15.05.19
17:17
Здравейте,
Казвам се Цветан и съм на 19 години, тежа 53кг и съм ектоморф.
От известно време нямам никакъв апетит и трудно хапвам, на какво се дължи това и има ли начин да го предотвратя ?
Пиеш ли кафе на гладно, пушиш ли цигари? Те убиват доста апетита ако са на гладно. Моят съвет е сутрин като станеш дори на сила се храни, можи да си вземеш едни витамини и апетита ти ще почне да се връща.
16.05.19
11:34
Аз лекувам всичко с люти чушки.
Така, намираш две чушки, които по принцип не би понесъл, слагаш ги на масата, а зад тях, редиш, мешана скара, боб, баница, сарми, капама, мусака.
Изяждаш чушките и апетита идва.
Така два пъти дневно и всичко ще си дойде на мястото.
😂
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 16.05.19 11:35.
О да това е добър вариант! Аз ядох каролина риипър бате спреш ли да ядеш имаш чувството, че гориш. Там остава проблема, че все някога ще изядеш всичко, а огъня отминава след 15 митути.. хахаха
16.05.19
12:10
казано от Цветан Каменов на 15.05.19, 17:17:
, на какво се дължи това
На многото баби се дължи.
22.05.19
16:13
казано от Unrivaled на 16.05.19, 11:13:
Пиеш ли кафе на гладно, пушиш ли цигари? Те убиват доста апетита ако са на гладно. Моят съвет е сутрин като станеш дори на сила се храни, можи да си вземеш едни витамини и апетита ти ще почне да се връща.
Не пия кафе и не пуша, но ще пробвам съвета ти с витамините
19.06.19
11:30
Много сложен въпрос задаваш. Направи си изследвания на кръвната захар и инсулина с обременяване. В повечето случай липсата или прекомерния апетит са пряко свързани с инсулина и начина, по който тялото ни разгражда захари. Не съм се интересувал обаче от обратната страна на проблема като при тебе подробно.