Магазин за хран. добавки в София?

Темата е заключена.

25.03.06
11:25

Момчета, защо никъде няма отдел в форума специално за магазини за хран. добавки... Дори в “купувам” “продавам” не се говори за магазини. Някой може ли да каже къде има добри специализирани магазини за хран добавки. Знам че в Била и Метро има, но сега искам да си купя креатин на Скайтек и се чудя, и се чудя откъде да си го купя. От София съм.

25.03.06
12:06

Магазин, до колкото знам, има на Пиротска, ама ше те излъжа точно къде, щот не съм ходил там.Изчакай някой от по-компетентните да отговори..

25.03.06
12:10

На Пиротска има да. Близо е до халите. Иначе знам и за Power&Beauty на Евлоги Георгиев 83 много е близо до националния стадион. Най-лесно влез в bgmaps.com пиши Евлоги Георгиев N83 и ще видиш точно :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1