23.03.06
18:39
Значи една приятелка на моята приятелка твърди че 10 дена карала само на кило ябълки на ден и свалила 8 кг,значи била е към 58 а сега е 50 и е много доволна от ефекта според моята приятелка,та тя сега много се е зарибила,според мене това е невъзможно,вие какво ще кажете.Аз си мисля че 10 дена и нищо да не ям пак не мога да сваля 8 кг а вс епак съм 93 а тя дето е била 58?Хм направо ми обърка представите за диети
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 19:13.
[quote author=“688757”]Значи една приятелка на моята приятелка твърди че 10 дена карала само на кило ябълки на ден и свалила 8 кг,значи била е към 58 а сега е 50 и е много доволна от ефекта според моята приятелка,та тя сега много се е зарибила,според мене това е невъзможно,вие какво ще кажете.Аз си мисля че 10 дена и нищо да не ям пак не мога да сваля 8 кг а вс епак съм 93 а тя дето е била 58?Хм направо ми обърка представите за диети
Не се залъгваи тези кила скоро ще сиги всичко е временно.
именно а и такова рязко сваляне е ужасно нездравословно ако не се лъжа май 2кг на месец е нормално.
8 килограма се свалят здравословно и трайно за 8 седмици. Говорим за 8 килограма мазнини, защото много хора свалят по 2 килограма на седмица, обаче половината са мускули... а кой го иска това... никой. А 1 килограм мазнини на седмица е почти максимумът, който може да се докара.
8 килограма за 10 дни = вода, мускули и мнооооого малко мазнини. След това веднага се връщат тези килограми с възстановяване на стария хранителен режим... и така след 1 месец пак диета, сваляме, връщаме и колелото си се върти в един омагьосан кръг... единственият правилен и траен начин за сваляне на килограми е с промяна на начина на живот ЗАВИНАГИ, промяна на натрупаните лоши навици и смяната им с по-добри - хранене, активност и т.н. Повярвайте ми - за ваше добро е, изпитал съм го. И изисква половин-една година време - половин година, след която ще сте благодарни на СЕБЕ СИ наистина за цял живот.
В момента в който спрете да се оправдавате и започнете да действате, връщане назад няма и после само ще се чудите “защо, аджеба, съм бил толкова тъп да не осъзная колко прости са били нещата, а се връзвам на всякакви бързи диети и подобни магически (т.е. тинтири-минтири)решения...”
* 1 кг ябълки = 500 калории на ден. Пълно самоубийство, жените под 1200-1300 не бива да слизат, а мъжете под 1800…
А аз пък чух от вуйчото на сестрата на бълдъза ми че нейния чичо чул че някъде един качил 9 кила за 6 часа
23.03.06
21:54
За 6 часа? Снимка ще постнеш ли :lol: хахахах ама да е преди и след :D
Аз пък днес за половин час качих кило и половина, защото на един фирмен коктей се наядох много здраво (така е, като храната е много и белзплатна :lol: ). Искате ли снимка преди и след? :twisted:
Аз пък съм свалял по кило, кило и нещо на ден - съвсем сериозно. Бях болен нещо.
Какво общо има това с отслабването и изобщо с правилното хранене? Аз все си мисля, че целта на отслабването е да се отървен от излишните мазнини, а не само да сваляме самоцелно кила!
24.03.06
09:24
Еми според повечето жени свалянето на килограми значи и загуба на мазнини
истината е че много голям процент от жените са доста заблудени лично аз всеки ден се срещам с такива и направо честно казано ме е яд да им слушам простотиите тоя кво казал ,оня кво направил, колко килограма за колко време, тази диета била много ефектна, и т.н
Глупости много съм виждал и съм слушал.Най фрапантния случай който знам е за приятелката ми дето свали 10 кила за 3 дни по време на бала си.Беше преживяла голям стрес,а също и от многото танци и никаквото ядене.Повечето жени от безумни диети си докарват я болемия,я анорексия.Добре,че тя поне покрай мен се научи на някои неща и и дойде малко акъл :D
24.03.06
17:22
10 кила за 3 дни??? :shock: ехааааа!!!!това ми се струва леко невъзможно,но не споря :)
24.03.06
18:55
Това си е направо престъпление срещу собственото си здраве.
Не мисля, че има някаква разумна причина някой да сваля нещо друго освен мазнини. Може би единстената причина е липса на информация...
Помна ,че някой ми беше казал ,че в Гаф Академи онзи Марин бил свалил 5кг за 1 ден ...
24.03.06
21:11
И от тези 10 кг беше ли свалила и доста мазнини?