Удачно ли е да се прави така?

22.03.06
10:51

Вмомента взимам креатин, притеини и глутамин, и нагоре от гърдите не съм кой знае колко мазен, но от години са ми устанали подкожни мазнини в корема... искам да ми кажете дали е удачно докато пия продукти за покачване на ММ да се пие и L-Carnitine за да ми се изчистят част от мазниите по корема? и до колко това е възможно?

22.03.06
11:15

Oт всичко което съм чел отговорът е кратък и ясен :)
НЕ !

22.03.06
11:27

първо качваш после чистиш.

Поздрави.

BA

23.03.06
17:54

е не може да качваш и да чистиш едновременно също така не можеш да избираш къде да гориш мазнини като гориш  гориш на всякъде

RE

23.03.06
18:38

Първо качаш с здрава храна креатин и протеин и после като решиш , че е време да започнеш да чистиш вземаш  L-Carnitine ,започваш кардио,коремни преси ,намаляш въглехидратите и наблягаш на повече повторения на  упражненията .

25.03.06
14:13

Мдам..и аз съм на мнението на момчетата.Много точно кратко и ясно са го написали.
Успех

SI

25.03.06
14:34

[quote author=“realityman”]Първо качаш с здрава храна креатин и протеин и после като решиш , че е време да започнеш да чистиш вземаш  L-Carnitine ,започваш кардио,коремни преси ,намаляш въглехидратите и наблягаш на повече повторения на  упражненията .

Естествено това не значи, че докато качваш трябва да спреш коремните преси.

27.03.06
06:59

Мерси на всички....:}

————-
Преведох Ви поста! Моля, пишете на кирилица!
Спазвайте правилата на форума!
1.9 Забранено е писането с латински букви (както теми така и заглавия), както и заместването на букви като “Ч”, “Ш” и др. с други означения като “4”,”6” и др..
vladimir.nikolov

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1