Гърди!!!

26.02.06
10:58

Искам повечко маса на гърдите! Тренирам от скоро и вече има лек резултат...но само във външната им част :( Какво да направя за да запълня и вътрешната? Получава се лека вдлъбнатина по средата. Искам помощ! 100% не е от генетиката...ДАЛИ Е ОТ ЦИГАРИТЕ? От време на време дърпам по някоя цигарка :?

26.02.06
11:02

[quote author=“X_TREAM”]Искам повечко маса на гърдите! Тренирам от скоро и вече има лек резултат...но само във външната им част :( Какво да направя за да запълня и вътрешната? Получава се лека вдлъбнатина по средата. Искам помощ! 100% не е от генетиката...ДАЛИ Е ОТ ЦИГАРИТЕ? От време на време дърпам по някоя цигарка :?

Със сигурност не е от цигарите... :lol: Виж в раздела за упражнения.

Точно по средата има линия, където няма мускул. Иначе може да стесниш хвата на лежанката. Пък и гърдите се пълнят с времето. Не може от началото да растът едновременно вътре и вън.

SC

26.02.06
11:20

Мерсаж... и мен т’фа ме интересуваше :-)
А дали е така и при лицевите опори, ако се намали разтоянието м/у ръцете?

26.02.06
14:48

[quote author=“schudler”]Мерсаж... и мен т’фа ме интересуваше :-)
А дали е така и при лицевите опори, ако се намали разтоянието м/у ръцете?

Ако се намали разстоянието между ръцете ще се натовари повечко трицебса! Ще има натоварване и в областа на гърдите но по малко

SC

26.02.06
15:24

Усетих.... :)

21.03.06
19:17

Горната вътрешна част(според мен)расте най-бавно.Ще трябва да продължаваш да тренираш упорито за да изградиш маса в тази част:)

22.03.06
18:02

[quote author=“X_TREAM”]Искам повечко маса на гърдите! Тренирам от скоро и вече има лек резултат...но само във външната им част :( Какво да направя за да запълня и вътрешната? Получава се лека вдлъбнатина по средата. Искам помощ! 100% не е от генетиката...ДАЛИ Е ОТ ЦИГАРИТЕ? От време на време дърпам по някоя цигарка :?

Хубаво оформени гърди се правят с дъмбели а не с лост смения наклона на лежанката по често щом държиш на повече маса прави 6-8мах повторения.

17.04.06
21:41

Разнообразяваи треноровките за да стресираш мускулите.Наблегни на флаисове от различни наклони.

07.05.06
12:39

Прави базови упражнения с щанга и дъмбели и при правилен режим с времето ще ти нарастнат гърдите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1