BSN N.O Xplode, API HUSTLE, Olimp Knockout 2.0 - ревю

HU

24.06.19
13:58

От доста време следя,че има постоянно теми за запитване относно азотните бустери.
От моя скромен опит бих искал да споделя моето мнение относно 3продукта.
1. N.O Xplode на BSN
2. HUSTLE на API
3.Knockout 2.0 на Olimp

И трите продукта са г/д с еднаква цена.

1-N.O Xplode от BSN,ще започна с него.
Искам да вметна,че дозата от която получавате количеството на съставките по етикет е 2лъжички,а не една.
В една доза получаваме:
6гр l-arginin
1.9гр l-lysine
1.0гр Glycine
1 0гр N-Acetyl L-Tyrosine
1.0гр Taurine
160мг L-Phenylanine
3.4гр Creatin Monohydrate
2.6гр Beta-alanine as Carnosyn
1.9гр Inositol
400мг Cholin
1.5гр Betaine
300мг Caffeine
50мг Grapefruit Bioflavonoids
90мг Grapeseed Exctract
75мг indian gooseberry exctract
10мг Black pepper extract

Може би това е единственият бустер който лично на мен ми допада най-много. Ужасно напомпване,повече енергия и концентрация,но пък не усещам покачване на силата по време на тренировка. Единствено като минус бих отбелязал добавеният креатин в продукта,защото ако искам креатин ще си добавя,или ще си пия отделно. Който и вкус да изберете няма да останете разочаровани. Много тонизиращ и приятен вкус. Само не го разбивайте в шейкър защото буквално експлодира...хаха.

2. API HUSTLE
Продукта който го няма в повечето или може би го има само в един сайт.
Американската версия на продукта,защото до преди година внасяха европейската версия която има разлика.
Ето и съставките в една доза:
1.6г-Beta Alanine-CarnoSyn
1гр-Nitrosigine-Inositol Arginin
1гр-l-citruline
300мг-caffeine
5мг- Bioperine
100мг-Nelumbo Extract
100мг-Rhodiola Rosea
50мг-L-thetanine

Този продукт бих го отличил с зверска сила и голяма концентрация,но пък няма това напомване което го има при N.O Xplode,но и при N.O Xplode имаме 6гр л-аргинин.
Може би това е продукт за тези които търсят повече сила и издръжшивост по време на тренировка.
Вкусовете са доста приятни единствено трябва да се разбира в малко повече вода от написаното на етикета ,защото лично на мен направо ми киселее от сладост.

3.Knockout 2.0 на Olimp.
Взех го заради цената и многото дози но така и не го изпих. Ужасен вкус и трудно разтваряне. Всъщност не видях разлика от това да изпия 2кафета или да взема доза от Knockout. Не бих препоръчал на някого да си го купи,а и краш ефекта след приема му при мен е виене на свят и отпадналост през целия ден.

Като заключение бих казал че бих се насочил към N.O Xplode ако търся напомпване и към HUSTLE ако търся сила,енергия и концентрация.
И двата продукта са много добри и като цена-качество не мисля че са скъпи.
Искам да уточня,че мнението ми е спрямо моето усещане от дадениете продукти. Все пак на всеки човек биха действали по различен начин.

Темата беше редактирана от Hustle на 24.06.19 14:50.

24.06.19
15:26

Странно е, че си разочарован от олимпа, защото според мен са качествени. Едно приятелче беше пил на олимп Redwailder, а преди това ноу експлоуда и казмаше, че е по доволен при максимална доза от три лъжички. Но от твоето ревю бих пробвал втория вариант, защото каквото и да съм пил не съм усещал зверска енергия, а само напомпване.
Евала за темата!

HU

24.06.19
16:37

казано от Unrivaled на 24.06.19, 15:26:

Странно е, че си разочарован от олимпа, защото според мен са качествени. Едно приятелче беше пил на олимп Redwailder, а преди това ноу експлоуда и казмаше, че е по доволен при максимална доза от три лъжички. Но от твоето ревю бих пробвал втория вариант, защото каквото и да съм пил не съм усещал зверска енергия, а само напомпване.
Евала за темата!

Фирмата си има качествени продукти,но лично на мен knockout-а не ми действаше. Ще има още много подобни теми стига да се харесва това на четящите

24.06.19
17:50

Също ще допълня и един страхотен продукт за напомпване - Animal pump! Като азотен буустер енергия 6/10, сила 3/10, напомпване и концентрация 10/10. При 2 пакета го усещаш зверски силно, чак ще ми се пръснат мускулити и напомването се запазва доста по дълго след тренировка спрямо no xploud, но пък от него има една идея повече енергия. Единствен голям минус - цената. Ако пиеш по 2 пакета ти е за 15 дни, а е 85 лева грубо.

HU

24.06.19
17:55

казано от Unrivaled на 24.06.19, 17:50:

Също ще допълня и един страхотен продукт за напомпване - Animal pump! Като азотен буустер енергия 6/10, сила 3/10, напомпване и концентрация 10/10. При 2 пакета го усещаш зверски силно, чак ще ми се пръснат мускулити и напомването се запазва доста по дълго след тренировка спрямо no xploud, но пък от него има една идея повече енергия. Единствен голям минус - цената. Ако пиеш по 2 пакета ти е за 15 дни, а е 85 лева грубо.

То и при N.O Xplode ,ако пиеш една доза(2лъжички) ти излизат 15дози.

24.06.19
18:09

казано от Hustle на 24.06.19, 17:55:

Да, но той е 45 лева за 30 дози и 75 лева за 50 дози, а според мен е голяма разлика за сходен продукт. А също ми е интересно да пробвам и animal rage и  redwaider-a.

HU

24.06.19
18:36

казано от Unrivaled на 24.06.19, 18:09:

Да, но той е 45 лева за 30 дози и 75 лева за 50 дози, а според мен е голяма разлика за сходен продукт. А също ми е интересно да пробвам и animal rage и  redwaider-a.

До другата седмица ще съм взел Redwaider и Animal Rage и ще пусна интервю приятел

24.06.19
18:40

казано от Hustle на 24.06.19, 18:36:

казано от Unrivaled на 24.06.19, 18:09:

До другата седмица ще съм взел Redwaider и Animal Rage и ще пусна интервю приятел

Благодаря много! Но според моя човек при redwaidera е имало и ефекта на натрупване, предполагам заради креатина.

24.06.19
18:44

А и аз глупости плямпам, то всъщност е Red Weiler. Ужас..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1