Търся протеин с вкус боровинка (лилава)

Здравейтена всички. Малко странно питане имам, но вече няколко месеца не мога да намеря този вкус. Пил съм го преди години, но нямам никакъв спомен от марка и т.н. Помня само разкошния вкус на боровинка и лилавия цвят на протеина.
  Моля, ако някой е пил последните години този вкус да помогне. Не ме интересуват червени боровинки. Пробвал съм Combat Powder - triple berry (Меко казано не бива. не знам защо присъства опит за добавка и на череша, в резултат на което има един далечен привкус на горчив бадем).
Pure Nutrition - butter + някакво бери - не става.
Моля да имате предвид, че като казвам “не става” имам предвид само и единствено вкуса според мен. Нямам предвид качествата на протеина.
Единствено не съм пробвал на Peak имат blueberry и на Scitec имат някакъв вкус Vanilla Very Berry. Но понеже от търсене на вкус имам 5 км различни протеини и ме е страх да пробвам вече на сляпо, за това реших да поискам съвет.
Нямам никакви претенции към марка.
Благодаря на всички предварително.

02.05.19
17:47

Nutrend whey protein имат вкус боровинка, но каква е не мога да кажа. Щом не пише червена има шанс и да е лилава.

Bart Simpson

02.05.19
18:02

Olimp.
Аз го пия и е най-вкусни, който някога съм пил.

02.05.19
18:47

Ако не ти е спешно след около 2седмици ще мога да ти изпратя на МyProtein с този вкус, пък вече ще го опиташ,а ако не ти хареса вкуса ще си ми го върнеш 🙂

02.05.19
19:33

За тази цел продават мостри и няма нужда да си купуваш цяла кутия, за да разбереш, че не ти харесва. То и без това няма голяма файда от добавки, поне да са вкусни.

03.05.19
13:35

казано от Bart Simpson на 02.05.19, 18:02:

Olimp.
Аз го пия и е най-вкусни, който някога съм пил.

О да и аз съм пил техни добавки и съм очарован.

Благодаря много на всички. Аз също съм на мнение, че няма кой знае какъв смисъл от добавките. Ползвам ги да ме заситят и вместо закуска.
Ще опитам да потърся Олимп (боровинка)
Muddy Waters: с удоволствие ще очаквам да ми пратиш когато имаш възможност. Няма да ти го върна най малко заради Nick name-то ти 🙂
Пиши на лс когато имаш наличен.
Може и на меил hgeorgiev маймуна outlook.com

@Bart Simpson: Би ли дал линк (на лично или на мейла) към това което пиеш точно. Благодаря.

Мнението беше редактирано от Христо Георгиев на 08.05.19 17:29.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1