27.07.04
12:35
Moje li da se pie alkoxol dokato si v steroiden cikul???
ne 4e sum alkoxolik nojivo se interesuvam!
27.07.04
12:54
По принцип алкохолът се забранява при повечето медикаменти. Просто е силен реактив.
Приеми го като забранен.
Макар, че зависи, какви са ти “астероидите” :lol:
27.07.04
13:40
Ето ти една статия за алкохола
http://bodybuilding.aixx.com/bb/index.php?option=content&task=view&id=41&Itemid=
Значи основните две неща, заради които не може да се пие алкохол по време на стероиден цикъл е първо, че не знаеш по какъв начин ще взаимодейства със съответния препарат, може да се получи отравяне и така нататък и другото, което е, че знаеш повечето стероиди товарят черния дроб, а алкохолът допълнително, което може да доведе до тежки увреждания, цироза и да не продължавам. Освен тези неща горепосочената статия ти дава още няколко причини.
28.07.04
23:31
кво ми триете мнението ебаси терора сте наложили тука над нас толерирате само новаците дет отварят теми кво да ям и как се казва упражнението за гърди нищо чудно че lesno nema се отказа да поства....
Voltmachine не беше казал нищо по темата. Беше казал само че matematic си прави реклама на сайта, а аз не виждам някъде да си е правил реклама. Мислиш ли че ще помогне твоя пост на някой?
lexus
Пич,ако си на стероиди алкохола е абсолютно забранен.Повечето стероиди минават през черния дроб ,а в смес сьс алкохола става още по-страшно.Алкохола задьржа мазнините в черния дроб и потози начин пречи на вьзстановяване на клетките му.При дьлга употреба тези клетки се запушват с масти и се получава стеатоза,а в последствие започват да умират и се отива кьм по-страшното цироза.За това сам си решавай и си вземи хепаропротектори като карсил и Лив 52
Тоше.. след като задаваш такъв въпрос значи за теб е силно забранено употребата на стероиди.. съмнявам се че трябва изобщо да се занимаваш с ББ. Въпроса ти е близък до това: “Диабетик съм, може ли да се тъпча със захар?” Дори и малки количества алкохол по време на стероиден цикъл се явява като малък ядрен взрив в черния ти дроб!
29.07.04
20:12
до lexus
извинявай много но това не е единствения пост който не е по темата(не говоря специално за тази а като цяло)Относно това за помощта и по-безсмислени съм виждал но съм ги подминавал с усмивка(не знам някалкото допълнителни бутона в менюто може да ми дават правото да си трия сичко което не ми хареса или сметна че не е по темата а това си е доста субективно).Тук не става въпрос за даване информация тозе форум смятам че трябва да може да се използва за изразяването на лично мнение не зависимо дали е в разрез с твоето
Загряваш???
Това не можеше ли на ЛС да му го пратиш?
Това е в разрез с правилата за личните разпри.
vanisher
29.07.04
20:36
Извън темата:
Едно предложение: Ако и да звучи грубо, във форум, създаден за да си помагаме, предлагам да спрем да помагаме повече на това момче да взима стероиди. Проследих му темите и ми изглежда, че няма нужната възраст за тая цел. Не му помагаме, вредим му... Не му давайте схема, нито му помагайте как да ги взима според мен. Евентуално може да му се дава съвет в теми като тази, за да бъде предпазен от действия, които серионо може да увредят здравето му ....
31.07.04
17:07
Alcohol is increasin aromatization, decreases protein synthesis for something like 14 hours afterwards, also drinking while taking oral steroids with methyl group is very toxic on liver.
Във този форум влизат хора на всякаква възраст.
По-добре да му обясним как да взима стероидите отколкото да не знае защото ако той си е решил че ще взима само родителите му могат да го спрат.
Затова по-добре вземи неоходимите предпазни мерки и нарпави проучванията за минимална токсикация.
vanisher