30.07.04
23:28
Може ли някой да ми каже къде в София мога да тренирам бокс. Става въпрос за 10-15 урока, без особени амбиции, просто за разнообразяване на спортната ми програма, ако ми хареса смятам да си взема в къщи една круша и да й хвърлям от време на време по някое кроше :) :)
Забравих да кажа, че абсолютно никога не съм и помирисвал каквото и да е свързано с бокса.
P.S. Вярно ли е че, който започне да тренира бокс веднага му чупят носа?
31.07.04
00:26
Не, чупенето на носа става рано или късно в спарингите! Не споменавай, че си за 15 урока, когато намериш къде да тренираш. В противен случай ще те ползват за подвижна боксова круша и наистина е възможно да ти счупят носа.
31.07.04
14:11
хихихи за брашнен чувал ше го ползват ....
Виж в спортна зала Славия имаше бокс и на Герена май ама според мен по-хубаво се запиши на кик-бокс
31.07.04
14:53
Парс, върви и не се притеснявай. Ще те вземат. Може би ще платиш нещо смешно - като да кажем 10 лв. на месец, но това ще е . Носа ти никой няма да счупи - има малък риск само ако излизаш на спаринги на ринга. Дори и тогава един обигран спортист пред теб ще знае, какво не бива да прави.
Вярно е, и аз го знам, има треньори, които чупят носа на боксьорите. Само че обикновено го правят ако спортистите им са титулярни, надеждни и примерно им предстои сериозно състезание, за да избягнат контузията по време на мачовете. Естествено, не ги предупреждават преди това.
Обаче с 10 тренировки едва ли можеш да постигнеш нещо съществено; даже и да научиш изпълнението на основните удари се съмнявам. Но пробвай, може да ти хареса и да се задържиш.
мерси за разумните съвети, но аз май не си формулирах добре въпроса. Търся някаква частна школа или частен инструктор или нещо такова, така че срещу заплащане на съответната такса, която за съжаление едва ли ще е 10 лв. на месец :D някой да ми покаже основни движения и каквото там друго трябва. Става въпрос за частен учител, така както мога да ползвам частен учител по фитнес, плуване, ски, математика :oops: и т.н.
Има ли в София нещо такова. В Лос Анджелис съм сигурен че има частни уроци по бокс :oops: ...
Знам, че 10-15 урока са много малко, но като за начало искам с толкова да опитам.
Както ти каза Voltmachine в Славия Спортес дават уроци. Тел. 9555007 Там ми искаха обаче 7лв за 1 тренировка по кик-бокс, предполагам и бокса е толкова. А и точно в тази зала напоследък не е много безопасно да се ходи. :lol: :wink: Има 1 зала в Дианабад, тел 0887817117 ако те интересува.
би ли ми казал къде е тази зала в Дианабад, ако обичаш.
Не знам защо ама ми е кофти да се обръщам към теб на “виж кво бутче”. Mr. Muskul беше къде по-добре :D
Е-е-е :cry: , аз викам ще ви хареса. И Kcf даже сложих...
Залата се казва “Рондия Спорт”, това е при басейна Дианабад предполагам. Голяма зала е, тренират се много неща там.
01.09.04
15:32
Pars
тая зала в дяанабат е добра аз ходя да тренирам там и мога да ти кава че треньора е много печен. ако се постараеш ще ти хареса и едва ли ще минеш само с 15 тренировки(все пак неказвай че идваш ей така показваш неуважение).залата се намира по пътя на автобус 94 питай за плувния басейн като тръгнеш нагоре към горичката има една улица покрай басейна на около 20-30 метра отдясно има вxод в тая сграда се намира и зала за тенисa маса. сега през лятото тренировките са понеделник и cряда от 6.30 следобед и събота в 10.00 сутринта.АКО РЕшИш ДА ТРЕНИРАш НЕЗАКЪСНЯВАЙ аз като закъснея с повече от 5мин невлизам :roll:
02.09.04
01:23
да казва се Васил Ацев чесно ще ти хареса при него.според мен е много добър треньор
05.09.04
11:34
3 лв тренировката мисля е там специално. Но не е зле. Няма проблем колко си стар, Дърто :)
Пенсиите ги дават от другия понеделник :lol:
Дзвер, това за пенсиите в понеделник сигурно ли е? :D
Щот ми свърши мусаши-то? :D
05.09.04
14:03
[quote author=“Pars”]Дзвер, това за пенсиите в понеделник сигурно ли е? :D
Щот ми свърши мусаши-то? :D
Не. От 13-ти до 21-ви ги дават. Само ако е сигурно, че си от квартал Филиповци или фАкоЛтеТо ша ги вземеш на 13 :)
Инак взимаш пенсионерската карта, качваш са на афтубуса и са возиш, докат не ти дойде денят за пенсия....
Обачеее, ако усвоиш боксааа. Може и по - рано да се вредиш за пенсия.
Цъцъцъ. Дърт. Е, и аз на 26 не съм в първа младост, ама още са крЕпя...
Ми ний с теб дай да учредим клуб на пенсионера, че те другите в този форум повечето са невръстни дечица :D . Ще го кръстим клуб на пенсионера “Арнолд” и ще сложим вътре 2 дъмбела по 2 кг. - за над 80 години безплатно :) :) :)
19.06.05
22:54
Mr_Musкul можеш ли да ми кажеш нещо повече за тази “Рондия Спорт”? Каде точно се намира? Ако може да ми кажеш адрес.
20.06.05
19:10
Някой да знае дали във фитнеса, който се намира в “Мария Луиза” (плажа) може да се тренира бокс? И има ли треньор там?
20.06.05
22:14
мисля, че няма...на дианабад обаче има - клуб “Рондия”(за който видях,че си питала малко по-рано :) )
20.06.05
22:52
Мерси. Но би ли ми казал къде точно се намира клуб “Рондия”?
22.06.05
21:19
Ами, няма да изглежда много добре :) Няма да збъркаш, ако се запишеш на бокс. Аз направо се пристрастих към него :) Невероятен спорт! Но не се бия с пяртньор, за да не ми се развали лицето :D