Спрях да отслабвам

Здравейте, на 22 съм, 169см висок 81кг, от около 2 месеца тренирам по тази програма https://www.bb-team.org/workout/1359_programa-za-obem-v-tri-dni-za-nachinaeshti#axzz1SYncOgH3
Като още 3 дни правя кардио, бягане на пътека 30мин. и още 30 бързо ходене. Свалих 7кг досега, но от 2 седмици съм в застой. Яденето ми е сутрин 2 филии с масло и салам, на обяд 2-3 банана с 20-30 грама кашу, вечерята всеки ден е различна, но винаги е нещо готвено без пържени храни и подобни + 1 филия хляб. Спрял съм всякакви сладки, газирано и подобни пия и протеин, до преди застоя пиех по 2, 3 бири на ден откакто съм в застой я спрях напълно, но отново без резултат. Не съм фен на броенето на калориите попринцип. Какво ще препоръчате да променя още? Целта ми е да свалям около 1кг на седмица.

Без да знаеш колко калорий приемаш на ден ще ти е по трудно.И 1 килограм на седмица си е доста бързо темпо, не че не може, но не е удачно и при по голяма загуба на килограми с това темпо ще увисне кожата за това карай по бавно.Премахни хляба и всякакъв вид тесто намали захарта и приемай по малко въглехидрати.Кардиото не е важно ако ще и 5 пъти на седмица да правиш.Главното е храната кардиото е лека допълнителна помощ....Яж чисти и полезни храни пилешко яйца извара добави към всяко ядене и зеленчуци изгради си план и го следвай резултатите ще дойдат 🙂

21.06.19
17:27

Вместо филии с масло и салам, бих закусвала яйца с масло и зеленчуци, овесени ядки с орехи, кисело мляко с плод.
Колбасите съдържат много консерванти и нитрати, които в никакъв случай не подпомагат отслабването.
Обяд, състоящ се от няколко банана и кашу е небалансиран. Яж нетлъсти меса с пълнозърнест ориз, боб или картофи като изчислиш колко точно калории са ти нужни, за да си в дефицит, както са ти писали вече. Добави зеленчуци.
Вечерята щом е нещо готвено принципно е окей на този етап при положение, че коригираш закуската и обяда.
Успех!

21.06.19
18:47

Протеинът ти е много нисък. Добави месо, риба, млечни продукти и яйца в менюто си. Саламът бих го избягвала, често е бъкан с боклуци и самото месо вътре е нискокачествено.
Няма и зеленчуци?

Кажи какво е и това “готвено”, понеже има значение... Боб чорба, домати с ориз, пиле с картофи...?

Carbohydrate

21.06.19
19:53

казано от Илиян Господинов на 21.06.19, 12:52:

Здравейте, на 22 съм, 169см висок 81кг, от около 2 месеца тренирам по тази програма https://www.bb-team.org/workout/1359_programa-za-obem-v-tri-dni-za-nachinaeshti#axzz1SYncOgH3
Като още 3 дни правя кардио, бягане на пътека 30мин. и още 30 бързо ходене. Свалих 7кг досега, но от 2 седмици съм в застой. Яденето ми е сутрин 2 филии с масло и салам, на обяд 2-3 банана с 20-30 грама кашу, вечерята всеки ден е различна, но винаги е нещо готвено без пържени храни и подобни + 1 филия хляб. Спрял съм всякакви сладки, газирано и подобни пия и протеин, до преди застоя пиех по 2, 3 бири на ден откакто съм в застой я спрях напълно, но отново без резултат. Не съм фен на броенето на калориите попринцип. Какво ще препоръчате да променя още? Целта ми е да свалям около 1кг на седмица.

Организма ти се е адаптирал към ежедневието ти и трябва промяна. Тя може да е:
1. Промяна на енергоразхода.
2. Промяна на хранителният режим.
3. И двете).
4. Промяна на ежедневието ти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1