03.04.19
18:25
Здравейте на всички, наложи ми се да сменям книжката и ми взеха кръвна проба, след резултатите лекарката ми каза да започна да пия магнезий и витамин д3 и, че Калия е доста висок над нормите.Въпроса ми е има ли някой запознат дали това може да е в следствие на добавките който приемам? В момента съм в режим на покачване и следвам хранителен режим, но погледах, че и в храните които ям имат високо съдържание на калий например (Мляко, яйца, месо, плодове и най-вече Бананите както и ядките(бадеми) ) Като добавки приемам Протейн Креатин кре генетик на НОУ по 4 капсули и преди тренировка 3 дена в седмицата по 1 доза Азотен Бустер( и аз незнам за какво ми е но....просто да свърши....) Някой запознат с висок Калий има ли и дали добавките са попречели на кръвните изследвания?Ако някой знае нека сподели, че прочетох доста лоши неща за висок Калий и малко се разтревожих...
17.04.19
16:45
Никой ли не знае нещо по въпроса :( ?
10.05.19
09:38
Не ми изглежда да е от добавките, може да е от храната по-скоро.
Вкарай и другите трейс минерали като магнезий, цинк, борон и витамин 3 разбира се и може да намалиш млечните продукти(или да ги спреш), бананите и ядките. Със сигурност има други пълноценни калорични храни, с които да ги замениш.
Под много висок калий можеш ли да покажеш резултата точно? Че като цяло бг лераките на тези теми са мани-бегай...
Мнението беше редактирано от Иван Михов на 10.05.19 09:40.