L-Carnitine на Adipharm

21.03.06
23:16

Някой пил ли е до сега L-Carnitine на Adipharm.Едно приятелче си беше взело няколко опаковки (по 60 таблетки) и ми даде една, да го пробвам въпреки че сам песимистично настроен.та се чудя дали да не започна да го пия малко преди НВД-то, понеже сам се осфинил прекалено много тази зима.. над 10кг сам качил за 2 месеца.. а до май месец ми се налага да сваля поне 3кг мазнини.
Та вапроса ми е може ли да избързам една седмица и започна да го взимам в периода на покачване на ММ ?Програмата и диетата за чистене започват след около седмица както казах по горе..
95кг 189см 1година стаж.

мерси предварително
със здраве

21.03.06
23:22

Няма смисъл докато си в режим за покачване на ММ.
Почни НВДто направи 1-2 седмици и тогава го почни л-карнитина.

21.03.06
23:32

Мерси за бързия отговор.
Аз съм виновен че не задаох правилно вапроса.
Та.. този Л-карнитин не ми вдахва много доверие, и затова искам да го почна по отрано, за да мога и да го сварша по на време и да взема нещо добро.. просто като ще го хварлям по добре да не е в кошчето  :lol:  едва ли ще ми пречи 1 седмица.

21.03.06
23:47

Ами пил съм такъв и не видях разлика с този на нутрим да кажем.

22.03.06
09:10

[quote author=“TigreTigre”]... този Л-карнитин не ми вдахва много доверие, и затова искам да го почна по отрано, за да мога и да го сварша по на време и да взема нещо добро.. просто като ще го хварлям по добре да не е в кошчето  :lol:  едва ли ще ми пречи 1 седмица.

Няма да ти пречи, ама вместо да го пиеш докато се “свиниш за маса”  :lol:  приемаи по повече, примерно по 3 грама на ден вместо посочените 2. От Л-карнитин няма да се предозираш, аз съм пил и по 4-5 гр на ден.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1