Суроватка протеин за около 40лв (за месец да стига)

22.03.06
21:13

здр. Значи, от прочетеното видях че  ако имам финанси само за един вид хран. добавка, най-ок е да е суроватъчен протеин. Аз разполагам с да кажем около 40 лева за месец. Някой ако може да ми препоръча нещо което е качествено за тези пари (Нутрим не бих взимал). И дръг въпрос - най-важния прием за сур. протеин е след. трен нали?
и 3ти :) - ако взимам по 2 пъти на ден (а не само след трен.) дали ще ми стигне за 1 месец?

SP

22.03.06
23:57

Ами Мусаши WPC 85 ама треа по 30 гр на ден да пиеш.

RE

23.03.06
00:02

[quote author=“Sportex”]Ами Мусаши WPC 85 ама треа по 30 гр на ден да пиеш.

Колко струва този протеин и какъв му е грамажа?

SP

23.03.06
02:26

[quote author=“realityman”][quote author=“Sportex”]Ами Мусаши WPC 85 ама треа по 30 гр на ден да пиеш.Колко струва този протеин и какъв му е грамажа?

Ми 1кг е 42 лв поне преди сега може малко да е поскъпнал.

23.03.06
13:22

А четох за Оптимум и за Скайтек. Кое е най-добър от 3те? А аз преди години взимах от WPC 85% на Musashi но тогава бях несериозен и 2кг от него мухляса. А интересва ме с къф вкус да бъде протеина? Тоя на Musashi беше банан и не беше мн. вкусен. Ванилия, Шоколад - те как са???

23.03.06
19:46

На Сайтек вкусовете са най-добри.Препоръчвам ти да си вземеш шоколад понеже вкуса няма да ти омразне.Цената е 43 лева за килограм.Само че ако ще го взимаш както трябва няма да ти стигне за 1 месец. На мен ми стигна за 16 дни и като взимах малко по малко от указаното.

23.03.06
20:03

ти кое си взимал?? е ако го взимам само след трен. по колкото грама си е указано ще ми стигне ли??

23.03.06
23:06

[quote author=“FTF”]На Сайтек вкусовете са най-добри.Препоръчвам ти да си вземеш шоколад понеже вкуса няма да ти омразне.Цената е 43 лева за килограм.Само че ако ще го взимаш както трябва няма да ти стигне за 1 месец. На мен ми стигна за 16 дни и като взимах малко по малко от указаното.

ФТФ кои точно е тоя на  Скитек  щото аз на скитек  под 50лв. протеин не съм виждал ??

RE

23.03.06
23:24

[quote author=“Kang”][quote author=“FTF”]На Сайтек вкусовете са най-добри.Препоръчвам ти да си вземеш шоколад понеже вкуса няма да ти омразне.Цената е 43 лева за килограм.Само че ако ще го взимаш както трябва няма да ти стигне за 1 месец. На мен ми стигна за 16 дни и като взимах малко по малко от указаното.

ФТФ кои точно е тоя на  Скитек  щото аз на скитек  под 50лв. протеин не съм виждал ??

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13607

24.03.06
10:07

Scitec - 100% WHEY Protein- 920 гр. - 42 лева .Точно този.
По принцип кутията дори не е 1 кг. В смисъл аз като я отворих не беше пълна догоре а някъде на 2/3 .Вътре мерителната лъжичка която представлява по скоро като нз как да го обясня е 25гр. Ако не се лъжа аз взимах по 50гр след тренировка и тогава ми стигна за 16 или 18 дни не помня.Сега мисля пак да си взема и  Април да я изпия тази кутия за 10 дни. Ефекта наистина е невероятен и давам гаранция за това. 8)

24.03.06
13:00

[quote author=“FTF”]Scitec - 100% WHEY Protein- 920 гр. - 42 лева .Точно този.
По принцип кутията дори не е 1 кг. В смисъл аз като я отворих не беше пълна догоре а някъде на 2/3 .Вътре мерителната лъжичка която представлява по скоро като нз как да го обясня е 25гр. Ако не се лъжа аз взимах по 50гр след тренировка и тогава ми стигна за 16 или 18 дни не помня.Сега мисля пак да си взема и  Април да я изпия тази кутия за 10 дни. Ефекта наистина е невероятен и давам гаранция за това. 8)

досега не съм видял протеин да е пълен догоре.мерителната лъжичка е 30гр (мерил съм я).

[quote author=“Sportex”]Ами Мусаши WPC 85 ама треа по 30 гр на ден да пиеш.

тоя протеин ме устроива идеално с цената,пък е Мусаши..Кажете само ако някои го е използвал дали е доволен и т.н. да знам дали си заслужава

SP

24.03.06
14:57

[quote author=“MI5”][quote author=“Sportex”]Ами Мусаши WPC 85 ама треа по 30 гр на ден да пиеш.

тоя протеин ме устроива идеално с цената,пък е Мусаши..Кажете само ако някои го е използвал дали е доволен и т.н. да знам дали си заслужава

Ами аз съм доволен - колкото и относително да е аз имах прогрес с него. :wink:

NO

24.03.06
17:07

Аз съм го пил и бях много доволен, а и този с вкус на шоколад беше много приятен...

EN

24.03.06
21:04

какво означава 40лв за 30дена,то най-евтиния насипен да вземеш за 40лв са близо 2кг,ако пиеш 2 пати по 30гр на ден са 1800гр,тъкмо ще ти стигне!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1