19.02.04
23:38
hi iskam da otpravia edno predlojenie kam vsi4ki silni maje na BULGARIA
ideata mi e da se saberem nqkolko power riftera i da se opitame eventyalno da napravim edno sastezanie za nai silen maj,koeto da bade sas nadslov ‘NE NA DROGATA’ i da pokajem na mladite xora 4e sas drogata samo bedi da pokajem 4e sporta vazpitava sporta u4i,da napravim edno dobro delo.Poneje az sam nemoga da se spravq i prikanvam vsi4ki optimisti na ideata mi bili to fenove na silovia triboi profesionalni i neprofisionalni sastezateli.za svrazka emaila mi e mcstasmoney@mail.bg O4akvam i mneniata vi?!NEKA ZAEDNO DA USPEEM!!!!
20.02.04
00:21
Men mi haresva ideiata, vupreki 4e niama da vzema u4astie poradi slabost :D Ina4e kaji samo kakvo predlaga6- triabva da naemem niakoia zala, su6to i sponsori (magazin julto moje da pomogne, nali e postoianen sponsor na takiva meropriatia) Triabva i reklama malko.
Imate o6te edin glas “za” i ot men. S kakvoto moga 6te vi pomogna, no organizaciqta na takova meropriqtie si e seriozna rabota i trqbva da sedne da se pomisli dobre, ako seriozno 6te go pravim
29.02.04
03:42
Момчета, след септември мога да се заема с организацията на подобно състезание ... до тогава съм кандидат-студент :)
14.01.05
10:24
Мнението е редактирано от Мартин http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=31239#31239
Вие само намерете спонсори, другото е лесна работа :wink: