10.03.06
20:51
Здравейте, от доста време не съм писал тук, затова използвах търсачката (и гугъл преди това), но не намерих отговор на конкретния ми въпрос (поне не задоволителен).
Вече 8ми ден съм на кленбутерол, вчера стигнах приема си от по 7 хапчета на ден (разделени на три приема през 5 часа - 4 при ставане, 2 след около 5 часа и още 1 след 5). Показателите ми са 95кг, около 17-18% мазнини, 20 годишен, около 2.5 години сериозни тренировки. Кръвното ми обикновенно е около 110(120) на 80, докато съм на клен обаче нямам представа колко ми е.
Днес когато се събудих носът ми беше почти задръстен от засъхнала кръв (явно е потекла докато съм спал (носът ми не удрян от месеци, случвало ми се е да тече кръв от нищо и преди обаче), а днес почти цял ден имам дъх (вкус по-скоро) на кръв. Явно някакви капиляри в носът ми са се спукали, не знам дали е от повишеното кръвно заради клена или заради недостатъчен прием на вода (около 5-6 литра на ден (знам че трябва 2-3 литра още)), но въпросът ми е дали на някой друг се е случвало (случва) това, за да знам дали е нормално или да ходя на лекар да си направя тестове (друго ми няма освен леко треперене в ръцете (което си седи от ден 1 на приемите)).
П.С. Вчера правих сравнително тежка мъртва тяга, но това беше около 17 часа преди да си легна да спя.
Братле,първото което искам да ти кажа е,че може би наистина е добре да идеш на лекар,от каквото и да е.На мене преди време ми се е случвало като се събудя цялата възглавница да е кървава.Това е било като съм имал някакво напрежение и съм се преуморявал,като са ми казвали че е нормално.Имам няколко цикала с клен и досега не съм имал такъв страничен ефект.Вярно е,че аз не съм стигал повече от 5 хапчета,разделени на 2 приема,но до кръвотечение не се е стигало.Страничен ефект при мене беше половин час след приема на клена няколко часа след това при издишване ми изтръпваше лявата ръка,и то когато съм стигал максималната си доза.Не си спомням да ти кажа дори в противопоказанията да имаше посочено кръвотечение.Относно кръвното по скоро мисля,че го понижава леко а не го увеличава,дори това е посочено на листовката.Вярно,че някъде бях чел че повишавало,но аз мисля че листовката би трябвало да е по точна.Препоръчвам ти все пак да се кунсултираш с лекар.Със сигурност обаче ще ти каже да спреш цикъла.Дано да не е нещо сериозно.
Желая ти здраве.
[quote author=“xxxl”]ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!! ПРОЧЕТИ И СПАЗВАЙ ПРАВИЛАТА !!!
Луд ли си ?Клена няя нищо общо с кървенето от носа...то се дължеше там на нещо си ама не мога да се сетя точно на какво на много хора им кървят носовете без в живота си да са виждали клен
пича ако е ходил на лекар ще кажа от какво е било
Ок, пуснах си изследвания, кръвното ми е почти без промяна, имам леко ускорен пулс и температура, но никаква видима причина капилярите в носа ми да се пукат.
Препоръчаха ми да пия повече вода (някъде около 8-9 литра вече пия), както и да си набавям достатъчно витамин ц и калий. Ям по няколко портокала, един-два банана и някое лимонче всеки ден; Това комбинирано с водата изглежда ми помогна, защото нямам и неприятното усещане в главата сякаш кръвното ми е вдигнато.
Или е било временен проблем, нямащ общо с клена или е било в следствие на недостик на някои от гореизброените неща.
Мерси на всички за помощта и интереса :)
15.03.06
15:17
Има хора със слаби капиляри и от нищо им потича кръв от носа.Става и от високо кръвно и авитаминоза някаква.
16.03.06
08:40
Е по добре си вземи витамини на хапчета, знам че не е по добре, ама с клен предполагам, че си в период за релеф и ако не си го спрял плодовете не са мн добър вариант.
16.03.06
12:29
Е по добре си вземи витамини на хапчета, знам че не е по добре, ама с клен предполагам, че си в период за релеф и ако не си го спрял плодовете не са мн добър вариант.
ееее един-два банана и един лимон... Перфекционист си
24.03.06
21:41
здр пиша ви с молбата да ми кажете нещо с което да кача бавно но качествено,без сериозни странични ефекти! имайте предвид че съм на 16 за това и ви казва нещо по слабо и в по малки дози
стажа ми е 6 месеца тежа 65кг 174см
[quote author=“DOUBLE_B”]А защо реши да питаш в тази тема.... ? :twisted:
Да не говорим че си 16 годишен....
Clenbuterol-а е съдоразширяващо, от съдоразширяващите лекарства спада кръвното и има възможност да се спукат капиляри по лесно! Аз съм астматик и съм взимал клен. месеци когато бях малък, до тук сам разбираш защо се е получило тъка няма да умреш ама не е полезно по толкова много щом тъка ти реагира организма!
(Не съм чел горе какво за писали)
човека беше казалче е ходил на лекар и са му казали че е от липса на витамини...
27.03.06
00:31
съжалявам 4е е на испански ама кръвта дето ти те4е от носа http://es.fitness.com/forum/minisitios/anabolicos/listado_anabolicos.htm#CLENBUTEROL