatu4no i ve4erta kato izpiq proteina i trugna da qm banana mi se povdiga !Kreatrin si vzemi kakuvto iska6 ako ima6 pari gledai da ne e bulgarski ,ako vse pak re6i6 da e (ne 4e naistina toq to4no e de)si kupi na JK az sum go pil i sum mnogo dovolen daje ne otkrivam osobenna razlika s vnosnite (osven psihi4eskata naglasa).
Ako te interesuva napi6i mi otgovor 6e ti dam moq hranitelen rejim s koito moga da ti kaja 4e sum super dovolen i za 2 sedmici sum ka4il okolo 5,6 kg 4ista masa,kato dobavkite sa mi to4no protein i kreatin !
Are uspeh ti jelaq
ПРОТЕЙНА ВРЕДИ НА БЪБРЕЦИТЕ ?!?!?!? МАЙКО МИЛА ВЯРНО ЛИ ВЕ :? :x :| ВРЕДИ ЛИ ВОБЩЕ ??? АЗ ПИЯ ОТ 1 МЕСЕЦ ....... ЖУИОР - НУТРИМ ПИЯ ГО 30-40 ГРАМА ПРЕДИ ТРЕНИРОФКА И 30-40 СЛЕД ..... КАЖЕТЕ ДА ГО СПИРАМ ЛИ....... ДАЖЕ СА МИСЛЕХ ДА СИ ЗИМАМ И КРЕАТИН АМА....ДЕ ДА ЗНАМ ВРЕДЪТ ЛИ ПРОТЕЙИНА И КРЕТИНА ?????? :roll:
19.11.05
18:52
и аспирина вреди готин :) Протеините в много големи количества наистина вредат.Но в умерени количества са си много полезни.Тънката част тука е да знаеш колко да зимаш а не да си викаш дай да зимам много та да съм сигурен че нямам недостиг на протеини.Изобщо в целия живот трябва да знаеш дозата на всичко.Абсолютно безвредни неща няма.Дори със всяко вдишване организмът ни остарява и всяка секунда в клетките се натрупват вредни вещества които ни убиват бавно.Това е неизбежно и се нарича стареене или поне една от теориите за стареенето.Но това че не можем да избегнем хилядите вредни въздействия на външната среда не означава че не трябва да се опитваме да ги намалим поне малко !!!!!!Затова тренирайте си редовно и по полека с разните прахчета и капсулки.
19.11.05
20:31
[quote author=“mitakka”]и аспирина вреди готин :) Протеините в много големи количества наистина вредат.Но в умерени количества са си много полезни.Тънката част тука е да знаеш колко да зимаш а не да си викаш дай да зимам много та да съм сигурен че нямам недостиг на протеини.Изобщо в целия живот трябва да знаеш дозата на всичко.Абсолютно безвредни неща няма.Дори със всяко вдишване организмът ни остарява и всяка секунда в клетките се натрупват вредни вещества които ни убиват бавно.Това е неизбежно и се нарича стареене или поне една от теориите за стареенето.Но това че не можем да избегнем хилядите вредни въздействия на външната среда не означава че не трябва да се опитваме да ги намалим поне малко !!!!!!Затова тренирайте си редовно и по полека с разните прахчета и капсулки.
ок че аз направо истръпнах като идях :lol: аа като съм 45 килца как да го пия Junior - NUTRIM
03.12.05
00:56
Ако те интересува напиши ми и ще ти дам моя хранителен режим с който съм супер доволен и за две седмици сум качил 5,6 кила чиста маса като добавките са ми протеин и креатин
Марто , ако е верно за килограмите , то аз сам заинтересуван от твоята програма . Може да е поставиш и тук :D
Добре дошъл във форума , спазвай правилата и пиши на кирилица,поста ти бе преведен от мен
DJGorgio-Astor
03.12.05
10:34
Това ще да й златната схема.
Дай да зърна твоя режим бе ман.
5,6 Килограма (чиста маса)/ 2х седмици = bullshit
Дай да вида какви ги вършиш
Това е невъзможно много ясно 6 кила за такъв период дори с други “добавки” не може да се постигне това за 2 седмици , даже пък и чиста маса била .... как го прецени пък това....
20.03.06
21:39
Аааа аз съм качвал 6 кила за две седмици, е беше само сланина ама важното е да растем :)
20.03.06
21:55
Давайте програмта, за половин година ще стана 130 кила :lol:
тва за 5-6те кила е наистина малко нереално но със мн. постоянство е възможно. Аз например качих 3.7 кила за 3 седмици без никакви добавки и си мисля че със добавки дори може да се направят тези 5-6 килца. Важното е да се яде дори и да не ти се яде. Тук има едно трикче - ако ядеш през 2ч и полувина - 3 часа и то така че да се насищаш, при следващото си ядене няма да ти се яде, тоест няма да се изкушаваш да хапнеш нещо вкусно или сладко :). При мен действа. И при качване на ММ е важно последното ти ядене да е между 23 и 01 часа и да е протеин, най-добре мляко за да не се разгражда ММ докато спиш...
21.03.06
22:29
еееееееее о*рахте се с тея 5-6 кила ММ ,това са глупости земи прочети нещо и се пообразовай малко поне!
Така за 2 седмици 6кг значи излиза по 3кг на седмица 3/7 =~0.5 кг на ден това реално ли е според теб?Мускулите разтът от белтъчините нали?Не ми се вярва да си приемал по 500грама белтък на ден,и още по малко да си го усвоявал!Според мен яко си задаржал вода.
23.03.06
17:05
Аз качих 5 кила за 3 месеца, при все че качвам много бързо , а и съм начинаещ и това е пиковия етап от развитието ми. И за какво съм се мъчил като някой качват 6 кг за 2 седмици.
PROFILER ти или си продукт на научен експеримент или просто не знаеш какво приказваш.