22.03.06
07:46
Значи искам да си взема някакъв термогенен бърнар ...
Харесах си този - Universal SuperCuts3 защото прочетох тук че е около 50лв което ме устройва ...
Въпроса ми е от каде мога да си го взема в София ...
Също така искам да питам тъй като в момента ги нямам парите и ще си го взема някаде средата Април,а имам около 20лв който са ми свободни да си взема ли да пия до тогава някакъв друг бърнар или карнитин или като си взема SuperCuts3 да си взема карнитин тогава ?
22.03.06
08:55
Здравей и добре дошъл във форума :)
Super Cuts 3 е много добър избор, вземи си л-карнитин с него, като почнеш да чистиш. Карнитина на JC от българските не е лош. Кардиото и диетата съм длъжен да спомена, че са задължителни.
Магазина на “SNS” на ул. “Пиротска” N12.
Значи на пиротска го има така ли ?
Е ако е така супер щото аз от там си пазарувам по принцип :)
Иначе за карнитин аз само на JC съм зимал и съм доволен ...
BTW.Правия си кардио почти всеки ден имам си и отрицателен калориен баланс :)
22.03.06
09:05
Не съм 100% сигурен, че го има, но може да провериш.
Успех
1. Има такава тема по-надолу :wink:
2. Super Cuts 3 - е липотропен и диуретичен, но не и термогенен, но иначе е много добър.
Оф да верно ,че не беше ...
Написах го защото исках да питам дали да взема вместо него
HERBAL THERMASTACK E/C/A ...
Според мен си вземи кътс 3 + карнитин само че на БиоФит... пак го има на пиротска...
Eто какво реших така добре ли е ?
1.HERBAL THERMASTACK E/C/A
2.L-Carnitine
3.Mushashi MEGA FAT METABOLISER
26.03.06
22:15
[quote author=“kao”]Според мен си вземи кътс 3 + карнитин само че на БиоФит... пак го има на пиротска...
А на ПиБ L-carnitina добър ли е?
Да, добър е.. и е евтин.. пробвай течният с гуарана... малко вкуса е... ама иначе мисля че е екстра..
26.03.06
23:13
[quote author=“kao”]Да, добър е.. и е евтин.. пробвай течният с гуарана... малко вкуса е... ама иначе мисля че е екстра..
Ок но БиоФит май е най-добрия?
Даде самоче проблема е ,че не знам от каде да си ги намеря ...
Знам фирмения на Мусаши каде е също този на пиротска но други не знам ...
Според мен вместо да си вземеш Л-Карнетин на P&B си вземи CUTS ll.
Мисля че така се казваше продукта в 1 капсула има 500 мг. л-карнетин и там други термогенични неща.Това ми го предпоръча лично продавача в магазина на P&B.Струва 30 лв. 60 капсули и е на по-добра изгода.
Има едни тънкости около този бърнер и малко объркани етикети иначе има 550 мг и то в две капсули ... ;)
Това не го знаех.Продавача явно ме е метнал на черешата.