11.07.04
19:10
състезание ала не по кълторизъм та кажете нещичко да пийна ала да не е забранено просто да има някакво внушение примерно или дайте идеи
п.с.състезанието е по плуване :D
11.07.04
21:47
Щом ще си във вода по-добре не взимай такива стимуланти че при едно мускулно схващане което може да се получи като страничен ефект отиваш направо на дъното.Може би един Ред Бул нз
Аз като имах състезания по плуване навремето си имах специална схема. :) Вечерта преди състезанието се зареждаш яко с въглехидрати, за да си на 6 на другия ден. Например спагетите вършат чудесна работа. Зависи кога ти ще се състезаваш, но пропусни закуската, за да ти е леко. 1 час преди натоварването хапваш 1-2 шоколада. 30-40 мин след това 1-2 Ред Бул-а както ти каза Voltmachine и летиш! :P
12.07.04
00:14
И с тая специална схема с въглехидратите после с корема стържеш долу басеина :lol:
Аз тогава бях толкова кльощав, нещо не ми се лепеше... Освен това сега да нямам състезание всеки ден. 3-4 са в годината. От малко зареждане няма да освинееш. В 1 вестник четах, че енергията идва от храната, приета предишния ден. Може и да не е вярно, но при мен си имаше ефект, не мога да се оплача. :D
spageti,redbull,kofein i 6okolad :) i 1 udurna doza vitamin c mai 6te me opravqt nqkoi mi be6e kazal da zema i malko creatin za power
ave cl_killa az sy6to sam pluvec.Za tezi ne6ta trqbva da pita6 tvoq trenior toi 6e ti predpory4e ne6to :o
11.08.04
20:53
cl-killa: deeebi mrasnika znaeh si che ima neshto v tebe :D :D :D :D :D :D :D