3в1 и NO-Xplode

23.03.06
15:43

Искам да ви питам за този продукт на Оптимум дето е креатин,глутамин и таурин в едно.Как му е точното наименование,че гледам в саитовете в каталога обаче не мога да разбера кои продукт точно е.Вие доволни ли сте от него,кажете впечатленията си.И ако някои знае дали го има в магазина за хранителните добавки в Хасково.
И един въпрос за NO-Xplode na BSN.Значи на кутията му пише A new dimension in nitric oxide and Creatine supplementation,и това creatine supplementation ме бърка,щото като гледам съдържанието на продукта там няма креатин..защо е написано това тогава?,дали продукта не подобрява усвояването на креатина по някъкъв начин?И какъв е начина на деиствие на Азотния Оксид?

23.03.06
16:42

Много се изписа напоследък за разните азотни бустери.Аз лично не съм ги ползвал,но имам също желание и ми е много интересно наистина някой който е ползвал да сподели.

23.03.06
17:30

Кои от магазините в Хасково че аз знам 3 поне?!? 3в1 не съм пробвал ама щом е на Оптимум се съмнявам да е лошо. Още не съм срещал някои да се е оплакал от азотен бустер

23.03.06
19:23

На ОН глутамина, таурина и креатина -продукта се казва- After Max и цената му беше към 80лв за килограм и нещо но не сам много сигурен. Shadow_master мислеше да си го купува и аз от там съм го запомнил. Може да питаш него за по-подробно. 8)

CGT-10 600gr = 57 leva

Опаковка: 600 грама
Доза: 2 чаени лъжички

С вкус на горски плодове и лимон.

Съдържание в една доза (2 чаени лъжички):

калории: 35
общо въглехидрати: 9 g
захар: 9 g

Creatine Monohydrate: 5 g
L-Glutamine: 3 g
Taurine: 2 g

Допълнителни съставки:

Декстроза, лимонена киселина, натурални и изкуствени аромати, бета каротин.

23.03.06
22:59

[quote author=“x_3_mar”]Кои от магазините в Хасково че аз знам 3 поне?!? 3в1 не съм пробвал ама щом е на Оптимум се съмнявам да е лошо. Още не съм срещал някои да се е оплакал от азотен бустер

Аз пък в Хасково знам само един магазин  тоя на Борката до 21век,
x_3_mar я сподели кои са другите 2 ?

24.03.06
19:19

.. Единия е под “Минерал” точно до аптеката на ул. Раковска има едни стълбички надолу и от там се слиза. Тои е на един Павел дето е изкарал C.O.R.F.I.T и няква далавера е направил с Карабиберов, защото тои се води SNC също като на Пиротска 12. Другия дето наи ме кефи е на Раковска ама горе към Димитровград, зад бензиностанция “Опет” на Веспрема.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1