Life Is for Living !

Прескочи до:

Простено да ви е , Простете!

Харесвам съпътстващите Великден празници!

9 март
Почивахме от активности и от деца
Храната започна по обяд този път
3 препечени филийки лимец със сирене лайт на Маджаров, малко био солети и няколко гризки
Вечерята - зелена салата с краставица и репички и варено яйце, един таратор, яце на око с 2-3 белтъка и млечно чеснов сос отгоре, 2 филийки лимец

после пуканки в тенджера с кокосово масло уж био мио, ужасни са, 2 хапки киви и си легнах

10 март
Супер време, ужасен вятър!

Тичах 5 км и минах през параклисчето в морската да запаля свещ До морето беше прекрасно но нагоре наистина отвратителен вятър

Храната ще е чак на вечеря - печена ципура със зеленчуци, салата с риба тон, разни други салати вероятно бисквити зидо с лимец и кокос Това ще ям аз, а за фемилито ще готвя дробчета и сърца с бяло вино

Вода достатъчно
Весел празник!

Хелоу
11 март
Движението 5 км разходка с дребния носейки раница, мотор, детско пиано и торба с покупки, щото реши че ще си яде крушата по пътя

Храната
8, 00 кафе
12,00 - морков, краставица, маслини, горчица, малко семки и 2 хапки ципура от предния ден
16,30 - разходката
19,00 - салата краставици с копър и маслини, печен калмар на грил, 2 хапки от чернокопа на малкия, около 50 гр пържени домашни картофи, водка със сода и лимон имахме повод за наздравица
22,00 ми се дойде сладко - 2 киндерчета и 2 филйки лимец със сладко от ягоди без захар

вода достатъчно
и така

Привет
13 март - не тренирах, нищо не правих през деня, опитах да спя Неспане - кортизол-естроген-въглехидратен глад -подпухване пфф, но успях да поспя криво ляво и снощи, та днес съм добре
Ходихме на ресторант на Порт Варна и баш тогаз не ми се ядеше риба
През деня никаква храна и никакъв апетит
Вечерята- салата със запечено козе сирене, 1 кюфтенце от киноа и тиквички, половин патладжанена мусака / само патладжан, моцарела и дом сос/, половин пърленка с квас със сирене, водка , розе, данонино, 3 ягоди

Както казах снощи се наспах, днес имах енергия, нямам въглехидратен глад, та тренирах, чих бани и ще ходим по хипермаркети за разни домашни неща, вероятно ще вземем и скариди от Метро така че се връщам на морска вълна

Ще опиша тренировката и вечерята довечера

Айде отчет
Четох си стария дневник, ммм много симпатично. Тооолкова промени има оттогава. Сега съм доста скуча хахх
По същество

14 март - студ пффф
Спах около 6 часа, което си е доста прилично на фона на 2-3 часовото спане от около два месеца насам
Та бях спокойна, не налитах а храна и теренирах. После ходихме да поръчваме щори, после в новия Лидъл и купихме картинг кола на малкия

Тренировката
4 кръга х 8-12
едностранно гребане
флоор прес
арнолд преса
предно рамо
концентрично
трицепсово разгъване
странични отпади

3 кръга х 20 с дъмелите
крънчове
страничи наведи
гръбни екстензии

останалато движение към 3 км

храна
до 19.30 само малко семки, половин краставица и няколко маслини
вечеря - салата с риба тон, малко октопод  с пикантен сос, суши от лидъл готово, ми супер беше, няколко хапки пърленка пак от лидъл, шоколадови люспи с черен шоколад, няколко крекера и водка пфф. Не ми е зле

Водата 1,5 л
вердин, цинк, биотин

труп съм

Привет

15 март
тренировка не
вечерта служебни излизания по заведения разбира се
храна до 19, 00 не
вечеря - половин салта със сьомга и филаделфия, 3 брускети със сьомга, 2 малки чаши розе
после на лайв клуб водка със сода и лимон - беше прекарсна вечер между другото

16 март
тренировка не
разходка не
почивка да без децата
храна 5, 00 - закуска пълнозърнести био спагети с малко моцарела и чери и песто, 2-3 слайса пилешка шунка и 3-4 шоко люспи
15,00- пилешка шунка, чери, моцарела
19,00- салата от рукола, чери, айсберг, моцарела, варено яйце, пилешка шунка, песто, няколко сушени кайсии и последните шоко люспи
реших малко по белтъчно и хранително да го карам днес за да не се тъпча с въглехидрати
не беше зле

17 март
домакинска работа
тренировка не
разходка около 3-4 км с детето и новата му картинг кола, която е над 10 кг та като се измори я носим докато свикне с педалите
храна 12,00- сандвичи от квасен хляб от лимец, пилешка шунка, моцарела, песто и варено яйце - пф свършиха
17,00 по пътя гризах от на малкия черешово - шоколадовия кекс от пекарна изгрев, който никак не беше лош
19,30- 2 магданозени кюфтета, таратор 1 филия квасен хляб, няколко сушени кайсии
бе не е зле храната доволна съм

18 март
тренировка да
разходка ще е да поне 7 км
после някъде ще хапнем
днес по кротко с храната и без това нямам грам апетит

тренировката
4 кръга х 8-12
двустранно гребане
флоор прес
раменна преса
странично рамо
бицепсово сгъване
кик бек
странични напади

3 кръга х 20-30
toe touch грррр
повдигане крака от лег
странични наведи
гръбни ектензии на постелка
подозирам че ще имама мускулна треска от нападите и  toe touch A не съм правила отдавна
храната до момента е печени от мен тиквени семки и 4 бейби морковчета

Записах се да бягам 10 км на 30 март към една кампания хем с блеготворителна цел хем мога да спечеля 7 дневна почивка за двама на Сейшеите което ми е мечтаааа, та Веси стискаме си палци взаимно

Вода , добавки, дъ сейм

19 март
Напълно предвидена брутална мускулна треска от страничните напади и toe toch, както очаквах Но това са две прекрасни оформящи упражнение, които моментално дават резултата, така че няма да ги оставя
тренировка не
разходка 5 км
кофти новина за близък човек, скапано настроение, криво ми е
храна през деня - 1 филия лимец с квас намазана с крема сирене лайт и малко краставица със сирене
опит за сън - не
16, 00-19,30 навън
20,00- табуле, градинарска супа, магданозено кюфте , нещо като капрезе, 2 филийки лимец малко бял овино и по късно няколко ужасни ягоди

вода и добавки обичайно

Днес сме на ресторант по случай първа пролет  С майка ми, приятелка и трите деца Ше е лудница малко

21 март
тренировка да
разходка не
Много съм крива тези дни, предполагам заради луната Безпричинно напрежение и безпокойство и безсъние разбира се Да не говорим , че липсавата на читави и редовни тренировки през миналата година ме е направила голямо дръвце О вчерашната тренировка съм гипс

Тренировката беше изцяло със собствено тегло, малко по-интензивна без почивки
4 кръга х 8-16/на страна/
Лицева опора +сгъване на крака към рамото със задържане /има си име сигурно ама/
Кофички на стол
Elevated reverse lunges - за платформа използвах стълбичката за тоалетна на дребния
Клек със страничен кик
Side plank lifts
Toe touch

8,00 кафе
13,00 малко семки
16,30 тренирах
18,00- малка водка докато готвя, зелена салата с краставица, омлет чист, малко от шарените италиански макарони на дребния само с песто, шепа печени тиквичка патладжан и домат, за десерт “палачинки” със сладко от ягоди без захар

и пак не спах
Вода 1,5 л
добавки същите

Привет!
Уикендът беше чудесен, на тема еко-етно вълна Обиколихме плажовете и етно-комплексите в радиус 60 км от Варна, разбира се с малкия Алек Та движението е това, разходка и семеен футбол Доста въглехидратен беше откъм храна но домашните пърленки бяха страхотни намазани с домашен катък Имаше и пилешко филе на барбекю, салатки, овесен кекс с ябълки, тиквички и такива неща
Понеделник отново на линия
25 март
Тренирах
Тренировката
4 кръга х 8-12
флоор прес
арнолд преса
задно рамо
чуково
разгъване за трицепс над глава
напади
3 кръга х 20
крънчове с крака върху шв топка
повдигане крака от лег
обратни екстензии на шв топка
Останалото движение над 7000 крачки с дребния

храната
през деня някви семки и краставици май
вечерта - крем супа, нещо като цезар с бяло месо от пиле на грил и честнов сос, сухар от лимец, малко гризки и круша

26 март
тренировка не
чистих бая
останалото движение над 7000 крачки с малкия
храна
през деня тиквени семки и крем супа от тиквичка и морков с пикантни индийски подправки, много ме заболя корема
вечерята - салата с риба тон, чери, малко царевица и сушен домат, честнов дресинг, 2-3 препечени сухара от лимец, трийсетина грама препечена бяла багета, после малко гризки, 20 гр суров кокосов бар и бяло грозде без семки но не онова захарното

имаше по някоя водка и чаша вино
водага си е към 1,5 л
добавки същите

27.03.19
22:40

Ще споделиш ли някой еко-етно комплекс, който ти е направил впечатление?

казано от Brown Bomber на 27.03.19, 22:40:

Ще споделиш ли някой еко-етно комплекс, който ти е направил впечатление?

Ние конкретно ходихме на “Вълшебен извор”, “Чифлика Чукурово” , “Бялата лагуна” и “Тузлата”, а за следващата седмица сме планирали Неолитното селище край Варна и Еко парк “Горица”

28.03.19
10:19

Тази неделя бяхме в “Горица”, разгледахме частния зоопарк, а малката се радва най-много на маймунките, но кухнята, обслужването и обстановката са много зле.

“Вълшебния извор” ми е фаворит от изброените, но лятото, защото вътре не става.

Тъй
Вчера  27 март, движение не, защото ужасно ме болеше корема отново.Пих ранитидин и спазмалгон, аз дето не пия лекарства и ми мина , като че ли. Но пих и водка, така че не се знае от кое ми мина 🙂
Вечерта сбирка със стария персонал и шефове относно неизчистени задължения и неподписани документи. Приключихме сагата най-после
Бяхме на нашата квартална кръчма и вечерята е кръчмарска

8.00 кафе
12.00 - много малко тик.семки и мини салата от жълти черита, половин каставиза и малко полумаслено сирене. И се почнаха спазмите
19.00-21.00 на ресторанта - малко салата зеле с моркови, печено пил филе на скара с малко домат и каставица, 2-3 хапки пърленка и няколко картофа. После вкъщи 2 мини кревчета на малкия и 2 пръчки милкинис

Вода достатъчно
Днес ще ходя да си взема номера за градското бягане и вероятно ше вися в мола поне час два. 1338 ми е номера, бая народ ще има

казано от Brown Bomber на 28.03.19, 10:19:

Тази неделя бяхме в “Горица”, разгледахме частния зоопарк, а малката се радва най-много на маймунките, но кухнята, обслужването и обстановката са много зле.

“Вълшебния извор” ми е фаворит от изброените, но лятото, защото вътре не става.

Аз честно казано не съм ходила на “Горица”, но дребния вече се очовечи и ще му хареса. На Извора е чудесно поддържан парка, но парадокса с Девненския комин отсреща някак ми е забавен. Еко - Девня цимент. Поне са се постарали хората да направят нещо свястно сред ужасната иначе гледка на завода

28.03.19
10:39

Не съм за няколко лева, но на “Горица” се плаща билет и за деца, което намирам за леко тъпо. Имат щраус и уж може да поръчаш омлет, но май е мъжки, защото става с предварителна заявка.
На “Вълшебният извор” преди имаше огромни сомове, но може би някой сватбар ги е поръчал, лятото там е чудно и много вкусно.

казано от Brown Bomber на 28.03.19, 10:39:

Не съм за няколко лева, но на “Горица” се плаща билет и за деца, което намирам за леко тъпо. Имат щраус и уж може да поръчаш омлет, но май е мъжки, защото става с предварителна заявка.
На “Вълшебният извор” преди имаше огромни сомове, но може би някой сватбар ги е поръчал, лятото там е чудно и много вкусно.

Е  като има ресторант с консумация някак е тъпо това с входа, но както и да е. Имаше сомове,мноооого и огромни. Не бях виждала чак толкова накуп. Водата беше кристална

Привет
Вчера прекарах 4 часа в тоя мол, после съм като парцал винаги Взех си номера за бягането и ми подариха тениска и кърпа, отдавна не ми се беше случвало да ми подаряват нещо
До мола отидох пеша, макар че е доста далеч от нас, но с тези ремонти на основни булеварди май това е по-добрия вариант
28 март
движение над 11000 крачки
храна
8,00 кафе
12,00 2 филии лимец с квас препечени със сирене, няколко зелени маслини
15,00-19,00 - до мола и в мола
20,00- табуле, 2 магданозени кюфтета, омлет от 1 я и 2 б, и някво парче руло от спанак с крема сирене, половин филия лимец
по късно малка чепка грозде без семки, мини данонино от на дребния
ПМС агейн

вода и добавки същите

Много симпатични два дни
Вчера 29 март
Втори ден чакам да ми монтират щори в 3 от стаите, съответно не чистя за да не се обезмисли чистенето ми, тъй като ще цапат, е да ама не дойдоха и сега е мръсно, щори няма ама аз не съм каталясала от чистене хахах
Движението към 4000 крачки
храна до вечерта няма - съвсем малко семки
вечерята - салата с риба тон и чеснов сос, 1 яйце на око, печени тиквичка и домат, 3 филии лимец които изтървах и станаха сухари, малка водка, по късно малко стафидно грозде и боровинки ГМО
Щях да лягам рано , но пак стана полунощ

Днес 30 март
Градското бягане
Перфектна организация , всичко по минута, времето се постопли, нямаше вятър, абе чудесно беше Е не спечелих почивка до Сейшелите, но се забавлявах доста Бях забравила какво са колективните спортни мероприятия Бягах с едно темпо, бавничко, много ми беше добре Можех още 10 км да мина без никакъв проблем Имаше общо към 1500 участници, което е доста похвално Със сигурност мога да вляза в топ 5, ако наистина бягам както трябва , но трябва си и режим де За сега мисля да не се напъвам

6,00 кафе
10,15 имахме загрявка
10,45 старта - 10 км
13,00 награждаването, взех си едни солети, че не се очертаваше скоро да ям
15,30 легнах
вечерята ще е на ресторант

И се оказа , че приложението ми на телефона показва с 2 км по-малко хм?

вода към 1,200 л до сега
и малко снимки с моя кама-сутра номер хахха

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 30.03.19 15:55.

31.03.19
07:38

Браво, Дени! <3 Страхотна си!

Такам,
Какви ги върших тези дни. Нямаше тренировки, но имаше доста разходки с малкия, доста домашна работа и тия проклети щори ще дойдат чак в петък. Пфу

30 март продължението на деня не беше това , което очаквах, беше много по-хубаво хах. Мислех, че няма да мога да ходя и ще се приберем след вечерята , но приятелката с която вечеряхме има пиано бар, та и замъкна там.На ресторанта изядох половин цезар , изобщо нямах апетит. В бара пих водка с фреш и закусвах по новия час с пълнозърнести спагети с яйце и малко моцарела.Сън много малко. Но беше много весело

31 март - реанимация, разходка с дребния -4-5 км, голям студ
храната - към обяд, парченце сирене лайт с няколко печени тиквички и малко крекери от на дребния
вечеря - пилешко филе с малко ориз със зеленчуци, зеленчукова супа, малко снежанка, 2 сурови бонбона, малко стафидно грозде

1 април - на детски рожден ден от 17.30-23.00
реших да спя и станах в 11.00- изключително странно се чувствах наспана
чистих около 4 часа, нямах апетит
17.30- салата зелена, спанак, дресинг, филаделфия, резени круша, 3 брускети с домати и моцарела и гранясал зехтин бляк и 1 с филаделфия и сьомта. Поне детското меню ставаше доизядох пилешките пуканки НЕ панирани, филе накъсано и печено на тиган- бяха 2 хапки
после се преместихме на друг бар защото ни свърши времето на рождения ден и там опитаф 1 мини суши с тон, вино
посреднощите малко семки и 2 мини домашни ябълки
Задържам 5 тона вода и се потя като змей и се надявам днес да се приключи месечния ужас.

Утре ше тренирам, а днес ще е розходка с дребния

вода пия

Нищо пролетно няма в тая пролет Такъв студ, гадни зеленчуци, гадни плодове, гадно песто, гадни маслини, гаден магданоз, всичко е гадно Боклуците на хората купуваме Купих си някакъв био пастет или айвар как да го кажа не знам, печен патладжан, зелена пиперка, малко олио  и морска сол  и днес така ме боли корема пфф Нямам търпение да излезе всичко прясно, да си го купувам от бабите и аз да си го приготвям

Оплаках се, сега по същество
Реших да се запиша за Маратон Варна на 12 май - 21 км, не ми е за двайсетте лева такса, но мисля че доста хора биха се демотивирали от това, спонсори има не е като да няма Имаше начин да намалят таксите поне, като и да е Аз разбира се ще бягам само и единствено за удоволствие и личен стимул

Движението вчера беше над 8000 крачки с дребния , багаж, тротинетка и обичайните допълнителни тежести и екстремности за майка Каката и баткото нещо са се сдухали и не може да им види очите човек, криви та криви

Храната беше следната
основно хлебна
12,00 - филия и половина лимец запечена с полумаслено сирене, 2-3 вилици снежанка
16,00 - 19,00 - по улиците
19,30 - салата рукола, чери, трийсетина грама моцарела, песто, 1 яйце и 2 б на око, 2 изгорени филии лимец с този пастет от патладжани, кората от белия хляб на мъжа ми, дояждане на солети от лимец и мини оризовки на дребния в много малки количества
по късно още една филия лимец със слъдко от ягоди без захар, малко бяло вино

Дойде ми по часовник

3 април
нищо извън плана, вкъщи, тренировка, после с децата вечеря и така

тренировката обичайна
4 кръга х 8 - 12
едностранно гребане
флоорпрес
раменна преса
предно рамо
бицепсово сгъване
трицепсово разгъване
напад-отпад
3 кръга х 20
крънчове с крака върху шв топка
повдигане крака от лек
странични наведи с дъмбелите от колянна опора

ми това е

храната мойта си
до вечерта само малко семки
15,00 тренирах
19,00 - микс салатки с риба тон, чери, варено яйце много малко царевица и чеснов сос, омлетено-лимецовите ми палачинки със сладко от горски плодове без захар, 3 мини брускети с домити , маслини, чесън и риган, малко слънчо от на дребния, водка с портокал

вода достатъчно
добавки цинк, биотин, вердин

днес движението ще е дълга разходка с фъстъчко в морската градина

4 април
Стууууд, разходихме се с Алек, но сълзи ни потекоха от ватъра. Всичко беше супер, докато не срещна една миризливка на батута и рев ,сополи, драми, умрях от срам значи с тоя глезанчо. Прибрахме се скарани и ядосани и така и продължи до лягане

Движението над 10000 крачки

храната
през деня малко семки, 2 мини моркова с лимон и сол, малко тиквени семки
вечерта - зелена салта с чери, общо към 70 гр запечени на тиган сирене и моцарела, наров дресинг, 4 мини филиики препечени от лимец намазани с маслинена паста, малко слънчо по дефолт, гигантско грозде розе без семки, 20 гр суров бар
малко по- късно храната отиде в 00 , разстрои ми се стомаха

регистрирах се за 21 к в маратон Варна

Органически не мога да го понасям тоя студ, страдам, тъпо ми е. Пфу
Така, имам щори най-после. В петък ги поляхме на клуб хах. Не съм тренирала, сцепихме се от разходки, като видях прогнозата за предстоящите дъждовни дни.
Храната, като за мен е доста и въглехидратите също. не се оплаквам, добре съм си.

5 април
храна за целия ден - малко семки и салата от краставица, чери, рукола, магданоз, песто, 30 гр моцарела
вечерта на клуб - водка с фреш груйпфут и доста вода

6 април
4.00- ранна закуска - пълнозърнести спагети с малко риган и зехтин и 2 чукнати сурови яйца, остатък от крем супа от червена леща
15.00- малко домашно филе елена и зелени маслини
после разходка доста дълга
20.00- кюфтета от магданоз, 1 пилешко от филе, салата моркови, пиперки, и нещо като булгур, ягоди

7 април
8.00-кафе
12.00- краставица, много малко сирене, и много малко фъстъци
15.30- дълга разходка 10000 крачки поне
19.00- домашна салата Цезар с пилешко филе на тиган, 3 сухара, малко крекери, 1 фурма, 2 мини оризови шоко вафли, 50 гр боровинки

вода нормално

Айде ще пробвам от телефона с кьоравите си очи. Все още категорично отказвам да нося очила, ама докога ли ?
Десетина дни не съм трнирала, не ми се тренираше. Движението е разходки. крива съм, напрегната хм...Не спя, сънувам нон стоп баща ми, който не е сред живите от 7 години(Боже кога минаха) и все по изцедена ставам сутрин.
Не съм в добра физическа и психическа форма.
Храната бива, но и тя не е това което трябва да е.
Та днес станах нахъсана да се взема в ръце и да си вдигна вибрациите сама, явно от слънце няма да го докарам . Та започнах пролетно почистване и тренирах
15 април
Тренировката е
4 кръга * 8-12
Двустранно гребане
Флоор прес
Арнолд преса
Странично рамо
Концентрично
Трицепсово разгъване
Странични напади
3 кръга*20
Крънчове с крака върху шв.топка
Повдигане крака от лег
Странични крънчове
Обратни екстензии на шв топка
И разбира се подреждане и чистене от 10.30-15.30

Храна
10.00-кафе
14.00-мини морков, половин краставица,6-7маслини
15.30-тренирах
После малко нервна разходка
19.00-цезар с пил.филе от пиле на жар и сухар от лимец, 2филийки лимец с маслинена паста и био чудесна лютеница, шепа царевични пръчки, две хапки лимецова меденка, ягоди, малка водка, няколко глъдки вино

Добавки цинк, биотин,вердин и невробекс
Вода обичайно

Най-доброто предстои със сигурност 🙂

Привет банда,
Отчет за предните дни. Бяхме с трите деца и това е доста голям дизастър и ангажимент. Домашни, вървене подире им и така. На малките де, баткото се включва основно на вечеря и като му трябва колата.🙂 
Правя и пролетно почистване разбира се, та реших поне за вечеря да не готвя и бяхме основно на ресторант и на гости.Не ми се описва по дни но основно рибни неща, салати, хляб от лимец, оризовки с шоколад, ягоди и така. Доста ям, макар и основно вечер, тоест само веднъж.
Тренирах в четвъртък. Обичайна за мен тренировка,цяло тяло.
Натрових се с циф. Алергична съм към белина и този бил с добавена такава, но не съм видяла. И се чудя защо се душа, кашлям, подувам и ме боли черния дроб. Еми разбрах макар и след третия ден тровене. Та обмяната ми е малко измъчена в момента.
Дремвам следобед но нощем не. Не мога и това е
Описвам вчера и днес. Само храна и чистене

19 април
От 11.00-16.00-чистих, после пазарувах
12-00 хапнах 2 мини сандвича капрезе с лимец и био моцарела. Стана ми тежко и ми се доспа. Дремах малко
19.00-1 яйце и 3 б на око с млечно-чеснов сос, печени тиквички със същия, великденска салата с още половин варено яйце и хапка козе сирене, 1 мини филийка лимец да си отопя соса, кокоска от пекарна и веган кокоска, по късно 2 сушени смокини без добавена захар и формалдехид
заспах в 3

20 април
10.00-20.00 чистих с почивка час и половина за дрямка
14.00- хапнах пак сандвич капрезе, малко козе сирене, остатъка от тиквички и другата половина айце, няколко черита и маслини, пак ми стана тежко и заспах. Беше ми тежко до вечерта
20.30-зелена салата с риба тон и сушен домат, още нешо като салата от краставица, царевица, ролца от раци, верено яйце, лимон, черен пипер, мини лимецова меденка, 2 мини оризовки с черен белгийски шоколад, кокоска , вино, около шепа био пуканки на тенджера със зехтин.

Май тва е
Добвките са пак цинк биотин, вердин, невробекс

Детето ходи на айкидо, горда съм, защото напредва бързо и ми е още една осъществена мечта. С баткото не ми се получи. Много го мэрзеше

Здравейте,

21 април
нямам кой знае какво за отчитане, просто се отбивам да честитя Цветница на всички и имения ден на Цветенцата във форума. Бъдете здрави и сияйни!

Друго за отбелязване е , че от утре до Великден мисля да поспра глутена. Не съм с непоносимост, но от дългите нисковъглехидратни режими някак съм позагубила ензими да го смилам и като цяло между нас няма любов, дори и да е лимецов глутен. Та така...

и все пак да си напиша плана за днес

спах 3 часа ....ах лунатаааа
8.00-кафе
много гладих, тонове пане
12.00- 2 мини моркова, маслини, ролца от раци
сега ще дремя
16.00- ще е дълга разходка и на църква. Залагам 10000 крачки минимум
вечерята ще е салата с нещо си, последните ми филийки лимец на брускети с домати, босилек и чесън, после нещо сладко и така

Весел празник!

21 април
Всичко по план. Към 14000 крачки, около 9 км
На църква и така

22 април
Ден без глутен 1, то и вчера почти същото ядох.
Не ми се тренира, като видя купищата дрехи и разпарчадосаната къща и ми се отщява.
Със сигурност ще направя поне една тренировка преди Великден, но не знам кога
8.00-кафе
9.00-15.00 прах столове и обезмаслявах шкафове
В паузата морков и маслини
17.00- мини разходка с дребния
19.00- скариди, миди, малко сьомгова пъстърва, малко ориз със зеленчуци, салата краставица с царевица и малко черита . За десерт шоко оризовки и малко био пуканки в тенджера. Мммм, много вкусно и прясно всичко. И една малка водка имаше
Преди лягане-ягоди
Сън продължава да няма. Уви
Отивам да гледам звездопада 🙂

Да впишем , както се казва 🙂

Нищо интересно в тренировъчен
Мислех, че съм се отървала от фобията си за педантично чистене, но нееее . Сега, когато домът е мой и няма непрестанно местене и странични хора, всичко се завърна. Но за мен си е мантра, освен това се изчиствам от мазнини някак си 🙂)) Просто редувам надрусването с циф и обезмаслител

Така де движение навън има с детето, но по къси разходки, че ме чака маратон 21 км ,а все пак не съм на 20. Не ме държат краката и лумбагото
Храна
Държа фронта с глутена и цикличното

23.04
8.00-кафе
До 14.00- чистих
В паузата морков, маслини
16.30-разходка
19.00- цезар с бяло месо от пиле на жар и “крутони” от оризови сухари, печени тиквичка и домат с песто, шоко оризовки, ягоди, една водка за релакс

24.04
Е не спя
8.00-кафе
До 14.00 чистих
В паузата остатъка от печените зеленчуци, маслини, много малко семки
И малко по късно краставица с козе сирене
19.00-великденска салата, пресни картофки с копър и чесън, сотирани със зехтин, козе сирене, 2 веган и 2 невеган кокоски от пекарна  без брашно са, май и без захар.
Малкия ми даде няколко гризки в устата, но те май са царевични. Така де...не се вманячвам

Другото същото
Като вампир съм. В полунощ се ококорвам и така до 3,30 всяка нощ :(((
Ето какво  “причинява “пролетното почистване

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 25.04.19 00:39.

И този Велики Четвъртък мина
Много активен, много дълъг и емоционален беше.
Изтърсакът Алек вече голям, див, непредвидим. Да чукна яйцата ги боядидисахме без произшествия.
Останалото движение беше ...еми чистене. Много часове. Но трябва да изкарам енергията на предните собственици и да вкарам нашата. Иначе няма да мирясам.

Храна
Ми с тоя вкус на циф и обезмаслител нямах особен апетит
8.00 кафе
9.00-15.00- прах стените и стълбите 🙂
В паузата краставица и зелени маслини
Обиколих аптеките за ескимо 3 на дребния е точно неговия вид го нямат. А другите са непоносими на вкус дори и за мен
И  после яйцата
Мъжът готви скаридите, малкия бърка яйцата, а аз пия водка 🙂
18.30- салата жълто чери с естрагон и краставица с царевица, скариди... Много.  И вкусни. После оризовки с черен белгийски шоколад  и още по после боровинки.
Храносмилането ми е чудесно без зърнени

Лека ви вечер и Спокойни празници!

26.04.19
07:16

Дени, за пречистване на енергията ще ти метна една идея, която на мен ми даде близка приятелка. Дърво за кадене Пало Санто 🙂 Можеш да го поръчаш онлайн даже. Мирише приятно и според нея (а тя е насъбрала доста опит покрай всякакви семинари, пътувания, шамани и тем подобни) върши страхотна работа.
Много сте готини с Алек <3 Целувки!

казано от June101 на 26.04.19, 07:16:

Дени, за пречистване на енергията ще ти метна една идея, която на мен ми даде близка приятелка. Дърво за кадене Пало Санто 🙂 Можеш да го поръчаш онлайн даже. Мирише приятно и според нея (а тя е насъбрала доста опит покрай всякакви семинари, пътувания, шамани и тем подобни) върши страхотна работа.
Много сте готини с Алек <3 Целувки!

Мерси за идеята Софи. Ще го издиря. Аз сложих сол в ъглите на детската след като я дезинфекцирах 🙂. Само с това разполагах подръчно . Като цяло продавачката е доста приятна жена, художничка, апартамента е 20 годишен и доста излишна енергия е събрал

26.04.19
10:39

Сол в ъглите на стаята и кадене за гонене на лошите енергии... Когато физиката плаче с глас...

26.04.19
10:50

Ти пък Боби, гледай какви работи прави туй дърво:

Дървото Пало Санто традиционно се използва за облекчаване на настинки, грипни симптоми, стрес, астма, главоболие, тревожност, депресия, възпаление и др. Действа благоприятно на имунната и нервната система, за по-бързо възстановяване от заболяване.

Тъкмо се замислих, що така не лекува рак ... а то се оказа богато на вярващи съединения 🙂

Дървото “Пало Санто” е богато на лимонен, това е вид съединение, за което се вярва, че има химио-терапевтичен ефект срещу различни видове рак. Горчив антисептик, използван за намаляване на напрежението и различни възпаления. Действа благоприятно при акне, рани и дерматит.

Мнението беше редактирано от Splash на 26.04.19 10:55.

26.04.19
11:50

Нещо като работата s хлор диоксид ми се струва

Мнението беше редактирано от CottageCheese на 26.04.19 16:31.

26.04.19
11:52

Мен пък ме кефи да си кадя с Пало Санто. Мирише хубаво и въздуха в стаята става някак по-приятен.
Това което вдишваме е също толкова важно, както това, което приемаме през стомаха си, или през кожата.
Естествено е растенията да съдържат фитохимикали с определено въздействие, и при горене, те да се отделят...иначе хората нямашеда пушат нито цигари, нито трева...
И това че вдишването на дим от едни химикали причинява рак, прави някак логично, вдишването на друг вид химикали да облекчава някои състояния.

Мнението беше редактирано от Margi на 26.04.19 11:56.

казано от Boby_ на 26.04.19, 10:39:

Сол в ъглите на стаята и кадене за гонене на лошите енергии... Когато физиката плаче с глас...

Виж сега, ние жените с физиката нямаме много общо....остави екзорсизма на нас, вие си дигайте щангите там. Аз съм скорпион, по рождение съм луда 🙂

26.04.19
22:11

казано от Деница Малковска на 26.04.19, 22:07:

Виж сега, ние жените с физиката нямаме много общо....остави екзорсизма на нас, вие си дигайте щангите там. Аз съм скорпион, по рождение съм луда 🙂

Много си заблудена за физиката и жените...Ма по солта си личи де.,..
Само ти си скорпион ,да знаеш.

казано от nervak на 26.04.19, 22:11:

казано от Деница Малковска на 26.04.19, 22:07:

Много си заблудена за физиката и жените...Ма по солта си личи де.,..
Само ти си скорпион ,да знаеш.

Брех, че сте докачливи като стане въпрос за физика и щанги. Не ме познаваш. Поне знаеш, че съм скорпион и Жена
Доста добре съм запозната с физиката и фозиката на жените. Аз и щанги съм вдигала и съм клякала, бутала, дърпала и т.н. от 15 години спортувам, минала съм през доста видове натоварване,но това не ми пречи да си ръся сол вкъщи и да си го пиша в дневника. Нали ???

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 27.04.19 01:06.

Тъй де.. надявам се да сме изчерпали темата за солта и каденето
Разпети Петък
Движението към 10000 крачки семейно. Минахме под масата, подготвих се за утрешното месене на козунаци.
Храната
8.00- кафе
12.00-2 белтъка, маслини
13.00- оптит да дремна
15.30-19.00 навън
19.00- салата с риба тон, корейска салата от моркови, кюфте от тиквички и кюфте от сьомга, оризовки с черен шоколад, пуканки, водка с фреш, няколко гадни ягоди

Вода 1,5 л

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 27.04.19 01:26.

Христос Воскресе! Велики да са мислите и делата ви!

27.04
Омесих три, вместо два козунака. Тестото си утрои обема 🙂
Тъй де цял ден това правих. Вечерта бяхме на рожден ден. Ядох за целия ден половин салата с риба тон. И пих водка с фреш и много вода

28.04
3.00 закусих с варени белтъци малко спагети с чукнато сурово яйце, риган и зехтин
11.00 станах след неуспешни опити за сън
После приготивления
15.00 мини салата от краставица, жълто чери , малко моцарела и песто
19.00 зелена салата, много малко домат с пресен лук, сирене и няколко хапки печено агнешко, тънко парче козунак
По-късно гледахме филм с децата и гризах царевични пръчки и 2 шоко оризовки

Малкия нещо е болнав. Дано се размине.
Това е .  Връщаме се към ежедневието и е време да потренирам

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1