25.03.06
11:56
Здравейте търся да закупя винстрол на таблетки по 10мг! Интересува ме на к’ви кинти върви на черния пазар! Ако някой може да ме снабди с винстролче нека да пише на pippo_ne@abv.bg !
САМО НА ТАБЛЕТКИ!
Благодаря Ви предварително!
25.03.06
12:59
На таблетки се води Станабол или Станозолол, не винстрол. Винстрол на таблетки няма.
[quote author=“Animal”]На таблетки се води Станабол или Станозолол, не винстрол. Винстрол на таблетки няма.
Анимал явно си доста назад с материала Винстрол има на таблетки от 2мг и е доста по-скъп от този от 10мг мисля че и двете вървят по левче бр.
Pippo_MC аз мога да поработя по въпроса но малко ще трябва да изчакаш да направя справка. Като гледам си от Пловдив , поне ще се оправим лесно. Пиши на ЛС за да се разберем.
Пич значи проверих. Има само от 2 мг . Кажи дали си навит и за какво количество става дума.
Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor
25.03.06
20:35
[quote author=“sadek”][quote author=“Animal”]На таблетки се води Станабол или Станозолол, не винстрол. Винстрол на таблетки няма.Анимал явно си доста назад с материала Винстрол има на таблетки от 2мг и е доста по-скъп от този от 10мг мисля че и двете вървят по левче бр.
Хм, може, но аз от това което съм чел наляво-надясно съм останал с такова впечатление.