http://hpower.bitbg.net ?????????????????????????&

Темата е заключена.

23.03.06
14:32

Какви са тия ?Намирисват...... :!:

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 11:40.

Цените им са невероятно добри! Само дето и аз и Пабло им писахме е-мейли и т.н. - никакъв отговор! Ако някой има инфо да казва  :roll: Може би сайтът не е действащ  :roll:

25.03.06
11:25

и аз си поръчах един стимулатор ама ше видим кжо ше стане дали ще ми го пратят

[quote author=“emodi”]и аз си поръчах един стимулатор ама ше видим кжо ше стане дали ще ми го пратят

Ама отговор или потвърждение получи ли?

25.03.06
12:01

[quote author=“emodi”]и аз си поръчах един стимулатор ама ше видим кжо ше стане дали ще ми го пратят

Аз току що получих аминки MLO от SNC и са ебати дървото -повече  BG on line shoping няма да рискувам :evil:

27.03.06
13:59

[quote author=“manson”][quote author=“emodi”]и аз си поръчах един стимулатор ама ше видим кжо ше стане дали ще ми го пратят

Ама отговор или потвърждение получи ли?

каде трябва да го полча този отговор?

27.03.06
14:01

ДАНО ДА НЕ МИ ГИ ПРАТЯТ

Ами като поръчваш нещо е нормално да получиш писмо на е-мейла за да потвърдиш или да ти кажат, че поръчката ти е направена.

27.03.06
19:13

ми нищо не получих :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1