състезание

Темата е заключена.

11.07.04
19:10

състезание ала не по кълторизъм та кажете нещичко да пийна ала да не е забранено просто да има някакво внушение примерно или дайте идеи
п.с.състезанието е по плуване :D

11.07.04
21:47

Щом ще си във вода по-добре не взимай такива стимуланти че при едно мускулно схващане което може да се получи като страничен ефект отиваш направо на дъното.Може би един Ред Бул нз

12.07.04
00:08

Аз като имах състезания по плуване навремето си имах специална схема. :)  Вечерта преди състезанието се зареждаш яко с въглехидрати, за да си на 6 на другия ден. Например спагетите вършат чудесна работа. Зависи кога ти ще се състезаваш, но пропусни закуската, за да ти е леко. 1 час преди натоварването хапваш 1-2 шоколада. 30-40 мин след това 1-2 Ред Бул-а както ти каза Voltmachine и летиш! :P

LE

12.07.04
00:14

И с тая специална схема с въглехидратите после с корема стържеш долу басеина :lol:

12.07.04
00:27

Аз тогава бях толкова кльощав, нещо не ми се лепеше... Освен това сега да нямам състезание всеки ден. 3-4 са в годината. От малко зареждане няма да освинееш. В 1 вестник четах, че енергията идва от храната, приета предишния ден. Може и да не е вярно, но при мен си имаше ефект, не мога да се оплача.  :D

12.07.04
18:06

spageti,redbull,kofein i 6okolad :) i 1 udurna doza vitamin c mai 6te me opravqt nqkoi mi be6e kazal da zema i malko creatin za power

29.07.04
18:47

ei Cl_killa slu4aino da ne si pluvec vee?!? aaa?
:lol:

29.07.04
18:49

ave cl_killa az sy6to sam pluvec.Za tezi ne6ta trqbva da pita6 tvoq trenior toi 6e ti predpory4e ne6to :o

30.07.04
10:33

emi ela v #swim da si polafim malko

_V

11.08.04
20:53

cl-killa: deeebi mrasnika znaeh si che ima neshto v tebe :D :D :D :D :D :D :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1