21.03.06
22:03
Някои знае ли къде продават Universal в Бургас. Преди имаше в спортен свят, сега мисля че няма.
21.03.06
22:23
Имаше на Александровска спортния магазин срещу общината и на магазина срещу Джимбо до икономиката. А тоя магазин спортен свят кой е? И знаеш ли къде са преместили онова магазинче дето беше в уличките между старата поща и съда.
и във Базара има магазин на втория етаж ама беше затворен оня ден исках да скивам какво има и през витрината видях само на Scitec. Иначе до Джимбото единия е на ОН а другия има всякакви.На Александровска само на Нутрим имаше :)
Аз съм от Ямбол и поръчах на един приятел,който учи в Бургас да ми вземе гейнер на Universal и креатин на ОН, ама той ми се обади и каза,че навсякаде нямало :x . Не бил проверил само по залите :roll: . Та да ви питам на каде да го насоча да търси :wink: .
Успех!
точно срещу “духа на тигъра” в една къща направиха техен магазин.в същия вход правят и татуировки.на богориди
спортен свят е тоя до общината на главната. в безистена на 2 етаж продават на scitec,saturn,american muscle и такива подобни. в магазина до Джъмбо не на оптимум другия трябва да проверя, защото скоро ходих до на оптимум магазина ама не сам го забелязал другия .
да не пускам нова тема някои знае ли от каде мога да си купя насипен протеин в бургас освен ония смешния на спортен свят
Този “другия” за който говорите се намира срещу пиано бара и има една голяма табела на Мусаши отпред. По едни стълби се слиза надолу до самия магазин. Последно като ходих продаваха само големи разфасовки на Нутрим. В безистена не си спомням да има продукти на Сайтек и Американ Мъсъл. По скоро ги има в магазина зад старата поща, който е в съседната пресечка. В безистена продават главно на Биогейм , Сатурн и Биофит.Абе сее български.Освен от “смещния” спортен свят ,насипни продукти другаде не знам да се продават.Не е логично да се продават насипно.Този на Юнивърсъл срещу “Духа на тигъра” ще ми е интересно да ида да го проверя :lol:
в безистена преди се продаваха тея марки, сега вече не знам не съм ходил скоро. иначе и аз не знам каде има насипен, но където и да има със сигурност ще е примесен с нещо