22.03.06
10:51
Вмомента взимам креатин, притеини и глутамин, и нагоре от гърдите не съм кой знае колко мазен, но от години са ми устанали подкожни мазнини в корема... искам да ми кажете дали е удачно докато пия продукти за покачване на ММ да се пие и L-Carnitine за да ми се изчистят част от мазниите по корема? и до колко това е възможно?
23.03.06
17:54
е не може да качваш и да чистиш едновременно също така не можеш да избираш къде да гориш мазнини като гориш гориш на всякъде
23.03.06
18:38
Първо качаш с здрава храна креатин и протеин и после като решиш , че е време да започнеш да чистиш вземаш L-Carnitine ,започваш кардио,коремни преси ,намаляш въглехидратите и наблягаш на повече повторения на упражненията .
Мдам..и аз съм на мнението на момчетата.Много точно кратко и ясно са го написали.
Успех
25.03.06
14:34
[quote author=“realityman”]Първо качаш с здрава храна креатин и протеин и после като решиш , че е време да започнеш да чистиш вземаш L-Carnitine ,започваш кардио,коремни преси ,намаляш въглехидратите и наблягаш на повече повторения на упражненията .
Естествено това не значи, че докато качваш трябва да спреш коремните преси.
Мерси на всички....:}
————-
Преведох Ви поста! Моля, пишете на кирилица!
Спазвайте правилата на форума!
1.9 Забранено е писането с латински букви (както теми така и заглавия), както и заместването на букви като “Ч”, “Ш” и др. с други означения като “4”,”6” и др..
vladimir.nikolov