28.07.04
19:35
Iskam da popitam osven vdiganeto na lost zad vrat, durpaneto na skripec zad i pred vrat spira li rasteja? Ima li drugi uprajneniq koito spirat rasteja( na viso4ina imam predvid)? Su6testvuvat li uprejneniq koito spomagat rasteja? 10x predvaritelno
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 18:02.
Ами мисли малко :)
Едното те натиска надолу другото обратно. Скрипеца те дърпа, демек висиш. Макар, че и това е доста оспорвана тема, някои казват, че с тежести неможеш да си спреш растежа. Аз знам, че плуване, волейбол, басктбол помагали за растежа... нямам идея колко е вярно. Това са си стари твърдения :)
П.С. Виси на лост цял ден и виж дали има ефект ;)
29.07.04
15:59
Шъ му се издължат ръцете :)
29.07.04
21:50
Ronnie_Buildera, това, че растежът спира като тренираш във фитнес зала е само мит и не е доказано научно. Т.е. не се притеснявай за това и си тренирай спокойно. Единствено само трябва да внимаваш като тренираш и да загряваш добре, защото като си по-малък още не са ти толкова здрави ставите и сухожилията и може да направиш сериозни травми. Тренирай разумно :wink:
29.07.04
22:01
Рони, това, което ти казва ДК е мит. За тренировките и пубертета сме си писали ето ТУК
Както пише един от участниците там, твой проблем си е на кого ще повярваш, но си помисли.
01.09.04
18:01
Здравейте.извинявам се че писах на латиница.Така,виждам че разбирате и искам савет ако можете да ми дадете.Аз сам на 17 години и сам висок 185.Искам чрез тренировки да задържа тази височина ,но на последък забелязвам че се изгърбвам(и без това не бях напълно исправен).Дайте савет как да се исправя.Мерси предварително.
Тренирай гръб. :) И аз бях изгърбен от заседналия живот, но тренировките в залата много ми помогнаха. Въобще с фитнес можеш да премахнеш доста от проблемите с физиката и визията :wink: .
02.09.04
10:27
мерси много ше пробвам. :P
Какво ще пробваш? :lol: :lol:
Дай малко информация за себе си, за да почнеш максимално добре. Колко кг. си? Тренирал ли си нещо досега? Ходил ли си на фитнес, ако не си кога смяташ да тръгваш? Знаеш ли достатъчно за диетата, за тренировките? Как да се възстановяваш и максимално бързо да напредваш?