28.07.04
17:31
Zdraveite. Znachi poneje sum nachinaesht iskam da se konsoltiram tuk v foruma. Znachi na 14 god. sum ot grad Montana. Visok sum 178 i teja 73 kg. Iskam da vi pitam.. poneje sum nachinaesh koe e nai - dobre za men. SEGA sum zapochnal da ticham vseki den i da pravq koremni presi (150 za dolna) i ~150-200 za gorna. Tova dobre li e.. iskam da svalq malko kg. i sled tova da si naprava seriozna programa. A mojete li da mi kajete kakvo da izbqgfam da qm i kakvo da qm.. kakvo e polezno da qm.. kato treniram koga i po kolko. NAdqvam se da ste me razbrali.. 4ao :)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:51.
29.07.04
09:00
според мен няма нужда да ги сваляш тези там килограми защото като почнеш да тренираш те не са много наднормени и бързо ще се превърнат в мускулна маса иначе ако искаш да отслабваш яж храни с ниско съдържание на въглехидрати като месо риба белтучини и тем подобни ако искаш да качваш маса точно обратното , но задължително посещавай залата за да може тази маса е е мускулна е не излишни мазнини!мисля че ти отговорих горе-долу ако има нещо което не си разбрал или не съм ти отговорил питай пак !
успех!!!
29.07.04
13:15
az iskam sega okolo 1 messecc.. samo da ticham i koremni presi.. da si stegna do kolkoto se moje malko tqlot.. da go nastroq na vulna fitness.. Pravq si uprajneniq vkushti.. 1 mesec.. i sled tova se fashtam sys seriozna programa vyv fitnessa. ! :wink:
29.07.04
21:46
nikolcho, какво значи сериозна програма във фитнес? Ако си начинаещ или не си тренирал известно време трябва да започнеш с кръгова тренировка един месец, т.е. да правиш всички групи с по едно, макс две упражнения. Това е необходимо независимо дали преди това си си стягал тялото :lol:
29.07.04
23:17
Моля пишете на кирилица!
lexus