26.06.19
08:44
Здравейте! Искам да споделя нещо с вас, и ако може да изразите мнение. Напоследък тренирам доста, почти нон стоп, не се наспивам добре, и нямам особено желание да се храня. Забелязвам, че едва ли не губя желание за всичко (възбуда, да тренирам, да излизам и т.н). Ужасно не енергичен се чувствам. Храня се с готвена храна от баба, ядки ям, кисело мляко, плодове. Пороинцип само в събота правя “чийт дей”, и то примерно изяжда един пакет пуканки или нещо такова. Мисълта ми е дали най - вероятно имам понижени нива на тестостерон? Нито сила имам, нито се възбуждам лесно (ужасно трудно), спи ми се почти нон стоп? Не го говоря с личната, защото тя няма да ми обърне кой знае какво внимание, и се надявам тук да получа малко мнения какво може да е. На 19 съм - 1,76 - 78 кг, ако има значение. Мисълта ми е дали някакви буустъри (енергитици) биха помогнали? Бабини зъби? Пия витамини но нещо не виждам ефект (Biotech USA - Daily one) са витамините. Тренирам по около 5 пъти в седмицата и понякога се изкушавам в почивните дни някоя лицева да правя (на лостове ходя в парка). Отделно баскетбол играя активно, бягам сутрин, вкъщи същи тренирам. Дали, ако приемам бабини зъби ще ми помогне по някакъв начин?
Темата беше редактирана от Течката на 26.06.19 10:43.
Ами спри да тренираш толкова ! Вземи си пълна почивка поне една седмица,после почни най-много с 3 тренировки седмично и виж резултата.Това е ! Каквито и добавки да вземеш - все тая,еле пък с кофеин.Тогава нервната система хептен ще избуши.
Попринцип в 8.30 или 9 сутринта отивам на лостове.
Понеделник - бутащи - лицеви, кофи, кофи на прав лост, различни вариации на лицеви.
Вторник - бутащи - набирания, гирички за бицепс, и т.н, но това е новата програма, старата беше:
Понеделник - цяло тяло - 5х6 серии набирания, 5х15 - 20 серии кофи, 5х20 серии лицеви, и отделно вторник и четвъртък по 50 60 лицеви + баскетбол 1-2 часа.
Мнението беше редактирано от Течката на 26.06.19 10:15.
Лостовете - 1 час, отделно баскетбол по 2-3 часа. Това беше всеки ден преди.
26.06.19
11:57
казано от Течката на 26.06.19, 08:44:
Мисълта ми е дали най - вероятно имам понижени нива на тестостерон?
Това се установява със съответните изследвания, не “на око”.
Дали, ако приемам бабини зъби ще ми помогне по някакъв начин?
Не се надявай.
Премисли си отново физическото натоварване, храната и времето за сън.
Умората се натрупва.
Добавките действат добре на отпочинал организъм.
Друг е въпроса, че на 19 трябва да пращиш от енергия и без добавки.
Ще си почина. Доста намалих въглехидратите напоследък, и може би това си оказва влияние.
На 19 години хормоните са ти в пика си, забрави бабините зъби. При намаляване на въглехидратите известен период от вреце е нормално да си по отпаднал. От това, което виждам се и претоварваш, но на тия години възстановяването би трябвало да е много високо, което ми говори, че не се храниш достатъчно. Ако искаш добавка да те вдигне по бързо то това според мен ще е Animal pak.
26.06.19
13:14
Стига с тоя анимал пак, преди 20 години беше супер, ама сега има къде, къде по-добри и много по-евтини комплексни формули. И нищо няма да вдигне, освен ако храната му е съвсем бедна на витамини и микроелементи.
А, добре де, някакви витамини? Dopel Herdz (ако така се пише), или нещо от този сорт? Прави сте, че не се храня достатъчно, но това е от доста време и чак сега се появяват такива ефекти.
26.06.19
14:16
Допъл херц не- нискокачествени с неусвоими суровини. Потърси нещо друго.
26.06.19
14:29
Добре де, а защо непременно търсиш някакъв готов търговски продукт? Връзка магданоз, глава лук и няколко скилидки чесън по принцип правят чудеса, люто също така, чаша две червено вино. Ако толкова държиш да се суплементираш вземи качествени цинк, магнезий и омега.
казано от charlie brown на 26.06.19, 14:29:
Добре де, а защо непременно търсиш някакъв готов търговски продукт? .
Ами просто е защото е на такива години в които вярва в чудеса и магически добавки. По натам като разбере че не е точно така и такова нещо няма, ще му е малко тъжно за известно време 🙂
Добре де, а защо непременно търсиш някакъв готов търговски продукт?
Какво е търговското на билка, която може да си купи за левче, а може и сам да си набере?
26.06.19
14:52
казано от Margi на 26.06.19, 14:47:
Добре де, а защо непременно търсиш някакъв готов търговски продукт?
Какво е търговското на билка, която може да си купи за левче, а може и сам да си набере?
Търговското в случая са бустери-енергетици-биотеци-мегахерци-анималпаци и секви други т@ш@ци.
Аз продължавам да си питам...щот един път казваш 1-2 часа,после 3-4часа баскет...ти баскет ли тренираш или просто ходиш да си правиш кошове?
Тая тренировка на лостовете...не я брой много.
Играя с приятели - в училищата, на игрището. Правим игри с различно времетраене. Относно за зеленчуците - често ям чесън, а в храните на баба има постоянно магданоз или нещо от този сорт.
Много се вживяваш...нито нещо много тренираш.Игрите от развлекателен характер не се броят.
Хапвай по-стабилно зеленчуци и месо и се наспивай.
казано от James Hinks на 26.06.19, 13:14:
Стига с тоя анимал пак, преди 20 години беше супер, ама сега има къде, къде по-добри и много по-евтини комплексни формули. И нищо няма да вдигне, освен ако храната му е съвсем бедна на витамини и микроелементи.
Кажи кои са тези витамини? От теци които съм пил аз - now adam, now men extreme sport multi, pure power pak и т.н. само now extreme sport multi се доближава до анимал пака, power pak на pure бих ги определил като “пълнеж”. Ако имаш някои наистина по добри от анимала, моля сподили ги и ще ги пробвам със сигурност.
26.06.19
16:28
казано от Unrivaled на 26.06.19, 15:58:
Кажи кои са тези витамини? Ако имаш някои наистина по добри от анимала, моля сподили ги и ще ги пробвам със сигурност.
казано от Queen Cobra на 26.06.19, 14:16:
Допъл херц не- нискокачествени с неусвоими суровини. Потърси нещо друго.
Какви бихте ми препоръчали?
Мнението беше редактирано от Течката на 26.06.19 17:11.
казано от Кольо Пияндето на 26.06.19, 16:28:
казано от Unrivaled на 26.06.19, 15:58:
Кажи кои са тези витамини? Ако имаш някои наистина по добри от анимала, моля сподили ги и ще ги пробвам със сигурност.
Два дни вече ги пия и да ти кажа съм разочарован! Стомашен дискомфорт и отпадналост вместо да се чувсвам тонизиран. Animal pak е доказала се добавка и за мен си остават мултивитамини и минерали номер едно! Особено ако си вземеш разтворимия вариат с вкус на череша е страхотен. Аз повече не бих си взел нещо различно, а само изпитани неща. Не съм пил други продукти на Controlled Labs, но този специално не ми допада.
28.06.19
15:06
Имал съм доста такива ситуаций. И винаги тренировките с тежести са ми помагали. Не вярвам да претренирваш от това което описваш. Храни се повече и не се вживявай толкова,какво ядеш.
Трибулус съм приемал в такива моменти,но не мога да кажа,че помага. Същото мисля,че и от мултивитамините няма да усетиш промяна. Яж повече!
28.06.19
15:16
казано от Unrivaled на 28.06.19, 14:19:
Два дни вече ги пия и да ти кажа съм разочарован! Стомашен дискомфорт и отпадналост вместо да се чувсвам тонизиран.
Меко казано - това е до-о-оста необичайно. Не е напълно невъзможно, но доста бих се замислил преди да обвиня продукт от този тип (и особено този) за такива неща. От друга страна няма как да се очаква мултивитаминен продукт да те вдигне и тонизира за два дни.
Animal pak е доказала се добавка и за мен си остават мултивитамини и минерали номер едно!
Доказана компромисно... по-скоро стара слава и доста маркетинг.
казано от Кольо Пияндето на 28.06.19, 15:16:
Два дни вече ги пия и да ти кажа съм разочарован! Стомашен дискомфорт и отпадналост вместо да се чувсвам тонизиран.
Меко казано - това е до-о-оста необичайно. Не е напълно невъзможно, но доста бих се замислил преди да обвиня продукт от този тип (и особено този) за такива неща. От друга страна няма как да се очаква мултивитаминен продукт да те вдигне и тонизира за два дни.
Animal pak е доказала се добавка и за мен си остават мултивитамини и минерали номер едно!
Доказана компромисно... по-скоро стара слава и доста маркетинг.
Дискомфорта го имам половин час след рлиема и продължава 30-45 минути. С другите хранения нямам проблем. От анимала се чувствам бодър, явно защото от храната не набавям нужните витамини - ям предимно белтъчини и не си падам по плодовете. Ще продължа приема им поне до седмица и пак ще драсна.
01.07.19
11:07
Здравейте! Искам да споделя нещо с вас, и ако може да изразите мнение. Напоследък тренирам доста, почти нон стоп, не се наспивам добре, и нямам особено желание да се храня. Забелязвам, че едва ли не губя желание за всичко (възбуда, да тренирам, да излизам и т.н). Ужасно не енергичен се чувствам. Храня се с готвена храна от баба, ядки ям, кисело мляко, плодове. Пороинцип само в събота правя “чийт дей”, и то примерно изяжда един пакет пуканки или нещо такова. Мисълта ми е дали най - вероятно имам понижени нива на тестостерон? Нито сила имам, нито се възбуждам лесно (ужасно трудно), спи ми се почти нон стоп? Не го говоря с личната, защото тя няма да ми обърне кой знае какво внимание, и се надявам тук да получа малко мнения какво може да е. На 19 съм - 1,76 - 78 кг, ако има значение. Мисълта ми е дали някакви буустъри (енергитици) биха помогнали? Бабини зъби? Пия витамини но нещо не виждам ефект (Biotech USA - Daily one) са витамините. Тренирам по около 5 пъти в седмицата и понякога се изкушавам в почивните дни някоя лицева да правя (на лостове ходя в парка). Отделно баскетбол играя активно, бягам сутрин, вкъщи същи тренирам. Дали, ако приемам бабини зъби ще ми помогне по някакъв начин?
Единствения начин да разбереш дали имаш понижени нива на тестостерон е да отидеш в бодимед и да си направиш тест на общ и свободен тестостерон. В момента гадаеш все едно на кристална топка..