Неовкусен суроватъчен протеин + добавяне на стевия отделно

06.07.19
14:12

Здравейте, искам да попитам някой дали е пробвал нещо подобно. И дали има някакви пречки или проблеми. Питам, защото си вземам протеин и инстантни овесени ядки, които са овкусени със “сукралоза”, а до колкото четох е вреден подсладител.
За това мисля за следващата поръчка да пробвам да взема неовкусени овесени ядки и протеин и да си добавям отделно стевия.

Здрасти!

Никога не съм опитвала неовкусен протеин, но пречки/проблеми с добавянето на стевия по принцип няма да имаш.

Въпрос вече на вкус.

06.07.19
19:03

Аз вземам само неовкусен. Добавям му - какао, ванилия, ягоди, в зависимост какво имам. Подслаждам с мед, тъй като не ме бърка да има и въглехидрати. Стевията ми горчи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1