21.07.19
18:57
Здравейте,лакътя ме боли от няколко седмици,мажа се с Фелоран,но няма голям ефект.На 17 съм,но получих травмата,при набирания.Да ми препоръчате някое добро лекарство или каквото и да е,което помага,при болка за разтегнато сухожилие.
Темата беше редактирана от Ivan Spasov на 22.07.19 22:49.
21.07.19
20:13
Как така търсиш съвети за лекарства във форум, без да знаеш какво точно ти е?
Пък и да знаеше, не е редно това.
21.07.19
20:58
Ами къде да търся?Контузията я получих,докато правя набирания,предполагам някой от вас имат опит и за това питам да ми препоръчат някакво лечение.
Мнението беше редактирано от Ivan Spasov на 22.07.19 01:04.
Дай повече информация за травмата? Защо да е лекарство, като с доста хранителни добавки би имало по добър ефект и ще са по безвредни от противовъзпалителните с които ще те натъпчат, а те товорат черния дроб.
22.07.19
10:17
казано от Unrivaled на 22.07.19, 08:20:
Дай повече информация за травмата? Защо да е лекарство, като с доста хранителни добавки би имало по добър ефект и ще са по безвредни от противовъзпалителните с които ще те натъпчат, а те товорат черния дроб.
Ами боли при повечето упражнения,само при някой не усещам нищо.Например при чукове,не усещам болка,но при сгъване с гира за бицепс,френско или набиране,болката се увеличава.Аз,четох,доста в интернет,но не намерих,нищо конкретно.Пишеше,че е хубаво да се пие калций и магнезий,но не знам как ще действа,затова искам да попитам някой по-опитен,за някой мехлем или магнезий и калций,който да ми препоръчате.Предполагам някое от сухожилията ,които захващат бицепса за предмишницата е проблема.
Мнението беше редактирано от Ivan Spasov на 22.07.19 10:18.
Да, сухожилията са проблема, защото не успяват да се възстановят и това води до възпаления. Това се дължи най-вероятно на прекалено голям обем (серии и повторения). Набирането може да го е отключило, но по-вероятно е да е от всичките сгъвания за бицепс (и разгъвания), които правиш в допълнение на набиранията. Дай си седмица почивка, спри всички сгъвания и разгъвания, и почни по-леко на всички упражнения.
22.07.19
14:27
Благодаря за съвета.🙂Сега починах една седмица,но мисля докрая на месеца да не тренирам,за да може да ми мине съвсем.
Мнението беше редактирано от Ivan Spasov на 22.07.19 14:30.
Магнизий, б витамини и olimp power flex ще ти се отразят добре. Всеки тежко трениращ човек веднъж в годината е хубаво да попие нещо за стави и сухожилия, а магнезий и б витамини винаги са си нужни. Даже направо едво zma може, а и по принцип креатина не се отразяма никак лошо на такива травми, защото има хидратиращ ефект. И нека сега критиките започнат, защото препоръчвам добавки.
22.07.19
22:48
Мисля да си взема магнезий на ABO PHARMA.За креатина,ще си помисля,може да си взема помага,щом помага освен за покачване на мускулна маса и за болките в стави.
казано от Ivan Spasov на 22.07.19, 22:48:
Мисля да си взема магнезий на ABO PHARMA.За креатина,ще си помисля,може да си взема помага,щом помага освен за покачване на мускулна маса и за болките в стави.
Вземи си магнезиев цитрат на цветита хербал. Добри са и не е скъп. След 20 дни на прием заспиваш за 5 секунди. Много добре те отпуска.
23.07.19
10:54
Има ли го в аптеките?