20.02.04
15:56
koi kakvo e probval ot produktite na Musashi ot seriata Growing Dog i s kakvi rezultati moje da se pohvali ?
nai veche me interesuvat za “Vzrivna sila “(tva s 180mg ATF), “Ralph”, “Rex”
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 09:57.
20.02.04
16:17
Spored men ne si struvat parite. Po-dobre si vzemi 100% creatine
off….kakto sam kazah ...koito gi e probval da kaje…
a tva dali si struva parite shte go precenia az
a ot 100% Creatine veche mi e pisnalo !
molia samo adekvatni otgovori !!!
20.02.04
22:35
Koito go e probval vika6… trudno 6te nameri6 takuv ama probvai. Musashi ve4e se 4udiat kak da pe4eliat pove4e i suzdavat vse novi i novi bezmisleni produkti. Ako se zagleda6 vnimatelno kakvo sudurja ralpha ili rexa, 6te vidi6 4e sa 80% ednakvi, samo deto sa “novi” produkti i sa s kosmi4eska cena. 100 leva za 1 kg rex, koito ne sudurja ni6to po razli4no ot produkti za ob6ta cena ne pove4e ot 50 leva., 200 lv za kilogram reg za malko vitamini, struva6ti 20 leva max, malko creatine i aminokiselini(ob6ta cena 2 puti po malko). 200 leva i za ralph, kato e su6tia po4ti kato go gledam. No si prav. Ti si re6ava6.
a za drugoto deto go vodiat “vzrivna sila”
da ti kaja v 1 doza ima 180mg ATF koeto e chista energia za kletkite i trea da deistva mnogo dobre spored men
20.02.04
23:46
4istia creatin uveli4ava dosta pove4e vzrivnata sila. (bre 4e slovosu4etanie :) )
A za atf-a: kogato ti triabva pove4e atf preobladavat katabolitnite procesi i nali4nite metaboliti po4vat da razgrajdat zapasite ot polizaharidi, trigliceridi i proteini za da se uveli4i energiata. Zatova ako iska6 sila i energia vzimai protein izolat po-dobre ili aminokiselini. Pone az taka mislia de. Ne 4e produkta ne e dobur, no ima i po-eftin na4in da nabavi6 su6tite v-va.Tova prosto e kombinacia ot creatine i aminokiselini na po-visoka cena. Taia fraza “tova e mix…... produkti, koito vzeti pootdelno mnogokratno 6te nadvi6at cenata” prosto ne e viarna.
ima kapka istina v dumite ti vypreki che ako pro4etesh mnenieto mi (1voto) shte razberesh che vsichkite ti mnenia za izlishni zashtoto pitam samo tezi koito sa go probvali…ako niama takiva po dobre da niama otgvori !!!!
a tova che ti si negativno nastroen sreshtu musashi si e tvoi problem!
21.02.04
15:10
Vsu6nost polzvam produkti na musashi i sum mnogo dovolen. Kazvam ti 4e 6te si dovolen ot tozi produkt, no moje6 da si nabavi6 su6tite ve6testva po-eftino. Mlukvam ve4e :D
21.02.04
20:58
Gainer. Za 1 mesej 4 kila 4ista muskulna masa s bulk. Po-princip nali ti kazvam-mnogo sa im dobri produktite, ama novite ne6ta sa preskupi.
Na growling dog si vzimam redovno borovinka ama ne vijdam niakakuv osoben efekt :D
Abe ako ima6 pari si kupi i niama da sujaliava6.
emi ako imam pari da probvam kakvo ??
znachi da probvam da smenia ...hm…az pia sega SHIH HO +85%
za sledvashtia mesec imam 2.5KG 85% i znachi sled 2 meseca shte probvam BULKa
kak ti se struva?
21.02.04
21:23
Ako ka4va6 trudno kato men bulka 6te ti pomogne mnogo. (Kato vidia rezultatite i moia trenior re6i da si vzeme). Ako si ka4va6 normalno(ne se nujdae6 ot dopulnitelni vuglehidrati) po-hubavo si produljavai s shin ho-to ili vij niakoi koncentrat dori s po-goliam procent protein. Nai novite produkti-“mass” i “the whey” sa spored men ve4e prekaleno skupi za ka4estvoto, koeto predostaviat. Toia mass e absolutno su6tia kato bulka, samo s 100lv po- skup (ako smetne6 dozite)
36g protein:2g maznini: 19g vuglehidrati :arrow: po4ti su6tia procent v-va, samo 4e bulka ima i creatin i bilki.