Life Is for Living !

Прескочи до:

Отчет за два дни
18 май
Тренировка не
Само с парцала и пазар с над 10 кг торби от които сьомгова пъстърва 2 кг, голямо животно.
Вечерта на месечна партийна сбирка на бирена партия на  Варна , на която сме членове. Нищо , че не пием бира.
Прекрасно време и храна, наобратно пеш
Крачки към 10000

Храна
През деня малко семки и няколко маслини
Вечерта - зелена салата, скариди, шепа селски картофи, 3 сафридчета, малка водка, чаша вино
По- късно 2 кокоски от пекарна и малко боровинки

19 май
Младоженския уикенд свърши
Та днес готвене, шетане и тренировка

4 кръга изпържващи х 8-12-24
Без почивка много интензивни с дъмбелите

Лицеви
Кофички на пейка
Тръстър
Странични напади
Отпади с кик
Преминаване От висок към нисък планк много бързо
Toe touch
Side plank lift
Вир вода бях

Храна
През деня 50 гр от оризовките тип “чипс” с морска сол и черен пипер

Вечерта - салати, треволяк с песто малко цкраставица с царевица, уникално приготвени от мен лимонов басмати, скариди с ананас, чери, естрагон, бяло вино, зехтин. Малко от въпросната гигантска съомгова пъстърва филе на фурна, малка водка

По- къдно кокоска и врроятно ананас

Вода 1.5 л
Вердин, биотин, цинк

И официслно съм с диагноза “къси “ ръце

20 май
Крива съм днес. Всичко ме дразни. Дребният още седмица ще е вкъщи, та нищо няма да мога да свърша.
Началото на юни заминаваме да работим в Созопол, с деца :(. Няма кой да ги гледа, най- малкия особено. три месеца хич не знам как ще се оправяме. Поне са свикнали със заведенията и естеството на работа
Та имам да чистя прозорци, бани, дограми и да опраеям дрехи.

Движението е към 8000 крачки
Храна
7.00 кафе
12.00 към 40 гр безглутенови сухари с толкова моцарела лайт и песто
13.00 дремнах
15.30-19.00 навън, мезнах 2 парченца от ролца от тиквичка с филаделфия и сьомга
21.00- салата рукола, зелена, чери, песто и останалите от вчера неща
После няколко мини шоко оризовки

Имам мускулна треска, абдолютно винаги от клекове и лицеви и така вече 15 години

21 май
Нищо особено
Движение 8000 крачки
Храна - малко чедър и еменрал, най- после свършиха.
Вечерта 1я и 3 б на око, великденска салата, шепа печени пресни картофки с копър и чесън, боривинки с данонино :(, бляк, малка водка

22 май
Плааааж с дребния
Чудесно беше. Но ....много багаж едва ходех на връщане и нанагорнище. Над 10 кг е пфу
Та седнахме на плажен ресторант, аз не ядох де. Просто си почивах блажено
Движение 10000 крачки с много тежести 🙂))
Храна
7.30 кафе
18.30- 3 рибни кюфтета от бяла риба, остатък от ципура, шепа пресни бейби картофки, салата рукола и шарени черота, песто, водка
По късно 2 кокоски без брашно от пекарна и малко царевични пръчки с дребния
Той е като пиявица днес, от щастие за плажа и разходката е цял ден отгире ми

23 май
Още съм крива, идеята е и да  не ми се говори, но уви, не ме оставят за 2мин на спокойствие
Та... много бързо мих прозорци и дограми, докато бяха на контролен преглед. После разбира се валя дъжд и после отсвирих всичко и си легнах
После тренирахме с Алек. Не ми разбира идеята Тренирам не ми говори, та накрая се скарахме, но поне разбра и стана сериозен. Прави тяга, напади и т. Н с неговите гири от 500 гр 🙂

Тренировката
4 кръга х 8-12-20 с дъмбели
Двустранно гребане
Тяга
Флоор прес
Статични напади
Арнолд преса
Странично рамо
Концентрично
Френско хм  ..... от лег, как му се казва съм забравила
От V седеж въртене в ляво и дясно с дъмбел
Повдигане крака от лег
Гръбни екстензии с дъмбел
И сякаш още нещо имаше

Алек добре се справя. Нападите му бяха нещо средно между йога, кашкавал и потъване в тиня 🙂))) по сложно нямаше как да е 🙂))
Ама има плочки, честно
И чак вторник е на градина. Две седмици вкъщи пффффф

Храна
След безсънието  и женските демони, нормален глад
9.30 кафе
После чистих дограми и прозорци
12.00 - от тънките люти оризовки и малко царевични пръчки, няколко черита и маслини
14.30-16.30 дремах
17.00 - тренирах, после гладих бая, после на пазар и се прибрах с 11 л туба вода до пети етаж, нямаме асансьор както знаете и после “ пържих” тиквички и готвих и т. Н и О чудо станало 21.00
21.00 - таратор ,великденска салата с нещо като кътък / смесих малко сирене, кис мляко и чесън, от въпросните тиквички, малко безглутенов хляб , 3 ягоди и едно кондерче, водка с фреш

Казах ли, че съм крива 🙂
Добавки същите
Вода 1.5 л примерно
И Алек ваденката

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 24.05.19 01:10.

Как се обръщат снимките? Дразнещо ми е вече

Т. Тодорова

24.05.19
10:02

Моите се качват така на една страна също. Като отворя снимката на телефона и я едитна - леко я кропна, съвсем леко мръдна светлината (няма значение какво) - после се качва нормално.

казано от Т. Тодорова на 24.05.19, 10:02:

Моите се качват така на една страна също. Като отворя снимката на телефона и я едитна - леко я кропна, съвсем леко мръдна светлината (няма значение какво) - после се качва нормално.

Тенкс , ще се пробвам!

24 май
Не съм тренирала. Използвах едната половина на деня да си направя писмено организацията за багажа, на задачките за тези които ше наглеждат апартамента , докато ни няма и да систематизирам информация за детски градини, медицински центрове, спешни кабинети, фестивали и културна програма за лятото в Созопол.
В останалата половина от деня чистих едната баня основно, разбира се се надрусах пак
Вечерта бяхме на ресторант и после на пиано бар
Цикъл болезнен до пирималяване, прехапах си бузата от болка
Храна бива. Вчера никва почти, днес повечко
Та така...

Ето какво ще гледаме цяло лято от работното си място

Здрасти.
Последната седмица я прекарахме в разходки, приготовления, чистене, оправяне на документи и между другото имам кола 🙂, Тоест сапунерка, с една дума Смарт
Тренирах нещо по някое време у нас, но си спомням само вчерашната тренировка
4 кгръга х 8,12,20
Едностранно гребане
Флоор прес
Предно рамо
Странично рамо
Бицепсово сгъване
Трицепсово разгъване
Странични напади
Странични Отпади
3 кръга х 20
Повдигане крака от лег
Боксъорски коремни с дъмбел
Супермен

Храната основно рибни неща и яйца, салата, оризовки, лимецов хляб, маслини

За вчера
8.30 кафе
12.00 - чери, краставица, маслини, малко био сирене
15.00 - тренирах
16.00-18.00 навън
20.00- зелена салата, малко белен домат, риба червена треска пържена много е вкусна, 5 скариди, 3 безглутенови сухара с маслинена паста, водка
По късно 2 веган кокоски и царевични пръчки

Добавките са си същите
Вода към 1.5 л но ще се напъна за повече, че жега

Стискайте палци за успешен сезон, от понеделник сме вече в Созопол

Като гледам бая отдавна не съм писала

Така, от 20 дни сме в Созопол. Сезонът още не е почнал, няма хора все още. Не мога да ви опиша натоварването , което понесохме с това местене и оправяне на бара и детето и така. След първата седмица бях станала сигурно 41 кг. Почти никаква храна, никакъв сън, ужасно много ходене по стълби и баир с огромен наклон, ежедневно по няколко пъти и нагоре с багаж. За малко да си хвана багажа и да се прибера във Варна. Единственото което ме спря е че детето е безумно шастливо тук, дори и в новата градина, освен това гледките и града са уникални.
Да кажем нагодихме се чат пат, но проблема със стреса и натоварването си остава до края на сезона. Този закон за шума вероятно ше ни убие и ще изгони и малкото останали търговци в БГ.
Тренирам по 2 пъти в седмицата с наличното, както обикновено. След сън 2 часа не е лесно но свикнах.  Останалото движение е между 8000-15000 крачки и 400-800 стълби Приблизително нещо такова.
Храната ми е голям проблем. Нямам почти никакъв апетит, като хапна всичко отива в 00
Иначе е прекрасна храната тук, рибни и морски неща много, навсякъде готвят прекрасно и свежо и евтино, аз си готвя и у нас. Салати, риба, калмари, рапани, яйца, оризовки, капрезе, малко плодове от време на време. Това е. Вода към 2 л
Поради огромния стрес ми закъсня и след това беше кошмарен цикъл. Пред самоубийство бях от нерви, подуване и т.н
Но.....както сме се хванали на хорото ще го изиграем, дано да е без жертви 🙂
И малко снимков материал Гледката е от нашата тераса, а другото е плажния ни бар. Велико е

27.06
Ходихме по задачи в Бургас изгубихме си целия ден, задушно и лепкаво време и никаква работа в бара. Аз се чувствах като маносана. Накрая изпих две водки и се прибрахме с малкия към 22,00
Поне ядох повечко
8,00 кафе
11,00 малко детска пилешка шунка, намазана с филаделфия краставица, маслини
11,00 до 16,30 в Бургас
17,30 до 22,00 вбара
После късна вечвря - шопска салата с козе сирене, печени домат и тиквичка, малко пушен кашкавал, оризов чипс от кафяв ориз
и по късно 3 от най тънките оризовки с моцарела лайт

Движението със стълбите е по дефолт всеки ден, те ме делят от всичко 🙂
Вода 2 л
Жинк, биотин, вердин, почивам от флебодията

Привет.
Лаптопа ми умира и хич не знам как ще работя. Ще се наложи да инвестирам в нов, което хич ме ми се нрави
Снощи бара гръмна от хора и въпреки че стояхме до изгрева съм доволна
И тренирах и ядох, но последното ми е зор
Тренировката с дъмбели
4 кръга х 10,15,30
Двустранно гребане
Предно рамо
Съранично рамо
Бицепсово сгъване
Кик бек
Странични напади
Toe touch
Странични наведи

Храна
10.00 кафе
13.00 малко печени тиквички, няколко хапки пушен кашкавал и козе сирене
15.00-18.00 на бара/плажа
18.00 с пясъка и банския тренирах
21.00 микс салатки, калмари на тиган, и двете по полвин порция, водка с фреш
22.40-05.30 на работа. Пия бяло вино с тоник или сода и много лед
6.00 си направих яйце и белтъци на око с шепа от тиквичките, сурово барче
Вода под 2 л, но откъм лед имам още толкова
Днес ще е лудница с тоя Джулай, имаме Ивент и ще откараме 24 часа

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 30.06.19 12:41.

Здравейте банда.
Явно ще пиша седмични постове, ама...няма време.
Обобщавам
Тренировки два пъти седмично. Обичайните.
Сън не, алкохол много, цял ден и нощ на крак,стълби и баири многоооооо, храна веднъж дневно, нощно по-скоро. Но се свиква 🙂
Сезон няма , само нагли руснаци, персонал няма, проверки бол.
Скапаха ни държавата, туризма, всичко бе.
Това което ме крепи е уникалното място и енергия на този град
Та така...ако идвате към Созопол ние сме на бара на централния плаж. 
Днес тренирах. Мързи ме да описвам  4 кръга х 10 цяло тяло. Другото стълбите го оформят 🙂)))
Храна още не, но “закусвах” Цезар с рибни пръстчета и солен кекс лимец с пуешка шунка  в 3 сутринта

И снимки на бийч или бич боди все тая, има боди и дух на 18 годишна 🙂

10.07.19
19:58

казано от Деница Малковска на 10.07.19, 19:48:

Май скоро не си виждала и не си общувала с 18 годишни. 😃 Не ти трябва да се сравняваш с тях.

Иначе, аз винаги съм твърдяла, че в България има условия за точно такъв туризъм, какъвто ни се случва - евтиняшки услуги, евтиняшки туристи. Тук нямаме достатъчно добър климат (съотв.- сезон) за да поддържаме висок стандарт и да привличаме хубави туристи. От около 10 години работа в туризма, това съм си направила като заключение. Това, че навремето Балкантурист (държавата) е финансирал туризма, не ни прави туристическа страна. А в момента държавата не само не помага, но и активно спъва всеки, който се опита да направи нещо “на дребно”.
Мнението си е мое, не държа никой да е съгласен с мен.

казано от Margi на 10.07.19, 19:58:

Май скоро не си виждала и не си общувала с 18 годишни. 😃 Не ти трябва да се сравняваш с тях.

Иначе, аз винаги съм твърдяла, че в България има условия за точно такъв туризъм, какъвто ни се случва - евтиняшки услуги, евтиняшки туристи. Тук нямаме достатъчно добър климат (съотв.- сезон) за да поддържаме висок стандарт и да привличаме хубави туристи. От около 10 години работа в туризма, това съм си направила като заключение. Това, че навремето Балкантурист (държавата) е финансирал туризма, не ни прави туристическа страна. А в момента държавата не само не помага, но и активно спъва всеки, който се опита да направи нещо “на дребно”.
Мнението си е мое, не държа никой да е съгласен с мен.

О да, в никакъв случай не искам  да имам духа да не говорим за тялото пъкна съвременните 18 годишни. По скоро като метафора, че се чувствам млада. Да не ти казвам драмите с 20 годишния ми персонал. Имаме уникални възможности да развием това с което разполагаме, но не.... съсипваме го всячески

10.07.19
20:57

Да....100% е от неподходящия климат ,че няма туризъм,сезон...не е от простите и нагли селяндури в обслужването с което е пословична страната.
От Бургас до Царево има 3-5 ресторанта, където храна и обслужване са на ниво.

10.07.19
21:07

По голяма глупост не бях чел относно туризма. Хората от 2 седмици време правят нещо а на нас природата ни е дала, дала.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 10.07.19 21:08.

казано от nervak на 10.07.19, 20:57:

Да....100% е от неподходящия климат ,че няма туризъм,сезон...не е от простите и нагли селяндури в обслужването с което е пословична страната.
От Бургас до Царево има 3-5 ресторанта, където храна и обслужване са на ниво.

То само това да е. За първа година хигиената, квартирите, наглите баби рентиерки, отношението дори на магазинерките е меко казано отврат. 7 години идваме тук да разпуснем, затова инвестирахме и....сега, еми потресена съм:(

11.07.19
06:06

казано от kaloyan на 10.07.19, 21:07:

Хората от 2 седмици време правят нещо а на нас природата ни е дала, дала.

За кои хора говориш?

11.07.19
10:59

Здравей,

Сега ти видях снимките от бара, оказа се, че съм припадала на плажа почти до вашия бар, бяхме на квартира на скалите на улица Одеса и беше наистина прекрасно.
Сезонът на Созопол наистина е доста по-различен от миналата година. Дори момчетата от бара, на когото се подвизавах ( bar Send, мисля, че е точно до вас, съдейки по гледката), казага, че август ще е още по-зле...
Спомням си миналата година в неделя вечер не можехме дори да стигнем до бара на Малката Текила, тая година събота само минах да видя за какво иде реч, имаше не повече от 20 човека, а беше доста късно... и общо взето вкъщи на терасата, поне изгледът беше един път.

Относно обслужването, не съм останал недоволна от местата, на които обядвахме и вечеряхме, дори самите цени ми се сториха супер нормални... е, не съм ходила по някакви топ места, но бяхме дори и на един ресторант, където си мислехме, че заради гледката “ще ударим дъното” в сметката - пак беше съвсем нормално.
Същото не мога да кажа за обслужването на Каваците, но на Созопол е приказка.. стига да не търсиш на всяка цена огромен купон и beach party.
Август месец, ако съберем пари и ако успеем пак да наемем същото студио, в което бяхме, ще дойдем пак. И ще мина и през твоя бар 🙂

Мнението беше редактирано от Блажка на 11.07.19 11:00.

11.07.19
11:40

.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 11.07.19 12:30.

11.07.19
11:40

казано от Блажка на 11.07.19, 10:59:

Здравей,

Сега ти видях снимките от бара, оказа се, че съм припадала на плажа почти до вашия бар, бяхме на квартира на скалите на улица Одеса и беше наистина прекрасно.

Созопол все едно е Ню Йорк, че се учудваш, че сте били близко.

казано от Margi на 10.07.19, 19:58:

Всички 18 годишни под общ знаменател ли?

казано от kaloyan на 10.07.19, 21:07:

а на нас природата ни е дала, дала.

Другите понеже не им е дала, айде стига приказки от комунизма.

11.07.19
11:42

Бомбъре,  имам предвид, че баровете са били един до друг 😄, ама никога не влязох в съседния...

казано от Блажка на 11.07.19, 10:59:

Здравей,

Сезонът на Созопол наистина е доста по-различен от миналата година. Дори момчетата от бара, на когото се подвизавах ( bar Send, мисля, че е точно до вас, съдейки по гледката), казага, че август ще е още по-зле...
Спомням си миналата година в неделя вечер не можехме дори да стигнем до бара на Малката Текила, тая година събота само минах да видя за какво иде реч, имаше не повече от 20 човека, а беше доста късно... и общо взето вкъщи на терасата, поне изгледът беше един път.

Относно обслужването, не съм останал недоволна от местата, на които обядвахме и вечеряхме, дори самите цени ми се сториха супер нормални... е, не съм ходила по някакви топ места, но бяхме дори и на един ресторант, където си мислехме, че заради гледката “ще ударим дъното” в сметката - пак беше съвсем нормално.
Същото не мога да кажа за обслужването на Каваците, но на Созопол е приказка.. стига да не търсиш на всяка цена огромен купон и beach party.
Август месец, ако съберем пари и ако успеем пак да наемем същото студио, в което бяхме, ще дойдем пак. И ще мина и през твоя бар 🙂

Еее ще се радвам. Добре сте дошли. Ще си спретнем биич парти, че ако се надявам на тая скучна младеж няма да стане . Дошли на почивка, а се държат все едно са на заколение. Само на челна стойка дето не застанах да се усмихнат поне

14 юли
Май започна сезона от вчера.
Поработихме бая вечерта, но като цяло не си отпускат душите хората
Движението хиляди стълби и крачки и цяла нощ на бая високи платформи
Утре ще потренирам с дъмбелите или на симпатичния стриит фитнес

Два дни храната е една и съща. Веднъх в 5 сутринта след работа
Печена тиквичка и домат на фурна, 3 филии бонус с песто, малко сирене и кашкавал, и няколко мини оризовки
Осраналите калории са от водка.
Няма какво да се лъжем, работещите в нощни заведения пият алкохол за да оцелеят 🙂

Днес не съм на работа и ще ям нормална храна в нормално време и ще легна навреме

Започват мероприятията в амфитеатъра и е приятно.
Има обаче ужасно много семейства с отвратително невъзпитани деца
Потресена съм и ме напрягат.
Водата е около 2 л

И една снимка с Камен Во. Доста знаменитости почиват тук.

15.07
Тренирах
4 кръга х 10, 15, 20
отпади в страни
двустранно гребане
раменна преса
задно рамо
бицепсово сгъване
трицепсово разгъване над глава
странични напази
повдигане крака от лег
колело за корем
странични наведи

вчера ужасно много ядох според яденето ми през последния месец и ми беше тежко. С месото зор, не мога да го смилам. Бях забравила безличния вкус на пил филе.
Та ядох - басмати варен, пил филе на скара, малко пълн крекери, малко оризов чипс с уасаби, домат, и шепа черно грозде, ааа и 2 хапки рогче. Не е кой знае какво но съм отвикнала. Та днес пак кротко с храната, така или иначе не ми се яде особено

8.00 кафе
метнах къщата - чистене, пране, прах и т.н
11.00-тренирах
14.00- краставица и козе сирене  някоко хапки и това ми беше много
после ще е салата с нещо си рибно и басмати евентуално и водка де
вода до сега 1 л
добавките са флебодия, цинк с биотин, вердин

16 .07
Не тренирах но имам към 12000 крачки и 600 стълби, баирите без коментар и разбира се с багаж и платформи. Бедрата и задника ми гърмят хах
Храна през деня няма, имаше 2 часа плаж и после с детето и после на работа то е ясно. Пих бяло вино със сода и лед и една малка водка , това за 8 часа
Та ядох в 3 сутринта малко печена тиквичка и домат с двайсетина грама козе сирене, 3 филийки бонус с филаделфия, 2 хапки пил.филе, кочан и половина варена царевица, мини суров бар
Водата е 2 л
ПМС ме тресна, лошо, лошо. Тц,тц,тц

17.07
Движението пак е над 10000 крачки, стълби, плаж и цяла нощ на токове 🙂
Опитах да хапна вечерта малко салата с пипала от калмар и 2 рапанчета и водка де
Дояждах я в 4 сутринта с чипс от кафяв ориз с черен пипер и морска сол
Вода 2.5 л
И малко луди снимки
Розовата принцеса е  наргилиста ни 🙂))

Изтървам му края
Неделя и понеделник- 21,22.07 не слизах на работа вечерта, оправиха се без мен. Наложително беше да обърна внимание на детето, къщата и себе си.
Та в неделя се натъпкахме с риба и тримата - ватос и чернокоп пържени с царевично брашно, салата домати, пипер , магданоз, суров бар,  в ранната сутрин след работа руло от тиквички с пълнеж от козя извара и филаделфия лайт, а в късната вечер 2 филии лимец със свежо сирене и песто. Заредих батериите, но ми закъснява, обяснимо за стреса и ниското ми тегло

Понеделник разбира се тренирах, чистих, прах и оправях няколко часа, оправих си ноктите, маска, кола маска, абе тотален ъпгрейд
Тренирвката обичайна
4 кръга х 10, 15, 20
двустранно гребане
странични отпади
арнолд преса
странично рамо
чуково
кик бек
странични напади - вече не ме морят хах
крънчове
повдигане крака от лег
“Само” - 7000 крачки и към 300 стълби
Храна през деня нямаше, но от предния ден още ми беше тежко
Вечерта водка, аперол шприц ама половин чаша, половин салата с калмар и треволяк, по-късно “палачинки” от лимец яйце и 2 б със сладко от боровинки без захар, 2 мини филийки със свежо сирене и песто и май приключих с глутена и млечните за известно време, защото просто не ги смилам

От днес до неделя отново на работа всяка вечер
Нямам идея колко тежа, но може и да нямам 43 кг
Добавките същите
Водата към 2, и от лед още толкова хах

Пф, по същество. Цяла седмица лудница. Всеки ден. Петък и събота фул. Имах 2 ивента, тоест денонощен ангажимент. Избухват хората на почивка са. Вчера имах  изненадващо посещение, което ме зарадва изключително много. Софи -June. Благодаряяяявя
Та понеделник по дефолт
Тренирах, 4 часа чистих, маски, нокти и т.н
4 кръга х 10,15,20
Обичайните упражнения за цяло тяло
После 10000 крачки, стълбите са ясни, на крак цял ден и цяла вечер. Разбира се без храна
Сутринра в 3 часа цезар с пил филенца “ пане” ама във фурната, оризовки, няква био активия с боровинки изненадващо прилична и не сладка

Въорник същия филм без тренировката
Ядох “сандвичи” пуешко фике и пастърма увити в лист маруля и намазани с филаделфия

Не мога да ям месо гррр

Водка ясно. Вода 2 л

Привет хора.
През последните две седмици режима ми е хард, но двете тренировки седмично си ги имам
Малкият направи уртикария/ натравяне от миди и не е на градина цяла седмица, което ми изпива соса напълно.
Ежедневието ми е
4.00-5.00 след работа ям. Почти едно и също. Печени тиквички и домат с подправки, оризовки или лимец с песто, яйце и белтъци или сирене. Или домашна салата Цезар. Понякога варена царевица
Спя около 3 часа
Към 12.30 слизам на бара и ало успея плажувам
15.00 се прибираме, къпане чистене, проспиване и т.н и евентуално тренировка
19.30 отново надолу. Вечеря, не за мен де. Не ям
21.30- до 4.00-5.00 на работа на крак настанявам хора танцувайки 😁😁 Водка или бяло вино

Над 10000 крачки над 600 стълби. Всеки Божи ден
Така ще е до края на август. После лежерно
Вода 2 л
Добавки цинк, биотин, вердин, флебодия

Дублиран пост

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 21.08.19 16:38.

След 2 месеца и 10 дни в Созопол. А остават още 25 дни. Режимът ми го знаете.

Ами, здравейте хора Вече съм на родна земя във Варна С нова коса, нови идеи и желание да не се спра цяла зима В работен план не знам какво ще се случва , но ще стане ясно до дни
Обобщено за сезона в Созопол, финансово бива, но всякак си в друг смисъл е потресаващо изтощително
Тренировките ми са си все още два пъти седмично цяло тяло вкъщи + много ходене както винаги
Апетитът ми се повиши, като се прибрахме, което не е лошо, но прекалявам някой път, а енергоразхода ми не е толкова голям Държа си 43 кг де, но трябва да понамаля храната
Ям си обичайните неща, все още избягвам глутена и месото, освен рибата и морските дарове
Тренирах в понеделник, ще тренирам и днес
Вечерта сме на ресторант за РД на сестра ми
И ето ме , като брюнетка 🙂

Отчет за 10 10

тренировката
4 кръга х 8,12
едностранно гребане
флоор прес
отпади
предно рамо
задно рамо
чуково
трицепсово разгъване над глава
странични напади
3 кръга х 20
toe touch
странични крънчове

8 - кафе
14,00 - няколко рачешки ролца, краставица, зелени маслини на грил, 20 грама печен фъстък
15,00-тренирах
17,00 - малка водка докато се гримирам
18,0-20,00 на ресторант още половин водка за наздраве, салата микс зелени с дресинг и люспи пармезан, 4 мини кюфтенца от червена леща, няколко спагета чисти от на дребния
21,00 продължение вкъщи заради таткото и баткото , които си правиха скариди - няколко скаридки, шепа оризов “чипс” с песто и 2 оризовки с черен шоколад

водата ми е 1,5-2, пия и сода вечер по около чаша
водка си пия по малко и ми е добре и ще си я пия
тренировките ми са с няколко упражнения , които ме оформят най-добре и този протокол и тежести също , така че не изпитвам необходимост да се разбивам с нещо друго Дъмбелите ми са 4 и 5 кг и на моите 43 кг са достатъчни С две думи не желая да правя нищо, което да ме изкарва от комфорта ми
Другото движение е всеки ден 5000-15000 крачки
Така това е
Довечера сме на клуб така , че тренировка и вечеря няма да има, поне обядвах 🙂

Здравейте,
Времето предразполага към всякакви дейности навън, та затова и не се спираме
Разходки, пикници, гости, разни ресторанти извън града и така
Тренирам и хапвам доста За пореден път констатирам, че млечните неща никак не ми се отразяват добре макар и да са домашни, затова си карам рибно - безглутеновата схема с повишени количества на фона на лятото
Миналата седмица тренирах само веднъж, защото се татуирах и не ми беше комфортно няколко дни
Тази седмица започвам тренировките от днес, вероятно ще станат 3 за цялата седчица
4 кръга х 8-10
двустранно гребане
странични отпади
предно рамо
задно рамо
концентрично
трицепсово разгъване
странични напади
3 кръга х 20
странични наведи
коремни на лежанка с усукване и тежест

Довечера сме на гости, ще хапваме скара, тоест пилешко филе за мен и салати и водка разбира се

и ето новата ми придобивка

За много години 🎉🎄🎉
Не съм писала отдавна, защото ежедневието ни в момента е парти, реанимация, парти , реанимация 😂😂😂
Така е от 3 месеца де. Сезонната работа си има и хубав сезон- почивния.
Тренировките не съм ги спирала. Но са само и единствено за тонус и удоволствие. Както обикновено базови, цяло тяло у дома в зимната градина/ закрита тераса
Храненето си е фаст и основно вечерно с основно зеленчукови и рибни неща, безглутенови въглехидрати и водка разбира се
На Нова година ядох заек, руска салата и конски суджук, но не е моята храна вече това. Сладко ям малко. Шоколад или белтъчно лимецови палачинки или шоко оризовки. Абе прилична съм
43-44 кг обичайно зимно тегло
Все още съм брюнетка
Алек го гони детски пубертет. Каката тинейджърски такъв, а  баткото го е подкарал банкетно 😂
Нарисувахме си сами картина
На Нова година се излигавихме яко
И имаме морско свинче Теодор

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 02.01.20 21:45.

3.01.20
Станах късно, но и заспах късно. Сънувах ужасен сън грррр.
Цял ден се занимавам с лигавия Алек. Накрая имаше дръпнато ухо и наказание, разбира се ушите ми се проглушиха от врещяне. После се успокои и стана себе си.
Яде, спа, рисува, даже потренира с мен.
Доста кофто му се отразява ваканцията и е превъзбуден от тия банкети.
Аз към 14,00 треперех от нерви , но тренировката ме оправи

4 кръга х 8-10-12
Двустранно гребане
Предно рамо
Задно рамо
Странични отпади
Чуково
Кик бек
Странични напади
3 кръга х 20
Крънчове на шв топка
Странични крънчовр
Повдигане крака от лег
Гръбно екстензии

После къпане, пазар, готвене
Фаст 20 часа
Вечеря- салата с риба тон, 2 безглутенови препечени филийки с пушена сьомга и филаделфия и 1 с маслинена паста. Печени на фурна тиквички с домат и много подправки, водка с фреш грейп

По късно 30 гр царевични гризки, хапка черен тоблерон, 2 веган кокоски, 2 мандарини и половин мини лимецова соденка

Вода към 1,5 л
Ще пия и сода с кола и лед, към 20 мл , много добре ми действа на стомаха
Добавките са вердон черен дроб и цинк с биотин

4.01.20
Трненировка не, ама.... не се оплаквам , но майка на деца във ваканция.
Всеки ден ставам сутринта и първото ми сядане, буквално първото е в 19,00 за вечеря с новините
Та станах в 10’30 щото малкия спеше, щото пак заспа късно
После, чистене, оправяне, закуска на дребните, четене, уроци по писане на циграта 4, игра на коли и с коли, приспиване, пазаруване, готвене и фиууу 18’30
Ядене не през деня, Само много малко слънчоглед в движение
17.00 - водка с фреш,
18.40- салата краставица, шепа печени зеленчуци, 80 гр филе лаврак на скара и 2 парчета хек пържен На тиган ,  но не мазен, по две хапки ориз и картоф и 1 препечена безглутенова филия, щото отгризах една безкрайно люта чушка и се подпалих
По късно шепа цар.пръчки и оризовки и 2 веган кокоски
Вода 1.300 може и повече да е но не помня и не ми се пие
Добавки същите

5.01
Нищо особено. Боли ме глава от два дни, а мен никога неме боли глава. Сънувам кошмари също така. И не спя добре
Фаст през деня
Вечерта на ресторант
Салата краставици с малко сирене, половин пъстърва на скара, картофи соте и имаше бекон, кому е нужен в картофите за Бога. Та ги оставих, две хапки пърленка.
После вкъщи шепата останали спагети на малкия със сирене и кафява захар  ядеше ми се сладко
6.01 Честито на имениците!
Първи “свободен ” ден след ваканцията.

Тренировка
4 кръга х 8-10
Едностранно гребане
Флоор прес
Странични отпади
Арнолд преса
Странично рамо
Трицепсово разгъване
Концентрично
3 кръга х 20-15
Странични наведи с дъмбели
Повдигане крака от лек
Коремни с тежест на лежанка
Обратни екстензии на шв, топка

10.00- кафе
4 часа чистене
15.00- тренирах
16.00- пазар
17.00-18.30 докато готвех малка водка
18 ,30- зелена салата с риба тон и половин варено яйце, 2 мини препечени безгл.филийки с филадефия и пушена сьомга,  печена на фурна тиквичка с домат и подправки, няколко варени картофчета от салата

По късно белтъчно-лимецови “палачинки” със сладко от черни боровонки без захар
Добавки същите
Вода към 1,5 л
Малко кола с лед и сода

Теодор мишката припика и оака дивана.  Бясна съм 😩😩😩

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1