Азотен бустер - негативни последици

09.05.19
17:00

Здравейте поствам темата тук , понеже искам да се прочете от повече хора и да ми се даде мнение.
Пих азотен бустер  като на 4-тият път от приемът му - ми се зави свят и качих кръвното , от там в спешното и ми казаха да изчакам действието да премине , без да приемам каквито и да е хапчета Направих тренировка събота и го изпих след това и понеделник , само с 1 ден почивка
като понеделника направих лостове и на 4 -то набиране ми премаля и получих сърцебиене - едвам се прибрах вкъщи.Три дни по късно пак вдигам от време на време кръвното и ми е леко превузбудено. Личната ми изписа хапче със валериана и други билки за успокоение.Моля , ако някой е има подобен проблем да сподели , защото мен ме държи вече 3 дни и е много гадно чувството.Наблюдавам че има леко подобряване , но пак чувствам симптоми като превъзбуда учестен пулс и кръвно 140 при нормално мое 110/120
Доктора , казва че това е нарушена вегетативна система от случилото се и ще трябва време.

Темата беше редактирана от david gaga на 21.05.19 13:51.

HU

09.05.19
18:29

Виновен си ти за случилото се.....почти на всеки един бустер е описано ,че хора с проблеми със сърдечно съдовата система е препоръчително да избягват приема на подобни продукти. Пробвал си,видял си,че не ти е добре и пак си продължил.....

09.05.19
20:42

А можеш ли да ми кажеш, за чий го пиеш този азотен бустер? Какво очакваш, че ще ти даде, което малко по-силно кафе не може? Повечето азотни бустери, релано, са скъпо-продаван кофеин с някакви допълнителни “магически” съставки. Как ти понася кафето? Енергийните напитки? Нищо ти няма, но да ти е за обица на ухото. Пий повече течности, хапни жълти плодове (богати са на калий, който пък се бори с негативните ефекти на кофеина) и не се занимавай с глупости.

д-р И. С. 🙂

HU

09.05.19
21:32

Ето ти бустер:
1кафе
5/6гр ААКГ
2/3гр Бета Аланин
6/8-цитрулин

10.05.19
08:43

Каква марка е тоя буустер, че така те е ударил?

10.05.19
09:14

Лигава работа...малко кръвно и айде в спешното.
Как не са те изритали от там?
140 било кръвно...а 37,5 е висока температура.

10.05.19
10:20

Незнам, но съм пил по 4 дози no xploud за да му усетя добре ефекта и съм нямал проблеми, но аз съм човек дето пие по 6-8 кафета на ден ( пристрастен съм хаха ) и може би на това дължа толерантноста към стимулантите. Но 3 дни да те държи според мен проблема не е в бустера, а както каза колегата може би има някакъв проблев. Та може би ако искаш нещо за сила и издръжливост си вземи един креатин, а ако наистина имаш някакъв проблем забрави добавките.

10.05.19
12:13

Значи , поствам темата защото да
аз съм си виновен , но го спрях и вече не го пия този бустер и никога повече.
А на потребителя “nervak” който цитира ” лигава работа ” не му пожелавам да усети това  което аз съм усетил и не желая да го кометирам тук.
Моето кръвно е 110/120 макс - на 75/80 и това 140 когато ме удари не съм добре и се превъзбуждам , което е явно последица от случилото се и се надавям до отшуми.
Всеки има право на мнение , на аз питам не да бъде укоравян - да , грешката е моя
Питам ви , дали това ще отшуми - защото вече 4 ден получавам такива как да ги нарека “атаки ” и оттам кръвното ми скача на 140 и съм превъзбуден , след което отминава.И това се случва вече 4 ден.
Случваломи се е преди време от силно кафе , да ми стане лошо - но е отминавало -  може би кафето не е за мен - ако е силно
Един приятел който също преди години е имал проблем , така го е държало 4 дена със много силно сърцебиене и без да може да спи - но е отминало  само.Той ми каза , че сега си все едно си дрогиран и трябва да се изчисти тялото ти , за да се оправиш

Продукта е на HS LABS - SUPER PUMP - на хеалт сторе

https://healthstore.bg/hs-labs-super-pump-30-servings?fbclid=iwar3qosbv0xjp32xaildllabzwphprcmatqeuwjwers3ggywiq9fn29ph944

Мнението беше редактирано от david gaga на 10.05.19 12:30.

10.05.19
12:47

казано от Hustle на 09.05.19, 18:29:

Виновен си ти за случилото се.....почти на всеки един бустер е описано ,че хора с проблеми със сърдечно съдовата система е препоръчително да избягват приема на подобни продукти. Пробвал си,видял си,че не ти е добре и пак си продължил.....

Първо аз нямам сърдечно съдови проблеми , просто казвам че нормално кръвно според стандартите - каквото е и моето е 110/120 - което не е проблем.
А след този прием ми се покачи до 140 и не ми е добре ,Четете по внимателно какво съм написал  и не ми слагайте грешни диагнози .Аз не съм продължил да го пия , спрях го тогава когато ми стана лошо

10.05.19
12:57

Ти не си дал най-важната информация, бях писал на още един човек. Научете се да мислите дори когато задавате въпроси. Когато питаш за такова нещо, трябва да споделиш какво натоварване си имал през цялата седмица. Какво си правил, работил, какво си тренирал през дните. Имаш ли някакви психически проблеми и натоварвания, имаш ли някакви физически претоварвания и тн и тн .. Този бустер от който няма и смисъл, просто ти помага да изпаднеш в едно такова състояние. Нито си писал, години, нито килограми, абсолютно нищо и очакваш разговора да се завърже около бустера, а проблема въобще много вероятно да не е там.

10.05.19
15:29

казано от kaloyan на 10.05.19, 12:57:

Ти не си дал най-важната информация, бях писал на още един човек. Научете се да мислите дори когато задавате въпроси. Когато питаш за такова нещо, трябва да споделиш какво натоварване си имал през цялата седмица. Какво си правил, работил, какво си тренирал през дните. Имаш ли някакви психически проблеми и натоварвания, имаш ли някакви физически претоварвания и тн и тн .. Този бустер от който няма и смисъл, просто ти помага да изпаднеш в едно такова състояние. Нито си писал, години, нито килограми, абсолютно нищо и очакваш разговора да се завърже около бустера, а проблема въобще много вероятно да не е там.

И за информация на 32 години съм , 182 и 75 кг през цялата седмица не съм работил
Тренирал съм по предният ден рамо + трицепс.Въпросният ден ходих на лостове и тогава веднага след приема на добавката 30 минути след това го получих.Предният ден си легнах малко по късно и на сутринта на гладно го изпих.Един ден съм почивал след тренировката за рамо и триепс и то в домашни условия /не съм ходил на фитнес/

Мнението беше редактирано от david gaga на 10.05.19 15:29.

10.05.19
15:42

А,как е останалия прием на кофеин ? По колко кафета пиеш на ден ?
Защото,кофеина май повече вдига пулса,отколкото кръвното.

10.05.19
16:19

казано от Hustle на 09.05.19, 18:29:

Как прецени, че има проблем със сърдечно съдовата система?

10.05.19
18:19

казано от Гюлето на 10.05.19, 15:42:

Пия по едно кафе на ден , рядко събота може и по 2
Спомням си , че съм получавал лека превъзбуда от прием на кофеин
рано сутрин , преди да тръгна на работа на гладно.Кафето което си правя от моята машина е робуста и не е силно , но ми се е случвало да пия силно кафе на работата  един единствен път го направих и веднага ме заболя главата , защото е 100% арабика и повече от него не пия никога - дори ми стана и нервно от него

Мнението беше редактирано от david gaga на 10.05.19 18:25.

HU

10.05.19
18:58

казано от david gaga на 10.05.19, 18:19:

казано от Гюлето на 10.05.19, 15:42:

Пия по едно кафе на ден , рядко събота може и по 2
Спомням си , че съм получавал лека превъзбуда от прием на кофеин
рано сутрин , преди да тръгна на работа на гладно.Кафето което си правя от моята машина е робуста и не е силно , но ми се е случвало да пия силно кафе на работата  един единствен път го направих и веднага ме заболя главата , защото е 100% арабика и повече от него не пия никога - дори ми стана и нервно от него

Значи имаш непоносимост към кофеин,не си единствен,а и в повечето буустери това е основната съставка(300до400мг кофеин)

10.05.19
19:03

За 10сек в Google, можеш да се осведомиш, че Робуста има по-голямо съдържание на кофеин.

10.05.19
19:28

казано от Brown Bomber на 10.05.19, 19:03:

За 10сек в Google, можеш да се осведомиш, че Робуста има по-голямо съдържание на кофеин.

да , така е

12.05.19
13:28

Здравейте
от петък вечерта някак се почувствах по добре , на следващият ден до днес неделя не съм покачвал кръвното и не съм имал от онези кризи които получавах първите 4 дена .Опитвам се да излизам и да съм сред природа и хора и да започавам леко да се раздвижвам но все още чувствам слабост и умора като общо състояние на организма когато започвам да ходя по продължително и дълго - започва едно задъхване и отпадналост и леко сърцебиене, което мисля че до няколко дни и то дано отшуми.Може би  организамът ми е стрисиран и сега се възстановява но трудно и бавно , затова няма да го насилвам .
Ще посетя кардиолог все пак за да се изкаже компетентно , въпреки че ми гледаха сърцето на ехограф и ми правиха ЕКГ в спешното.

Мнението беше редактирано от david gaga на 12.05.19 14:34.

12.05.19
15:45

Странното е друго, че те държи толкова дълго време при положение, че на стимулантите им отминава ефекта сравнително бързо. А особено да чувстваш задъхване и слабост ми е странно. По скоро това да не е страничен ефект от случилото се на психическа основа на фона на притиснението.

12.05.19
22:53

казано от Unrivaled на 12.05.19, 15:45:

Странното е друго, че те държи толкова дълго време при положение, че на стимулантите им отминава ефекта сравнително бързо. А особено да чувстваш задъхване и слабост ми е странно. По скоро това да не е страничен ефект от случилото се на психическа основа на фона на притиснението.

Може и да си прав , през тези дни не излзизах много понеже ми беше по -добре да съм си в нас , защото когато се случваха онези неща с покачване на кръвното ми беше адски гадно да съм навън защото тогава става още по-гадно.От два дена съм само навън по паркове и тези неща като задъхване и умора малко , по малко изчезват.Понеже съм свикнал на доста по-интензивен живот и сега предполагам тялото и самият аз се натройваме към нормалният ми начин на живот  а и не отричам , че може би има и психологическа бариера която трябва да се преодолее - все пак  4 дена си бил в едно състояние , сега се опитваш да си в нормалното.
Защо толкова ме е държало-  може би моят организъм е такъв или съм получил силна уплаха когато се случи  и ми се зави свят и съм получил силно притеснение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1