25.03.06
14:29
Значи целта ми е да изкарам Плочките лятото да се покажа във форма почнах да отслабвам от 90кг сега съм 72.5 и корема ми го няма стегнат е обаче не се виждат плочките! Питах тука 100 човека и сички казват - Месо + Зеленчуци... други казват НВД - яица, млеко, сирене, кашкавал, ядки... трети казват Коремни преси... Спрях се на Месо + зеленчуци и коремните преси разбира се. Въпроса ми е следния За месото знам че трябва да е Пилешко обаче за зеленчуците незнм кои са наи подходящи. И колко време мога да карам на такъв режим!
Зелени салати си прави с краставица и лук ... може да се ядат и с яйца и е доста вкусно :wink: ... сега на тях им е сезона. :wink: Месото може и да е телешко или чисто филе свинско без мазнини... може и риба!!!Ти до сега как си ги свалял тези кила?Забрави за сиренето и най-вече за кашкавала ... замени ги с извара. :wink: От 90кг до 72.5 за колко време ги свали ... тренираш ли иначе?Яж през около 3 часа и си раздели дневния прием на белтъчини на равни части.Ако тренираш повечко след тренировка :wink: Примерно през 3 часа грубо трябва да приемаш 25-30гр белтък... първи прием около 20-30мин след събуждане ,а последните преди да си легнеш ... като на закуска може мааалко въглехидрати ... примерно ябълка!Но преди лягане само белтък ... примерно 150гр пилешко или друго чисто месо. Около 4 часа преди да си легнеш намали приема на въглехидрати ... или направо го сведи до минимум.
25.03.06
22:14
Броколи ,карфиол,краставици,домати, лук, но не и моркови или картофи (може но съвсем по малко).
Дай време на кожата да се разтеле из цялото тяло,това е един вид стрес за тялото и то няма време да разтеле кожата.Наблегни по-така на пресите и най-важното,пресате не може да излезе без кардио.
25.03.06
23:31
Аз съм писал за пътя от 90 до 72.5кг. как ги свалих на нова година бях точно 90кг. и реших че е време да изчистя максимално. Аз съм Самбист ( или Джудист ) както ви харесва и двете ги владея... та от Края на Януари почнах с диетка махнах тестото захарта и солта... и започнах да свалям след тфа почна сезона и се върнах в залата
Понеделник, Вторник, Четвъртък съм на Джудо Сряда, Петък и СЪбота в фитнеса... Неделя Почивен ден... Като от 2 седмици тичам сяка сутрин до училиштето ми То е в Света Троица - Срещу кино Арена аз живея в Надежда... и така незнам по колко илометра минавам ама някаде 30 минути тичане с равномерно темпо има... и сега нямам вече корем станал е плосък с малко кожа отдоло в областа на пъпа която е по мека като чели има малко мазнини... и искам да се изчистя максимално да се видя в една яка форма с плочки и стегната кожа... За това ви питах. Мисля да го направя по следния начин -
7 дена в седмицата по 3 яденета на ден Всяко ядене да ми е по 150 гр. Пилешко филе + 200 грама салата без сол. като последното ядене ше ми е в 18:00 часа. От гладуване не ме е страх важен е резултата. Мислите ли че ще има успех даите мнение щото не съм го правил до сега и незнам кфо трябва и как! Мерси!
26.03.06
14:21
Направи ги 4 яденета и ако искаш сложи закуска с яйца, пълнени с извара( ако не само месото)
26.03.06
22:16
Яицата варени нали ? А изварата обезсолена ли ?
Варени, пържени на тефлон, печени, няма значение.
26.03.06
23:11
Ами изварата е безсолна и с малко подправки по твой вкус. Яйцата ги вариш и махаш жълтъците. Пълниш белтъците с овкусената извара и имаш нещо като сладолед във фунийка :wink:
26.03.06
23:19
Страшно много ви благодаря за мненията! Значи реших да го направя по следния начин от 1-ви Маи започвам Всеки ден със по 4 яденета.
Закуска - 2 Белтъка - 100гр. Извара
Обяд - Месо + зеленчуци
Следобедно ядене - Месо + зеленчуци
Вечеря във 18:00 часа - Месо + зеленчуци
И след това от 1-ви Юни до към 15-ти да мина само на месо + зеленчуци...
Така дали ще е добре ще се изчистя ли максимално ?!
И още 1 Въпрос месото може ли да не е Пиле ами риба тон тука във Фантастико при нас има за 99 стотинки 150 грама консерва Риба тон в растителна мазнина могали да я ползвм ?!
Ползвай риба тон в собствен сос. Аз си взимам 180 грама (130 отцедено месо) за 1.20 - 1.40, зависи от къде.
В растителна мазнина значи в олио ;)
27.03.06
16:38
Аз риба тон колко консерви изядох и не намерих хубава. Пази се от тая дето е на трески.Смисъл не е цяло филе ами е като за салата или за мазане на филия. Препоръчайте някоя добра на сносна цена. Rio Mare вярно е много хубава ама 4.70 за 160гр със соса нямам намерение да давам :shock: