24.03.19
13:18
Здравейте! От 6-7 месеца пия гейнъра на Мутант. Пия по две дози на ден, рядко по 1.Това, което ме притесни, е че като кандидатствах във НВУ-то преди около месец , във ВМА ми казаха, че имам завишено количество чернодробни ензими, алкохол не употребявам аз обясних, че към десет вечерта бях ял половин кило пушено печено свинско дето си беше бая мазничко, то в действителност си беше така, щото предния ден имахме тест по физическа годност, и аз цял ден не бях ял, за да си издържа всичко, обясних му на доктора, той взе да ми се смее и ме пита дали взимам някакви добавки, казах му какво що, гледа ме, гледа и ме писа годен за служба. Миналата седмица свърших седмата опаковка Мутант, мога ли да продължа да го пия или да мина на СУРОВАТЪЧЕН протеин, а въглехидратите да приемам с храната, не че до сега не съм ял въглехидрати, принципно тез добавки ги ползвам да удрят рамо, не като заместител на пълноценното хранене?
Темата беше редактирана от Петко Пламенов на 24.03.19 13:21.
казано от Петко Пламенов на 24.03.19, 13:18:
Здравейте! ....Това, което ме притесни, е че като кандидатствах във НВУ-то преди около месец , във ВМА ми казаха, че имам завишено количество чернодробни ензими, алкохол не употребявам аз обясних, че към десет вечерта бях ял половин кило пушено печено свинско дето си беше бая мазничко, то в действителност си беше така, щото предния ден имахме тест по физическа годност, и аз цял ден не бях ял, за да си издържа всичко, обясних му на доктора, той взе да ми се смее и ме пита
Много ясно, че е взел да се смее. Очаквана реакция на твоите странни обяснения.
И отгоре на всичко това, се интерсуваш каква добавка да вземеш. Вместо да се притесниш от наднормените чернодробни ензими и да потърсиш причината за това. Да повториш изследванията или да се прегледаш на гастроентеролог.