29.07.04
00:50
Vijte sa.. kakto kazax sum na 14 god. Visok sum 178 teja 73kg. sega ot skoro zapochnax da se zanimavam sys fitness. Sega sum samo na tichane i pravene na koremni presi.. podskoci.. klakanq.. i nqkfi takiva uprajneniq koito si gi prava vkushti. Iskam malko za 1 mesec ..nqkude.. da si pooformq tqloto i da sfalq nqkoi izlishen kg. No tova bez dieta ne stava.. Prochetox na vsqkude.. si4ki dieti.. komentari.. NVD-ta.. kvo li nee.. ama ot seka na seka se oburkfam poveche.. bi li nqkoi mi kazal kakvo da qm.. ot kakfo da se paza. koga da go qm.. po kolko i taka.. za da sfalq nqkolko kg. i da si oformq tqloto (no ne kato povecheto samo da se otklonqvat ot temata :cry: ) ako moje.. bez creatin ..proteini i takiva.. pone za sega
E tova e.. nadqvam se da ste me razbrali.. bye za sega..
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 11:45.
При мен ето какво има ефект.
Ядеш калории по малко отколкото ти трябват.Ядеш белтици повече въглехидрати ограничаваш ад до към 60-80 ги правя.Бягаш доста и тай....ама аз далеч несъм навътре в тия работи.
29.07.04
09:25
не знам колко си търсил но във форума има милиони теми има специализирана тема за нвд попорочети малко и се замисли над написаното не само да хвърлиш 1 поглед и да кажеш че сисе объркал!
29.07.04
10:22
Николчо...
1. ще те помоля аз (пък и мисля другите членове на форума) да пишеш на кирилица. (минаха времената на latinskia balgarski в интернет)
2. кът земът някой да почвът с “Виж сия”.........много кофти се получава и според мен на такива въпроси не трябва да се отговаря (не съдя никого, ама малко респект в крайна сметка)
Сега лично за въпроса. както си разбрал диетата му е майката. Обаче за такъв кратък период няма да можеш много неща да постигнеш. Да смъкнеш някое кг - да, ама все пак трябват и стабилни тренировки за цялата работа. Аз ще ти препоръчам да се храниш богато ( в смисъл с повечко въглехидрати) сутрин и на обяд, докато ограничиш въглехидратите в междинните хранения и ги спреш след 17 часа.
5-6 хранения ще са достатъчни. В тях гледай да преобладават чисти храни и белтъци (прегледай темите от форума...има доста инфо).
Вода - 3-4 литра на ден.АЕРОБИКА 3-4 пъти на седмица. За месец ще имаш добър ефект.
В общи линии е това. Изключвам че не си дал никакво инфо за метаболизъм и структура.
Според мен обаче трябва да положиш зверски усилия за хранителния си режим.
Протеини и други работи засега не ти трябват.
Айде успех
29.07.04
13:11
EI.. az sega vyv momenta ne pisha tezi temi ot Montana.. t.e ot BG.. az sum v Kipar pri maika mi.. za letoto.. i tyka nqma kirilica dea.. pyk i da si drupna ne stava.. shoto.. e nqkuf typ net-a taka che sujelqvam.. kato si ida v bg.. obeshtavam da pisha na kirilica !