za efedrin !

Темата е заключена.

26.07.04
23:12

....zdr all ! .. kajete mi ako se priema efedrin po 1/2 hap ot toq turskiq 50 mg . predi trening 45 min . v Shema 2 dena sas 1 bez tva go prava zaradi treninga 6toto taka treniram 2 trening 1 po4ivka . i samo efedrin li da zemam ili da kombniram s clenbuterol ili pak s kafe i aspirin ve4e pih 2 pati neka4vam temperatura kakto bi trea 1/2 sam zemal. I se 4uda za kolko vreme 6te svala 4-5 kg ?! Kat imate predvid na dietka sam si , no drugi dobavki i zabraneni medikamenti za topene na fat nezimam ?!

.. mesi predvaritelno :)

27.07.04
11:14

Взимай Ефедрина всеки ден и в нетренировъчни дни за по-голям ефект. Кленбутерола в никакъв случай не комбинирай по какъвдо и да е начин с ефедрата. Продължи да пиеш кофеин и аспирин. 4-5 клг ще свалиш според диетата.
по-здрави

28.07.04
01:13

.. oba4e po kolko mg ot hapa i 45 min predi trening li da go karam ?

29.07.04
22:31

Дам, 45 минути за мг не знам, зависи, одавна не съм пил и съм забравил.
по-здрави

29.07.04
23:37

mvm, ще ти препоръчам една комбинация - синефрин+тирозин, има ефект, подобен на Ефедрина, но с доста по-слабо изразени странични ефекти.

П.С. Момчета, занапред е желателно да възползвате от вградената във форума кирилица.

03.08.04
00:21

За ефедрина?Ми да пилсам ито не малко!много пара за ништо!Да отна4ало 1/2 от 50мг. е аз бях около 90кг. когато го пробвах-естествено с кофеин и асперин!!Ми ништо не осетих освен някакво мин. повишаване на издражливоста!Ееее естествено ме хвана яд и по4нах да повишавам дозите(глупаво от моя страна)докато не стигнах 2x50гм.-ее осетих наистина!Ходих да ти4ам и наистина направих 20 обиколки на стадиона!това бе6е юни в наи голямата жега, и освен това  замразнах от студ! и другите странични еф. не закасняха-схваштането на мусколите е неизбежно!а и осжен тожа не спах тази ношт!Сми се сетете зашто!Даже и наскоро пих и пак ж голяма доза и се сабудих рано сутринта с схвнанат прасец!Е не беше много приятно!
  Както и да !Не ви го препорачвам!Заштото и за сарцето не е много полезно!Но тожа си е ваше решение!
  От мен да знаете-има ефект!Но не прекаляваите със дозите -1/2 е достатачна!А що се отнася до свалянето -трябва да сте тарпеливи и постоянни и резултатите ще са на лице след няколко седмици!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1