Заветните килограми-диета

20.03.06
21:20

Използвам следната диета, но ми трябват още три килограма,за да се чувствам доволен :)
Мерките са 67кг при височина 172см.-26год.
Тъй,като работя на две смени, диетите малко се различават.

Втора смяна:                                                     

08.00ч -100гр.овесени ядки с мляко                                                                   
09.30ч -протеин-бавен
10.30ч -тренировка
12.15ч -протеин-суроватъчен
12.30ч -обяд(мусака,сърми, пиле с ориз, леща,абе каквото дойде)
15.00ч -фъстъци+ябълка
18.00ч -сандвич с пуешко и сирене
19.30ч -сандвич с пуешко и сирене+ябълка
10.00ч -вечеря(хляб,сирене,кисело мляко,яйца,салам)
12.00ч -протеин-бавен+портокал или ябълка

Първа смяна

10.00ч -фъстъци+ябълка
13.00ч- обяд(мусака,сърми, пиле с ориз, леща,т.н)
15.00ч- фъстъци
16.30ч- протеин-бавен+портокал или ябълка
17.30ч -тренировка
19.30ч- протеин-суроватъчен
20.30ч -вечеря(хляб,сирене,кисело мляко,яйца,салам)
11.00ч -протеин-бавен+портокал или ябълка

Според вас добри ли са и ако трябва нещо да се корегира какво?

По-Здрави!!!

CO

21.03.06
12:52

На мен не ми се струва много добра. Опитай се да направиш хранителен режим като посочвай не храните, а калориите при всяко ядене. Това ще е от полза за теб защото работещият човек не може да бъде безкрайно стриктен, интензивното ежедневие и умората е много вероятно рано или късно да се отрази и прецизността ти към тази програма. Не може жсеки ден сандвич с пуешко или фъстъци. Виж им хран. стойности и комбинирай разнообразни храни. За това си сметни калориите необходими за деня. Иначе с тази диета ще можеш да ги дръпнеш тези 3 кг. според мен, но като цяло нещо не ми допада. Това е моето лично мнение. Успех  :)

26.03.06
01:38

Аз бих сменил едното от тези хранения с фъстъците със примерно 2кисели млека,плодовете които ядеш вечерта ги яж сутрин преди овесените ядки или заедно с тях.Единия сандвич с пуешко във 2-ра смяна го премести в 17:30 или 17:00.

26.03.06
11:19

[quote author=“kris80”]Използвам следната диета, но ми трябват още три килограма,за да се чувствам доволен :)
Мерките са 67кг при височина 172см.-26год.
Тъй,като работя на две смени, диетите малко се различават.

Втора смяна:                                                     

09.30ч -протеин-бавен
10.30ч -тренировка
12.15ч -протеин-суроватъчен
12.30ч -обяд(мусака,сърми, пиле с ориз, леща,абе каквото дойде)
15.00ч -фъстъци+ябълка
18.00ч -сандвич с пуешко и сирене
19.30ч -сандвич с пуешко и сирене+ябълка
10.00ч -вечеря(хляб,сирене,кисело мляко,яйца,салам)
12.00ч -протеин-бавен+портокал или ябълка

Първа смяна

10.00ч -фъстъци+ябълка
13.00ч- обяд(мусака,сърми, пиле с ориз, леща,т.н)
15.00ч- фъстъци
16.30ч- протеин-бавен+портокал или ябълка
17.30ч -тренировка
19.30ч- протеин-суроватъчен
20.30ч -вечеря(хляб,сирене,кисело мляко,яйца,салам)
11.00ч -протеин-бавен+портокал или ябълка

Според вас добри ли са и ако трябва нещо да се корегира какво?

По-Здрави!!!

обяд(мусака,сърми, пиле с ориз, леща,абе каквото дойде)Това не са храни за хора които се занимават с този спорт трябва доста да изчистиш храненето Пилешки гърди Риба Яица Извара обесм.Мляко - хляб Ръжен ориз Кафяв Картофи.Яденето преди тренировка трява да е богато на комплексни въглехидрати като тези по горе а след тренировка на белтъци като тези по-горе.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1