13.07.19
10:57
Здравейте,
От около 2-3 месеца се завърнах отново в залата, от тогава го карам единствено на протеин и доста хапване (за съжаление оскъдна почивка, но обстоятелствата така ме притискат). Когато тренирах преди, пиех REAL HIT, в залата, в която тренирах и честно казано по-брутално чувство не съм изпитвал никога, адски добро напомпване, концентрация и издръжливост. Не успявам да го открия нито в България, нито в Англия, изгубих контакт с човека, който държеше залата и няма как да си го закупя. Пробвал съм C4 (близко усещане до Real Hit), The Curse (също не е лош), N.O Xplode (адски разочарован, нищо не усещам от него), MusclePharm Assault (главата ми се върти, повръща ми се, но нищо повече). Та - слушал съм за “Animal” серията на Universal, честно казано повече добри отзиви, отколкото негативни. Четох за Pump, доста хора са доволни от ефекта му. Също така смятам да си взема Animal Test, Animal PAK, креатин, рибено масло и протеина (който така или иначе пия). Какво е вашето мнение за приема на Pump, Test и Креатин по едно и също време, тъй като забелязах, че в Pumpa има креатин, дали ще ме “удари” както трябва или по-добре да се преориентирам към The Curse или C4.
Пил съм и pump и test и съм доволен. Pumpa при мен имаше много силно напомпване и бих ти ги препоръчал ако цената не те притеснява, защото ти трябват 2 кутии тест за да усетиш добър ефект и според мен е добре да го комбинираш с още неща за тестостерон като трибулус, екдистерод и зма. Големите количества белтъчини и протеин в случая стават задължителни. Ако можеш да си го позволиш за 2 месеца всичко това то ще имаш страхотен ефект, стига да не си под 22 години, защото няма да усетиш много тестостероновите добавки. Креатина бих го оставил за след това. Pumpa има няколко грама креатин, но ако държиш може да пиеш и една доза креатин допълнително. Бих ти препоръчал този на universal защото е creapure и не ти подува корема и не дразни стомаха. Аз го пих до скоро и съм доволен.
14.07.19
09:08
казано от Unrivaled на 13.07.19, 11:30:
Пил съм и pump и test и съм доволен. Pumpa при мен имаше много силно напомпване и бих ти ги препоръчал ако цената не те притеснява, защото ти трябват 2 кутии тест за да усетиш добър ефект и според мен е добре да го комбинираш с още неща за тестостерон като трибулус, екдистерод и зма. Големите количества белтъчини и протеин в случая стават задължителни. Ако можеш да си го позволиш за 2 месеца всичко това то ще имаш страхотен ефект, стига да не си под 22 години, защото няма да усетиш много тестостероновите добавки. Креатина бих го оставил за след това. Pumpa има няколко грама креатин, но ако държиш може да пиеш и една доза креатин допълнително. Бих ти препоръчал този на universal защото е creapure и не ти подува корема и не дразни стомаха. Аз го пих до скоро и съм доволен.
Винаги съм пил креатин единствено и само на Universal, пробвах веднъж Muclepharm, и не останах доволен. На 23 съм и като цяло не ме притеснява особено, че трябва да го пия 2 месеца, въпроса е, че искам да усетя ефект...
Мнението беше редактирано от Денис Михайлов на 14.07.19 09:10.
14.07.19
09:34
Друг въпрос, понеже в пия единствено и само MyProtein, но сега съм се спрял на MuscleTech NitroTech, не мога да намеря адекватно мнение никъде за продуктите им. Има ли смисъл да сменявам MP
Ако сменяш протеина по добре се насочи към animal whey. Това според мен е един от най-добрите протеини на пазара. Now whey isolate, 4+ Nutrition isolate или hydro, olimp whey isolate са страхотни варианти. Не съм пил на muscle tech, но от мои познати знам, че не са по добри от ON gold standard примерно, който е на доста добра цена.
Мнението беше редактирано от Unrivaled на 14.07.19 18:02.