Какви добавки?

Здравейте!😊
Имам нужда от помощ. Тъй като нямам време да изчета всичко на тема хранителни добавки, ще се радвам ако ме информирате относно проблема, който имам.
Пукат ми и двете колена при клек, но не усещам болка.
Тренирам вкъщи с дъмбели. Клякам с 12кг. Пия единствено магнезий.
От тренировките ли може да са натоварени колената? Или от липсата на витамини които  трябва да приемем, но не съм запозната?

Темата беше редактирана от Роксана Петрова на 05.05.19 19:50.

HU

05.05.19
20:56

Пукат когато не са загряти. Иначе аз използвам колаген

05.05.19
21:03

Според физиотерапевта ми, стига да не те болят няма проблем. Някой колене пукат, някой не, без каквато и да е причина.

Утре отивам за колаген. Мисля да спра глековете, докато отшуми ... временно ще наблегна на другите силови тренировки за крака и дупе...

05.05.19
22:11

Преди да даваш пари за дост скъпа добавка прочети до колко е научно доказан ефектът от нея и тогава прецени дали има смисъл. 🙂

На Допелхертс видях, че са около 10 лв 30 таблетки...за ефективността, обаче нямам информация и източници...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1