NO boosters

Ммм за всичко има теми, но не и за този тип добавки, които се хвалят с безотказен ефект и то доста забележим.

Е, кажете пили ли сте, марка, фирма, цена, впечатления ..?

23.03.06
16:17

Мдаа!И аз се интересувам много от тези добавки.Сигурен съм поне за 2ма от този форум че са пили.Надявам се да си кажат мнението и да споделят в какви дози , колко време са го ползвали и какви ефекти(странични и желани) са видяли от него.Информация не намерих дори на английски (поне не достатъчно).Ако някой непише повечко ще му бъда безкрайно задължен.Много ми е интересно дали това увеличаване на кръвоносните съдове е за постоянно?И не е ли опасно това?Разширени вени не се ли получават?

23.03.06
16:44

Май станаха вече 2теми за тия бустери. :) Дано излезе малко инфо

23.03.06
18:56

Аз съм пил ето това : “Nitric Oxide RAW” на Сатурн :
Supplements Facts
Serving Size: 3g (1 Scoop)
Servings Per Container: 60
Vaso-DX Compound
(arginine alpha-ketoglutarate, arginine-ketoisocaproate,—
arginine pyroglutamate) 3g

Като цяло първите впечатления са, че ставаш на дебели вени (ако си достатъчно чист) и се помпиш много по-добре (аз съм качвал 4см на ръката си докато я тренирам)! Като резултати в качване на ММ не мога да кажа с точност някви данни, пък и това е супер индивидуално и непредвидимо!
Аз съм доволен, но чак другата зима ще мога да си позволя да си взема отново (да се надяваме)!

23.03.06
19:23

а на каква цена беше

4 см?! Стрии?

AL

23.03.06
21:24

що пак да има стрии нали говори че тия сантиметри идват от напопване

23.03.06
22:20

[quote author=“Aleksandr0v”]що пак да има стрии нали говори че тия сантиметри идват от напопване

Точно така, нямам никъде стрии! Никога съм нямал! Просто кожата ми е много еластична :wink: !

Аха.. аз от това бих се нацепил като ...  :cry:

П.П. Цена не спомена

SI

23.03.06
22:40

Място където в БГ може да се закупят такива добавки ?

24.03.06
12:00

Незнам само тия неща дали няма да се окажат вредни в един момент.Явно се стига до увеличение на  червените кръвни клетки или там както се наричат за да ти стават по обемни вените.Също явно става въпрос за по-голямо изпомпване на кръв от сърцето,което неизбежно ще увеличи кръвното налягане доколкото аз си го обяснявам. :roll: Гледам сега се предлага и една друга добавка разработена на базата на растежния хормон и уж била безвредна :? Предлагат я на шприц...незнам.

http://hpower.bitbg.net/product.asp?id=48

AN

24.03.06
12:17

[quote author=“Aleksandr0v”]що пак да има стрии нали говори че тия сантиметри идват от напопване

А от кво искаш да идват? Именно рязкото променяне на размера води до стрии, поради бързото разтягане на кожата и бързото и свиване след това.

Мразя дебели изпъкнали вени. Този продукт май не е за мен.

RE

24.03.06
12:37

http://www.bodybuilding.com/store/bsn/nitrix.html

не знам как са цените тук но гледам че на bodybuilding.com са доста добри.До колкото прочетох това  е много добър продукт с страхотно действие в/у мускула и за кратко дава невероятни резултати.Не знам обаче за странични ефекти. има и  дадена схема на действието му.

25.03.06
13:14

Дайте повече инфо за механизма му на действие.

25.03.06
14:26

Азотният оксид не е ли такова нещо ?

IV

25.03.06
20:29

лично аз не бих ползвал тези продукти това е кофти ставаш як не като се изградят нови мускулни влакна а като напомпи клетката с вода .Аз не искам вода ИСКАМ МУСКУЛИ.

25.03.06
22:58

[quote author=“ivaivalito”]лично аз не бих ползвал тези продукти това е кофти ставаш як не като се изградят нови мускулни влакна а като напомпи клетката с вода .Аз не искам вода ИСКАМ МУСКУЛИ.

Първо научи какво представлява мускулната клетка и каква част от натрупаната мускулна маса идва от тъй наречената хиперплазия (образуване на нови муск. клетки)! След това вече не би трябвало да мислиш по този начин :wink: !

SI

26.03.06
00:51

Доколкото разбрах от тази статия http://www.bodybuilding.com/store/no2.html NO препаратите не действат на принципа да задържат вода в организма. По-скоро на принципа на виаграта - увеличава се кръвното налягане, като през мускулите преминава повече кръв, тоест мускула бива захранен с повече вещества >> по-бърз растеж.

ПП Забележете това

Tribulus is proven to increase testosterone levels. The combination of tribulus and NO may prove incredibly effective.

Доказано е, че трибулуса повишава нивата на тестостерон. Комбинацията от трибулус и NO може да се окаже много ефективна.

:lol:

26.03.06
10:35

Аз съм пил на Ultimate Nutrition, аргинин+орнитин+лизин. Много яко се напомваш, но ефекта дойде към края на първия месец. Качвах около три санта на ръката при тренировка от напомпването. Нямаше странични ефекти.

26.03.06
11:45

кви пари ти излезна за един месец?И ме интересува по какъв начин точно увеличава кръвното налягане и т.н. въобще инфо за цялостния му механизъм

31.03.06
14:44

Тоя NO booster на Optimum работили? Някой ползвал ли е?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1