.:: Musashi ::.

LA

25.03.06
20:15

Никога не съм вземал добавки.Сега имам излишък в бюджета и смятам да инвестирам в себе си : ) Насочил съм се към по-известните марки,по-специално musashi.Намерих си ето това : http://www.musashibg.com/products/images/proteini/high%25/7.htm

Гледам не уважавате много тая марка тука.Лично на мене ми се струват като 50cent в рапа - много комерс : )
Мисля и нещо за възтановяване да си взема,не съм решил още какво.Имам малко мазно по корема,намалям въглехисратите,но като цяло целта ми е още качване.Чувал съм че от гейнърите се изприщват някои,не ми влизат в сметките.Та какво ви е мнението за конкретния продукт?

IV

25.03.06
20:25

по добре 50 Цент отколкото Мусаши

сичко, което е комерс е хубаво, защото неслучаино е използвано от мн хора,а иначе точно този протен, към които си дал линк, мисля да си го купя и аз :) чух добри мнения за него

боклук!!!

LA

25.03.06
21:44

е,боклук...кажи защо?

Абстрахирам се от самата марка, просто бих те посъветвал да прегледаш темите, които засягат приема на протеини като хранителна добавка, да прецениш кой тип точно протеин ти е необходим и след това да установиш какви марки го предлагат. В зависимост от цената би могъл да предвидиш и какво количество можеш да си позволиш месечно и накрая да коментираме с останалите потребители, дали примерно 2 кг от марката Х биха дали по-голям ефект от колкото 1,5 кг от марката У. В противен случай винаги ще има мнения от типа на това на RejiMillar.

В “комерса” няма лошо, теорията “това, което се рекламира е предимно това, което не може да се продаде по друг начин” не е съвсем вярна, особено в областта на хранителните добавки.

25.03.06
23:40

мисля че имаше за тази цена суроватка на Скаитек ама не сам сигурен виж в темата на manson за цените на вобавките

LA

25.03.06
23:59

Въпроса май не е в парите,а в качеството ... Тия уж като са толкова известни (мусаши) едва ли си позволяват да слагат “боклуци” ,не знам.

26.03.06
00:03

еми аз не казвам нищо против тях ама при положение че парите са еднакви по-добре да си земеш нешо по-изпитано като Скайтек

SP

26.03.06
00:39

[quote author=“Don_Korleone”]еми аз не казвам нищо против тях ама при положение че парите са еднакви по-добре да си земеш нешо по-изпитано като Скайтек

пил ли си Мусаши  и Скайтек, че даваш мнение... аз поне Мусаши съм пробвал и бях доволен и мисля, че не би сгрешил някой ако си купи техен продукт.

SI

26.03.06
00:43

Като давате негативни мнения на какво се основават те ?

това не си го измислям просто тази фирма е направена само за да ти зима парите. Ако погледнете в чуждите сайтове мусаши просто никаде не присъства да не говорим че съм пил тяхната суроватка и за нищо не става. Това не е само мое мнение а и всички приятели които са я пробвали. Да не говорим че разликата между цената на мусаши и Ultimate примерно е едва 10лв. Жалкото е само че сте доста наивни!!!

26.03.06
10:30

Каквото съм пил на Мусаши, все е било добро. Разклонени аминокиселини, креатин, глутамин, ZМА, разни комбинирани продукти за енергия, всичко е било екстра. Не виждам какво не и харесвате на тая фирма. Вярно, че не съм я виждал по разните чужди сайтове за добавки, но по-важното е, че нещата действат.

един приятел със суроватъчен протеин на Мусаши от  oколо 2кг качи 2см на ръка.Фирмата хич не е безизвестна по чужбина и съм сигурен, че продуктите са й качествени.Мисля тия дни да си взема WPC 85

26.03.06
11:53

оф ако някой изобщо е прочел какво сам написал щеше  да знае че никаде не сам казал че мусаши не са добри купуваи си каквото си искаш твое право повече няма смисал да пиша по тая тема квото имах казах

26.03.06
16:21

Дигнали са им цените така че се наосчи към друго.Иначе не са лоши мусаши аз сум пил от тоя впц и стаа на крем като го разтвориш във вода и вкус не мноо добър.

26.03.06
17:41

[quote author=“Sportex”][quote author=“Don_Korleone”]еми аз не казвам нищо против тях ама при положение че парите са еднакви по-добре да си земеш нешо по-изпитано като Скайтек

пил ли си Мусаши  и Скайтек, че даваш мнение... аз поне Мусаши съм пробвал и бях доволен и мисля, че не би сгрешил някой ако си купи техен продукт.

Аз съм пил WPC 85% и Protein Delite и мога да кажа че Scitec бие по всички
1 Знаеш ясно и точно какво има вътре,докато на Мусаши никъде не е написано аминокиселинния профил
2 Вкуса на Sciteca е в пъти по добър от този на Мусашито
3 И все пак е Американсkи  8)

Само тея се сещам във момента.Но бъди сигурен Сцитец че има и още предимства.
Аре Peace :wink:

26.03.06
17:51

Е, делайта на Сайтек е страхотен на вкус, за това няма да спорим. С тия парченца шоколад или плодове... :D , но пък глутаминът им е по-лош от на Мусаши. А това, че е американски, не е 100% гаранция за качество.
Суроватъчния изолат на Сайтек беше супер. Само дето 50лв/700 гр :shock:

26.03.06
18:23

Аз сега пия на ОПТИМУМ сурватката , протеина е добър но вкуса му е просто ужасен  не се понася  :-(  ако си зимате  такъв само да не с вкус на бисквити че  тои биа биа гадно амаа чак па толко  !

SP

26.03.06
19:21

[quote author=“Body_Builder”][quote author=“Sportex”][quote author=“Don_Korleone”]еми аз не казвам нищо против тях ама при положение че парите са еднакви по-добре да си земеш нешо по-изпитано като Скайтек

Аз съм пил WPC 85% и Protein Delite и мога да кажа че Scitec бие по всички
1 Знаеш ясно и точно какво има вътре,докато на Мусаши никъде не е написано аминокиселинния профил
2 Вкуса на Sciteca е в пъти по добър от този на Мусашито
3 И все пак е Американсkи  8)

Прав си, че не пише АК профила, за вкуса е смешно да говорим - той не определя нищо. Може Скайтека да е по-добър, но тука хора които не са пили и 30гр Мусаши ги оплюват постоянно. За мен е добра и стабилна и фирма и бих си купувал техни работи.

цените на Мусаши и Скаитек далеч не са еднакви-при 1кг разликата е малка,ама при 2кг става почти 20лв.Аз като едва измолвам наще за 40лв и да речем с хиляди мъки го докарам до 95-100лв,като видя че нещо е 115-120 и ми се струва на светлинни години.Иначе това кое с какъв вкус е пълна глупост-вие протеина за кво го пиете-за мускули или..??

26.03.06
20:06

За Мусаши,като цяло няма какво да говорим-за мене е добра марка.Много по добра от българските.Но и някой техни продукти са нереално скъпи.Например Креатинът им.А и за написаното ми по горе.Ако два протеина са еднакви като цена бих си взел тоя,който ми е по вкусен.На Мусаши,като вкус не ми харесва пил съм само ванилия.Прятели казват,че ягодата и шоколада са добри.

26.03.06
20:23

Мноого некомпетентни мнения чета, но какво да се прави разбирачите са навсякъде...

Може ли да попитам всички от тези които сте дали мнения по-колко протеин от въпросният WPC 85+ сте изпили? Гледам така смело се изказвате? Щом имате мнение вземете и го обосновете? “Аз изпих 3 кила от тоя протеин - беше гаден на вкус, но пък качих мускулна маса” или нещо от сорта? Пили или не - давате мнение...

Иначе протеинчето не е лошо и идва на добра цена ако се вземе голямата разфасовка..

27.03.06
13:55

[quote author=“kao”]Мноого некомпетентни мнения чета, но какво да се прави разбирачите са навсякъде...

Може ли да попитам всички от тези които сте дали мнения по-колко протеин от въпросният WPC 85+ сте изпили? Гледам така смело се изказвате? Щом имате мнение вземете и го обосновете? “Аз изпих 3 кила от тоя протеин - беше гаден на вкус, но пък качих мускулна маса” или нещо от сорта? Пили или не - давате мнение...

Иначе протеинчето не е лошо и идва на добра цена ако се вземе голямата разфасовка..

можеш ли да ми кажеш от каде мога да си взема WPC 85+ и доло горе цена?

SP

27.03.06
14:59

Единия магазин на Мусаши е на Парчевич на 20-30м от Витошка в посока Ботев. Другия е в хотел Диана. WPC преди една година беше 42лв. сега може да е с 2-3 лв повече.

27.03.06
19:14

Да обаче има един проблем-НЕ САМ ОТ СОФИЯ

LA

27.03.06
20:46

Има си дистрибутори бе човече,и аз не съм от София.

28.03.06
15:53

Знам че съществуват дистрибутури но аз питах тук-там в 2-3 магазина за добавки повечето ми казват че не работят с мусаши или че тне е сигурно дали ше докарат(което значи че няма да докарат никога :evil: )

с последните мнения доста излезнахте от темата,не мислите ли?излишен флууд...

LA

01.04.06
19:28

Значи от сайта на мусаши намерих телефона на дистрибутор във Враца,обаче номера нещо не е редовен - http://musashibg.com/home.htm

Има ли някой от Враца който знае къде има фирмен магазин или представител на мусаши в града?

UPDATE : 1 кило WPC85% - 56лв!!!
Колеги на мерителната лъжичка пише 30мл , а на кутията пише че 2 лъжички са ~33 гр...

30гр не са 30мл нали?

3 поредни поста
manson

30.08.06
16:49

По повод ДЕСЕТКИТЕ оплаквания , че вкусът на това - онова не бил добър - напомняте ми на малките деца, на които сиропът им е горчив. Човек с мускули следва да е кораво момче , не жена в мъжка обвивка.

30.08.06
20:58

продуктите на мусаши сигурно са мн. добри (не съм ги пробвал) ама като отидох в 1 техен магазин и ми казаха че има поскъпване с около 20-30 % и специално за WPC 85 % ми казаха че вече няма от 1 кг. а е 900гр. и цената му е около 51 лв. (не както пише в сайта който не е обновяван)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1