24.05.19
19:59
Здравейте . Закупих протеин от един известен сайт , а протеина е този Pure Nutrition - WHEY ISOLATE - 1814 Грама . След като разтворя протеина , той се газира . След приема му започвам да се оригвам . За първи път попадам на такъв боклук . С риск да се изтрие темата сайта от който закупих некачествения продукт е h****hstore . Много пъти съм пазарувал от там , но за първи път попадам на такъв бъркоч . Моля за мнение , относно това дали мога да си навредя на организма с приема тъй като съм изпил не повече от 4 дози .
Темата беше редактирана от Plamen Angelov на 24.05.19 19:59.
25.05.19
04:52
Привет,
Съветът ми е ако имаш съмнения в продукта, да се обърнеш към съответния търговец.
От този продукт лично аз съм изпил поне 6-7 кутии и не съм забелязал “газиране”, ако с този термин визираш буквално това, което се наблюдава при газираните напитки. Ако визираш образуване на пяна при разбиването в шейкъра - това е нормално.
Възможно е да е грешка при производствения процес на специфичния продукт или на цялата партида. При всички случаи, ако има нещо нередно и го покажеш на търговеца, съм сигурен, че ще го замени с нова бройка или друг продукт, а той от своя страна ще обърне внимание и на производителя.