21.03.06
16:55
Здравеите сички . аз сам 176 см 83 кг и имам стаж година и половина. даите ми програма с омнадрен и метандростенолон която 6те пасва идеално на цели за сила и маса и саответните протектори кам тези продукти :arrow:
С тоя стаж от 18 месеца къде си тръгнал стероиди да приемаш , не мога да разбера ? Като естествения разтеж сега е в силата си :?
22.03.06
12:53
е кво да не е малко ? те тоа до мен примерно тренира от 5 месеца а пие метан и има резултат колко ти треа да тренирам 10 години ли ? 18 месеца мисля 4е са подходя6ти да по4на като имеме предвид 4е сам на 26. 8)
Пхахаха акъл земи са скрий ве. Достатъчни са когато усетиш, че има застой. И то не някъф измислен застой, а истински застой ! Абе взимай като много ти знае устата... Не знам изобщо защо пишеш тук като не приемаш съвети и си знаеш само твойта...
22.03.06
14:49
Питам за програма някаква да ми дадете. Не питам добре ли е зле ли е да се взима. А чете малко по-внимателно какво пиша. Искам програма, не мнение. :idea:
————-
Преведох Ви поста! Моля, пишете на кирилица!
Спазвайте правилата на форума!
1.9 Забранено е писането с латински букви (както теми така и заглавия), както и заместването на букви като “Ч”, “Ш” и др. с други означения като “4”,”6” и др..
vladimir.nikolov
22.03.06
15:25
[quote author=“Plamaka”]те тоа до мен примерно тренира от 5 месеца а пие метан и има резултат колко ти треа да тренирам 10 години ли
Ми питай тоя до тебе дето за 5 месеца е направил резултат за 10 години тренировки, що тука питаш тогава?
22.03.06
18:11
аве стиа с тиа интереси. даите ми неква програмка. ако моя приятел го знае6е нема6е се занимаам с вазе . и стиа сте се праили на интересни комплексирани идиоти такива . питам ви за програма не за мнение а вие ми се праите на путки . ако изнамерите не6то напи6ете стиа сте се праили на ...
—————————-
Моля, спазвай правилата на форума! За пореден път ги нарушаваш!
- Не заменяй ‘ч’ и ‘ш’ с ‘4’ и ‘6’.
- Не използвай нецензурни думи.
vladimir.nikolov
За два месеца по 1 омнадрен на всеки трети ден (демек през два дни)! Метан за първите 4 седмици по 30мг на ден!
Карзил и Лиф 52 са желателни но не и задължителни!
Нолвадекса е задължителен по време на цикъла според мен!